hosbulmusum tskler
aaa..bende üniversiteyi Aydın!'da okumuştum,zaman zaman özlerim oraları ama tabi benim içinde İst bi başkadır
ayrıca kendi ailenin yerini hiçbişey hiçkimse tutmuyo dimi?allah gerçekten uzakta olanlara sabır versin...
aaa..bende üniversiteyi Aydın!'da okumuştum,zaman zaman özlerim oraları ama tabi benim içinde İst bi başkadır
ayrıca kendi ailenin yerini hiçbişey hiçkimse tutmuyo dimi?allah gerçekten uzakta olanlara sabır versin...
pufpuf sen eşin ailen eşinin ailesi hep birlikte istanbuldamısınız kuzum
aydın candıristanbul'u bi göremedim ya, nasip olmadı. çok istiyorum gelip görmeyi
aydın candıristanbul'u bi göremedim ya, nasip olmadı. çok istiyorum gelip görmeyi
ben doğma büyüme İstanbul cnm,ailemde...
eşimin ailesi şu an Mersin'de iş için,orda çalışıyolar hepsiama oralı değiller,bitek iş için...
eşim üni ve sonrasında hep İst'da kalmış,biz İst'da tanıştık yani
bende göremedim cnm yagittim 3 günlüğüne 3 gün yağmur yağdı şakır şakır tabi gezemedim bende bakalım bu yaz arkadaşımla yine plan yaptık belki gideriz
oh en iyisi bebeğim :) bence bi kız için daha zor aileden şehrinden uzaklaşmak
tabi cnm..erkekler için kafaya takıcak bi duırum değilki bu..bizler için daha zor ve etkileyici malesef..
1-2 güne sığacak gibi değil tabi İst ama elbette görmen lazım..güzeldir
Aydın'da aksine,küçük biyer..ama samimi..bizim zamanımızda (2006 gibi) bulvarın üst tarafında istasyonun yukarısında dede rest. diye biyer vardı,öyle güzel pidesi vardiki hep orada yerdikbide kipası meşhurdu,şimdi değişmişmidir bilmem...
bende göremedim cnm yagittim 3 günlüğüne 3 gün yağmur yağdı şakır şakır tabi gezemedim bende bakalım bu yaz arkadaşımla yine plan yaptık belki gideriz
oh en iyisi bebeğim :) bence bi kız için daha zor aileden şehrinden uzaklaşmak
evet hatırlıyorum hayal meyal o restoranı... kipa da dediğin gibi, ipimizi kopardıkça oraya kaçardık
bende en son 2009 da gittim son sınavlarımı vermek için daha da nasip olmadı ... kaç mezunuzun bide hangi fakültedendin ?
ooo , hadi inşallah
ben hiç istemiyorum biliyomusun yani tabi kaderde varsa giderim ama ne bileyim mesela biriyle tanıştırcak oluyolar beni işte ne bileyim asker öğretmen doktor vs. böyle tayini olan mesleğe sahipse tanışasım gelmiyo ki tanışmıyorumda zaten
ben 2005 giriş 2007 mezunuyum cnm..
adü meslek yüksekokulu, bilgisayar teknolojileri ve programlama..
güzel günlerdi..üni hayatı güzel yaaa..yurtta kalmıştım orda da..
ennnnnn güzelini yapıyorsun canım.şimdiki aklım olsa ben de senin gibi davranırdım. benim eşim maden müh. özel sektörde . yerimiz belli değil... 4,5 yıl önce denizliden başladık. bursa , erzurum,çorum,muğla amasya dolanıyoruz. taşınmaktan canımız çıktı. eşyaları hiç sorma zaten
inanmıyorum yaaaa, sen benden 1 dönem önce mezun olmuşsun....
bende aynı bölümden mezunum. 2006 da girdim,2008 de bitti ama alttan pascal ve mat. kalmıştı 1. sınıftan. onları 2009 da verebildim anca...
ben de evde kalmıştım .. ne günlerdi..
taner hocayı hatırlıyor musun, taner karataş ?
inanmıyorum yaaaa, sen benden 1 dönem önce mezun olmuşsun....
bende aynı bölümden mezunum. 2006 da girdim,2008 de bitti ama alttan pascal ve mat. kalmıştı 1. sınıftan. onları 2009 da verebildim anca...
ben de evde kalmıştım .. ne günlerdi..
taner hocayı hatırlıyor musun, taner karataş ?
rica ederim ... nerdensin yaş kaç? klasikleşti,her gelene sorduk
ayy evet ya daha yeni evlisin ama eşyalar mahvoluyo öyle taşın taşın
kız az daha konuşsanız tanıcanız birbirinizi
yurtdisinda kaliyorum... bu arada siz nerdensiniz??
ayy evet ya daha yeni evlisin ama eşyalar mahvoluyo öyle taşın taşın
kız az daha konuşsanız tanıcanız birbirinizi
evet diğer taner hocanın 2009 da sınavına geldiğimde yüzüğümü gördü. evlendin mi dedi evet dedim. rengin solmuş, hasta mısın dedi. yok hocam midem bulanıyo dedim . neden dedi hamileyim dedimohooo hatırlamam mıııı? benimde bi dönem tarih yüzünden uzamıştı taaa İst'dan sınavlara gelirdim2 tane Taner hoca vardı hatta..
1 dönem fark olmasa aynı sınıfta olcakmışız hehehe ama belki sima olarak tanıyoruzdur belli olmaz :44:
aynen
evet diğer taner hocanın 2009 da sınavına geldiğimde yüzüğümü gördü. evlendin mi dedi evet dedim. rengin solmuş, hasta mısın dedi. yok hocam midem bulanıyo dedim . neden dedi hamileyim dedimgir adını soyadını yaz, o bile yeter , geçtin dedi yoksa ben hayatta geçemezdim o pascalı...
erkan hoca da vardı... çok seviyordum onları ya, hepsi çok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?