Evet bende ona bakınıyorum aslında45 çıkarmı diye meraktayım, çıta henüz 40 sanki
EvetttBlack 93nicknameniz yaşınızı ele veriyor
Erik gibiyiz kütür kütürEvet bende ona bakınıyorum aslındaama maaşallah hepimize iyiyiz iyiyiz
Otuş ikiYivmi dokuz
Onu bilmiyorlar bence de , çünkü o da , 84le ve 54le aynı muameleyi görüyor . Hocaaaaammmm bir puan daha diye yalvarmalara sebep oluyor . Sonra tüm sınıfa 1 puan fazla vermeyle kapanıyor konu .Yok bence onu bilmiyorlardırbilseler kesin anlardık bence. Öyle çaktırmama gibi bir durumları olmuyor pek
Evet aynen öyle oluyorOnu bilmiyorlar bence de , çünkü o da , 84le ve 54le aynı muameleyi görüyor . Hocaaaaammmm bir puan daha diye yalvarmalara sebep oluyor . Sonra tüm sınıfa 1 puan fazla vermeyle kapanıyor konu .
Az daha indirim yap ayağımız alışsın
O kadar gençsin ki mutlu etti beniNe gülüyon bibi
Ruhumu karıstırma bence dr um olay iyi yerlere gitmezPembik saçlı bibi senin saçın benim ruhumdan genç beeeee
Bende bebiste 6 aylik ama hissettigi 15 yas diyceksin sanmistim26 hissettiğim 40 falanbı tane bebem var o saqolsun 6 ayda 15 sene ileriye götürdü ruh halimi
biri başlıyor linçe, arkasından bi güruh hazır olda bekliyor,devamını getiriyor. yeter ki başkanları ilk tetiği çeksinBurda bi linç tayfası var hazır bekliyorlar zaten. Gerçek hayatlarındaki mutsuzluğu siniri burda çıkarıyorlar.
Konu açmaktan korkar olduk.biri başlıyor linçe, arkasından bi güruh hazır olda bekliyor,devamını getiriyor. yeter ki başkanları ilk tetiği çeksin
O kadar gençsin ki mutlu etti beni
Genciz, güzeliz herkesi üzeriz diyosun yaniEvet bende ona bakınıyorum aslındaama maaşallah hepimize iyiyiz iyiyiz
Kız sen geçen sene de 30 diil miydin?
Yapma Merve kötü oluyorum bu idealKız sen geçen sene de 30 diil miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?