Canim benim teşekkürlerÖyle soyleme senin ruhun gencecik
Dedim ya hanimefendi inanmak zorunda değilsin. Ben bu olaylari yasarken beni taniyanlar vardi yanimda esim vardi. Ben sadece anlattim bizzat yasadim cünkü mübarek gecede bisey uyduracak halim yok. Bende isterdim 1.70 olmayi ilik gibi kadin olmayi ama degilimniye inanmadığımı açıklayayım mı aslında sizle ilgili değil.sitede küçük gösterme konuları açılır zaman zaman.üyelerin yüzde doksanı yazar ayy ben şöyle küçük gösteriyorumm ay ortaokullu sanıyorlar 30 larındayım liseli sanıyorlar 2 çocuğum var istemeye geldiler kimlik sordular yaşım tutmuyor sanıp diye abarttıkça abartıyorlar.eee ülkenin yüzde doksanı küçük gösteriyorsa reel hayatta nerede bu kadınlar ayol?ben öyle fazla fazla göremiyorum da
ha ha ha.ben inandım bakk.minyonda olsak bebek yüzlüde olsak yaşla birlikte gayet anlaşılıyor gerçek yaş 5 7 yaşa kadar genç gösteriliyor sadece.yaşındakilerin genç görüneni oluyorsun sadeceOoo hanımlar kimse de yaşını göstermiyormuş, herkes taş gibi maşallah. Beni de 13 yaşında sanıyorlar. Geçen gün biri okulu mu astın sen gel bakim dedi beni ilkokula götürecekti
niye inanmadığımı açıklayayım mı aslında sizle ilgili değil.sitede küçük gösterme konuları açılır zaman zaman.üyelerin yüzde doksanı yazar ayy ben şöyle küçük gösteriyorumm ay ortaokullu sanıyorlar 30 larındayım liseli sanıyorlar 2 çocuğum var istemeye geldiler kimlik sordular yaşım tutmuyor sanıp diye abarttıkça abartıyorlar.eee ülkenin yüzde doksanı küçük gösteriyorsa reel hayatta nerede bu kadınlar ayol?ben öyle fazla fazla göremiyorum da
H Heytttt be sen benden büyük müsünben 43 olarak mezarda mıyım o zaman?yok valla fıstık gibiyimmm
Bana yaşımı sorduklarında yaşımı söyleyip hemen arkasından hiç göstermiyorum değil mi diyorum. Mecbur onaylıyorlar. Belki herkes öyle yapıyordur o yüzden kimse yaşını göstermiyorha ha ha.ben inandım bakk.minyonda olsak bebek yüzlüde olsak yaşla birlikte gayet anlaşılıyor gerçek yaş 5 7 yaşa kadar genç gösteriliyor sadece.yaşındakilerin genç görüneni oluyorsun sadece
Öğrencilere hayatta inanmam. Sırf yalakalık olsun diye söylüyor olabilirler32 yasına 1 ay önce girdim, vallahi bi tek öğrencilerim diyor daha küçük gösterdiğimi, acaba beni kandırıyorlar mı ki
ben de minyonum bebek yüzlü kadınlardandım ama 12 15 yaşta küçük göstermedim hiççBana yaşımı sorduklarında yaşımı söyleyip hemen arkasından hiç göstermiyorum değil mi diyorum. Mecbur onaylıyorlar. Belki herkes öyle yapıyordur o yüzden kimse yaşını göstermiyor
ha ha ha.kıyafeti de överler.en güzel en yakışıklı öğretmen de kendilerinin öğretmenidirÖğrencilere hayatta inanmam. Sırf yalakalık olsun diye söylüyor olabilirler
Öğrencilere hayatta inanmam. Sırf yalakalık olsun diye söylüyor olabilirler
Maşallah sizeKasımda 58 bitecek.Ama ben bahcıvan pantolon,mikili terlik takılıyorum
Minyonluk da bir yere kadar işte. Bunun kaz ayağı var, göz torbası var, yanak sarkması var. Ben şimdi nasıl 12 yaş küçük göstereyim. El insafben de minyonum bebek yüzlü kadınlardandım ama 12 15 yaşta küçük göstermedim hiççyaşıtlarımdan hala 5 6 yaş küçük gösteririm hepsi bu
aynen aşağılamak için yazmıyorum yanlış anlaşma olmasın en çirkin denilecek kız bile gençliğini gösteriyor benden fazla.ha ben ondan güzelim diyorum ama o da benden genç duruyor gerçek bu değiştiremeyizz.Minyonluk da bir yere kadar işte. Bunun kaz ayağı var, göz torbası var, yanak sarkması var. Ben şimdi nasıl 12 yaş küçük göstereyim. El insaf
Ya benim ablam gerçekten küçük gösteriyor mesela. Kaç kere onu benim kardeşim zannedenler oldu ama 33 yaşında. Gerçekte görsen sen de 20 dersin en fazlaaynen aşağılamak için yazmıyorum yanlış anlaşma olmasın en çirkin denilecek kız bile gençliğini gösteriyor benden fazla.ha ben ondan güzelim diyorum ama o da benden genç duruyor gerçek bu değiştiremeyizz.
resimini görürsem inanırım anca gatsbyYa benim ablam gerçekten küçük gösteriyor mesela. Kaç kere onu benim kardeşim zannedenler oldu ama 33 yaşında. Gerçekte görsen sen de 20 dersin en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?