KK ayırma/boşandırma timine sesleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazılır valla. Bir aralar ben de denk geldiğim için çok araştırmıştım. Narsist ve empat ilişkisi diye yazılara denk geliyordum ordan gördüm.
Sosyopatlıkla narsistlik ayrı şeyler olsa da ‘Bir sosyopatın itirafları’ diye bir kitap var açık açık insanlarla oynamaktan beslendiğini yazıyor
Evet o kıyaslama huyu ve hiçbir başarında seni aslında desteklememesi, ancak kendi çıkarı da varsa desteklemesi. Her şeyi kendi kafanda kuruyormuşsun sanma hissi
Neyseki artık tanıyoruz onları da tüm hayatımızı onlarla harcamadık..

iyi de o tipler içlerinde çok özgüvensizler zaten. öfkeni anlıyorum ama bence vereceğin enerjiye değmez.

narsistle savaşıp yenemezsin. ikiniz de yenilirsiniz.

onun egosunu çökertmek istiyorsan sıfır kontak kurarak yok ol hayatından. inan daha çok acıtır.

Bir de "overt" / "covert" narsistler var
Ben açık olan "overt" ile 2.5 yıl ilişki yaşadım çakmamıştım
Bu "covert" kapalı çıktı yine çakmadım
Öyle sinsiden giriyorlar kanınıza

Ahahha fenasınız. Ya bunu bana o kadar çok yapmışlarki E esmergizmo gibi kendime çekiyorum resmen.
Konunuzu tamamen farklı bir yere çekip meşgul ettim gibi oldu kusura bakmayın

Yok o öyle zaten baştan beri 15 saatte bir falan yazar ondan işkillenmedim ben
Daha açmadı mesajı zaten açınca der bişey de ne der bilmiyorum

İş yoğunluğunu bilmiyorum ama sürekli sürekli 15 saatte bir yazması da normal değil. Tamam uçup gidiyor ama yol+dinlenme her defasında mı bu kadar uzun sürüyor? Günde bir defa mı boşa düşüyor bu adam?

Yanlış hatırlamıyorsam daha önce hep maço, vurdulu kırdılı adamlarla beraber olmuşsunuz. Bence kafanıza "adam maço, hanzo değilse seviyordur" şeklinde bir düşünce yerleşmiş.
İlişkinizin süresi ne kadardı, başından beri mi böyleydi bilmiyorum. Ama ne olursa olsun normali bu değil.

Bunları sizi üzmek için söylemiyorum ama bence normal bir adamla ilişki yaşamadığınız için bu adamı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz.
Bir insanla sırf sakin, kibar diye ilişki yaşanmaz. Böyle ilişki de olmaz.

Önceki ilişkilerinizde hanzoluğa katlanmışsınız, bunda da ilgisizliğe katlanıyorsunuz. Ama hiçbir zaman hiçbir şeye katlanmak zorunda değilsiniz.
Mutsuzsanız ayrılırsınız bu kadar basit.

Eksiklik değil de benim de hayalim artık düzgün bi yaşam kurmak biriyle
Bu kadar saçma sapan şey yaşayınca insan bi etrafına bakıp özeniyor
Ben özeniyorum en azından
Bir gün yorulmaktan korkuyordum o gün geldi benim için de işte

hadi ya bakayım o kitaba vaktim olunca.

oy oy anlatılmaz yaşanır. şöyle söyleyeyim ne kadar geç işe başlarsam onun yararına olacak diye "ya kasma" diyen adam tam işe başlamamın ona en gerekli olduğu anda bana öyle bir baskı yaptı ki stresten hasta oldum ben. tabi bunu o anda göremiyorsun çünkü onları kendi fikrin sanıyorsun.

hani inceptionda adam fikir implantasyonu yapıyor ya karısının zihnine. aynen öyle. insan sonra fark edince bozuluyor bu kadar basit mi benimle oynamak diye valla bir de bunun hezimetini atlatman gerekiyor. düşman başına

eğer fikrin evlenmek ise o adam seni evleneceği biri olarak görmüyor hatta yeni bir odak noktası var bence.

Ahahha fenasınız. Ya bunu bana o kadar çok yapmışlarki E esmergizmo gibi kendime çekiyorum resmen.
Konunuzu tamamen farklı bir yere çekip meşgul ettim gibi oldu kusura bakmayın

Yok konuyu dağıtmadınız bence konuyla çok alakalı
Hatta "İkili ilişkilerde manipülasyon" diye bir kitap var o da çok iyiydi
Benim okuduğum en korkunç hikaye şuydu
Önce özgüveninizi sarsıyor ya hani manipülatörler
Şöyle başlıyor, kadın evde eşyalarını koyduğu yer bulamıyor arıyor, sonra erkek arkadaşı getirip bırakıyor bak burada unutmuşsun diye
Kadın artık çıldıracak seviyeye geliyor çünkü emin nerede bıraktığından
Sonra işkilleniyor eve kamera yerleştiriyor
Görüyor ki erkek arkadaşı değiştiriyor eşyaları, saklıyor
Kadının özgüvenini yıkıp kendine bağımlı hale getirmek için yaptığı şeye bakın

