KK bayanları kaç yasinda?

O kişiyi biliyorum ama tas gibi poposunu hatırlayamadım
Asıl sen beni kıskan fiyuu bebek gibiyim

50 yaşındayım ama popom taş gibi yazmıştı
Kıskanıyorum çaktırma hatta bütün yazanları kıskandım
Allahtan merveyle aynı yaştayım yoksa büyük cıngar çıkartırdım

30 yaşındayım 7 yıldır buralardayım bi süre ara verdim geri döndüm

bend e minyonum bebek yüzlü kadınlardandım hep.ama 29 umda kimse ayy sen 17 sin demedi 22 ye çıksan bariiii
Bu olayi daha once baskalarindanda yasadim yani inanmak zorunda degilsin. Hatta evlenirken 24yasindaydim kücücük kizi evlendiriyosunuz diye kadının biri anneme çıkıştı. Hayatimin her alaninda yasiyorum benim kendimi hissettigim yas 29 zaten daha tam 29 olmadan her sorana her yerde 29 derim gocunmam. Ama göstermiyorum iste

mümkün değil diyorum bende

Diyosan dedigine inan bende tanimadigim birini inandirmak zorunda değilim.
niye inanmadığımı açıklayayım mı aslında sizle ilgili değil.sitede küçük gösterme konuları açılır zaman zaman.üyelerin yüzde doksanı yazar ayy ben şöyle küçük gösteriyorumm ay ortaokullu sanıyorlar 30 larındayım liseli sanıyorlar 2 çocuğum var istemeye geldiler kimlik sordular yaşım tutmuyor sanıp diye abarttıkça abartıyorlar.eee ülkenin yüzde doksanı küçük gösteriyorsa reel hayatta nerede bu kadınlar ayol?ben öyle fazla fazla göremiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…