- 1 Haziran 2018
- 5.330
- 16.353
- 248
+1Yaş 29 ama hastaneye gittim acile doktor dedi annen baban nerde yavrum17 sanmis beni gururda verici ayni zamanda kırıcıda
valla büyüğümm nihal.evde kalarak evlenenlerdenim ayrıca da.
Dur atıcam özelden bil bakalım kim gatsbyresimini görürsem inanırım anca gatsby
Birkaç yaş daha genç göstermeye inanırım ama 10 yaş cıxxxxx mümkün değil...niye inanmadığımı açıklayayım mı aslında sizle ilgili değil.sitede küçük gösterme konuları açılır zaman zaman.üyelerin yüzde doksanı yazar ayy ben şöyle küçük gösteriyorumm ay ortaokullu sanıyorlar 30 larındayım liseli sanıyorlar 2 çocuğum var istemeye geldiler kimlik sordular yaşım tutmuyor sanıp diye abarttıkça abartıyorlar.eee ülkenin yüzde doksanı küçük gösteriyorsa reel hayatta nerede bu kadınlar ayol?ben öyle fazla fazla göremiyorum da
aynen öyle ben 43 oldum 36 gösteriyorum yüz şeklimden ve minyonluğumdan .cildime de aşırı bakarımm .ama kimse sen 25 sinn 30 sun demedi ayollBirkaç yaş daha genç göstermeye inanırım ama 10 yaş cıxxxxx mümkün değil...
Bende minyon olduğum için birkaç yaş genç duruyorum ama 35 yaşındayım, kimse 25 gösteriyorsun demedi..insanın yaşla birlikte anatomik yapısı da bir şekilde değişiyor...
Ne kadar da dikkat etse, botoks vs bile yaptırsa bir şekilde anlaşılıyor bence ceycey. 20 yaşındaki genç bir kız ile 30 yaşındaki bir kadının ne cildinin ışıltısı, ne de kemik yapısı aynı olmuyor.aynen öyle ben 43 oldum 36 gösteriyorum yüz şeklimden ve minyonluğumdan .cildime de aşırı bakarımm .ama kimse sen 25 sinn 30 sun demedi ayoll
çip mi takacaklar acaba genç üyeleri tespit edip.ha öyleyse ben 80 im.zaten bir ayağım çukurda .çip e yazıkkkEe o kadar yorum yapılmış yaş ortalamamız alınıp illuminatiye bildirilmedi mi daha
Yaşımdan küçük gösteriyorumniye inanmadığımı açıklayayım mı aslında sizle ilgili değil.sitede küçük gösterme konuları açılır zaman zaman.üyelerin yüzde doksanı yazar ayy ben şöyle küçük gösteriyorumm ay ortaokullu sanıyorlar 30 larındayım liseli sanıyorlar 2 çocuğum var istemeye geldiler kimlik sordular yaşım tutmuyor sanıp diye abarttıkça abartıyorlar.eee ülkenin yüzde doksanı küçük gösteriyorsa reel hayatta nerede bu kadınlar ayol?ben öyle fazla fazla göremiyorum da
Takacakları çipe bağlıçip mi takacaklar acaba genç üyeleri tespit edip.ha öyleyse ben 80 im.zaten bir ayağım çukurda .çip e yazıkkk
ben de ben de ama ne kadar küçük mesela oYaşımdan küçük gösteriyorum
36yım en fazla inebileceğim yaş 28. Aşağısını gösterdiğime inanamıyorumben de ben de ama ne kadar küçük mesela o
öyle deyince kızıyorlar demeyeydin iyiydi.36yım en fazla inebileceğim yaş 28. Aşağısını gösterdiğime inanamıyorum
Böyle şeyler söylenince benim gözyaşım pıt oluyor ya20 yaşındaki genç bir kız ile 30 yaşındaki bir kadının ne cildinin ışıltısı, ne de kemik yapısı aynı olmuyor.
seni gidi ufaklıkkk seniiiiiiBaşıma bir şey gelmeyecekse ben de küçük gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?