Bu çok mantıklı
Bence olan şey tam olarak bu olabilir
Ben hiç normal davranan biriyle olmadığım için galiba onu gözümde çok büyüttüm
Aa saldırmıyor bu bana, nasıl sakin sessiz kuzu gibi dedim
Ama zaten olması gereken saldırmaması değil mi

Kriterlerim, kafamdaki değerler çarpık
Daha doğrusu hiç yaşamamışım o yüzden bilmiyorum, sevgi sanıyorum

gaslighting diye geçiyor bunun adı hatta.

özgüven kırma teknikleri diye bi kitap yazsam roman olur ben baya egoist derecede özgüven patlaması yaşayan biriydim en son sünepeye dönmüştüm ki bu da abartı etrafımdaki insanlar halimin o kadar kötü olmadığını söylüyordu ama ben inanmıyordum. içgörüm yeni kendine geldi diyebilirim.

en azından sen bilincindeymişsin bu iyi. ama eski konunda haftalardır ağlıyorum yemiyorum falan yazmıştın sanırım kendini toparla bak yaşamak çok güzel ve keyifli bi g.tü b.klu uğruna üzülmeye değmiyor.

ilk anlardaki de aşk değildi aslında adam senin istediğin biri gibi rol yapıyordu aslında gerçek benliği şu sevmediğin hali.

Ben de başlığa bayıldım.. Gerçekten o tim bazen lazım çoğu zaman eleştiriyoruz ama.. Size gelince... 1 hafta boyunca sebepsiz arama sorma yoksa ayrıl ya.. Ama diğer türlü biraz bekle gözleme sakin kafayla..

Aynen gaslighting ama Türkçede tam bir kelime karşılığı yok

O hali biliyorum ben 2.5 sene öyle yaşadım biriyle sonra fark edince kaçmaya çalıştım, işte o an fiziksel şiddet gördüm
Kaybetmeye de gelemiyor bu tipler
Küçücük egoları zedeleniyor

Ya dün ne kadar masum düşündüğüm adam hakkında bugün neler düşünüyorum
Çok ürkünç hayat
Bi an en güvendiğin insanın bi anda böyle korkutucu şeyler yaptığını düşünmek, şüphelenmek, palazlanmak

evet o fark etme kısmı ayrı bir yıkıcı başta inanmak istemiyor insan ama böyle insanların da olabileceğini nerden bilebiliriz ki
evet ben de duymuştum gerçekten korkunç. Ben bile şu ana kadar iki tanesinin manipülasyonuna uğradım ve onlarla ilişkimi kestikten sonra anladım ne olduklarını. Normal erkek sayısı daha az sanırım
Cidden kitap yazsanız adam en azından bir işe yaramış olurdu
Üçümüz de normal birini buluruz artık umarım İnsan ister istemez düzenli bir hayat istiyor

Gözlemleyecek sabrım kalmadı, kesicem atıcam o desteğe ihtiyacım vardı
Göklerden gelen bi tim desteği var şu an hazırım, konuşmamı bile hazırladım
Oh salıcam gidicek evrene

valla öyle gerçekten. kimseye karşı yelkenleri tam indirmemek lazım ben onu öğrendim büyümek dedikleri buymuş temkinli olmak.

canım çok üzüldüm haline. ben fiziksel şiddet görmedim çünkü bırakan ben olmadım terkedildim bi bakıma sayılır o yüzden sanırım.

geçen konu açtıydım nişanlanmış diye sonra düşündüm iyi bişi olduğuna karar verdim çünkü hayatıma geri döndüğümde yapışmasından bana korkuyordum.

sen de eğer bu adam öyle bişi yapabilir şüphen varsa bak tecrübeliymişsin ezik rolü yaparak kaç derim yavaştan. bırak ilgisi bitsin sana bunu bi savaş olarak görme.önemli olan senin ruh ve beden sağlığın

Erkeklerde narsizm daha sık görülüyor zaten, genelde duygularını bastırdığımız için toplum olarak

Ülkeye dönse yazarmış
Yurtdışında yazamıyormuş
Sinyal zart zurt
Ama görüyorum online başkalarıyla konuşabiliyor
Beni itiyor işte
e niye devam ediyorsunuz ki? bu kadar değersiz misiniz siz cidden? kabul ettikleri değil reddettikleri insanın hayatına yol verirmiş şekercim adam yurda dönmeden yol ver gitsin. kafan rahat olsun. bi de adettendir "kimseye kolay kolay demem ama sana diyorum BOŞAN BU HERİFTEN "

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…