KK bayanları kaç yasinda?

mümkün değil diyorum bende
Canım şimdi ki 17 18 yaşındaki genç kızlarımız da gayet büyük duruyor.. Boy ortalaması, giyinmeleri falan baya yükseklerde.. Bi de makyaj olayını abartıyorlar bence.. Yaşları oldukça büyük durabiliyor..

29 yaşında birinin 17 yaşında sanılmasına mantıklı tek açıklama bu bence.. Çünkü aksi gerçekten mümkün değil.. Hani 22 23 falan olursun da 17 desinler anlarım da 29un tek açıklaması şimdiki çocukların büyük gösteriyor olması bence

Aşk olsun ya, bende diyorum 15 yaş genç gösteriyorum. Hatta bekar sanıp kaynına isteyen çıkar
fiziğin çok güzel keşke bend e zayıflayabilsem alışamadım bu kilolara 3 yıla yakındır bunlarla yaşıyorum.virüs bitsin hemen spor salonuna üye olacağımm

ülkemizde herkes sarışın oldu bir de.ama dipten simsiyah gerçek saç çıkıyor bir haftada.bülent ersoy makyajlı 20 lik kızlara şaşıyorum.halbuki pırıl pırıldır zaten ciltleri
Yalan dünya gülistan gbi dolaşıyorlar şuan onlardan biri de benim 3 aylık dibimle dolasmak zorundayım
Kalbi ak pak, yüzü gül pempe Gülistan

Eklentiler

• 1F36544E-844B-48FF-B3B5-E6F44BAF2617.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 19
Benimde yaşım 26 olucak ama yaşadıklarim desem yaş 70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…