chicek,ilk zamanlar çoğumuz belki senin gibi işlerimizi aksatıyorduk..sana tavsiyem sabah uyandığında işlerinin tamamını yap yemeğinide pişir, sakın ateşte bırakma yoksa dibini tutturursun ben yaptım çünkü:roflol:,işlerini bitirince pc'nin başına oturursan hem aklın işlerde olmuyor en azından rahat ve güzel bir vakit geçirirsin kk'hakkaten bağımlılık yapıyor mutlaka çok eğitici ,eğlenceli hoş sohbetli yanları hep var. ben seviyorum kk'yı. ama işlerimi aksatmadan tabiki..a.s.
cnm yarın sınav var hemde iki tane a.s
ama ben burdayım :roflol:
chicek,ilk zamanlar çoğumuz belki senin gibi işlerimizi aksatıyorduk..sana tavsiyem sabah uyandığında işlerinin tamamını yap yemeğinide pişir, sakın ateşte bırakma yoksa dibini tutturursun ben yaptım çünkü:roflol:,işlerini bitirince pc'nin başına oturursan hem aklın işlerde olmuyor en azından rahat ve güzel bir vakit geçirirsin kk'hakkaten bağımlılık yapıyor mutlaka çok eğitici ,eğlenceli hoş sohbetli yanları hep var. ben seviyorum kk'yı. ama işlerimi aksatmadan tabiki..a.s.
kız çık dersine çalış sonra çok pişman olursun:mymeka: bak ben yeni üye olduğum zaman son sınıfa gidiyordum vizeler vardı benim aklım burdaydı tabi akıl başka yerdeyken ders girermi aklına neyse biraz çalışıp hemen geliyordum buraya vizeler kötü gelince kızıyordum kendime kk kaçmıyor ama derslerrrr:jeyyar::jeyyar:
zaten kknin yoneticilerinden aldigi bilgiye gore,,,,,(kimseye soyleme dediler ama siz yabanci degilsiniz)
yakinda tum kknin bayanlarina bi temizlikci gondereceklermis,,,,,,,,,,,
kiyak gececeklermis yane,,,,,gorusmeler suruyomus........:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?