KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

pufpuf sen eşin ailen eşinin ailesi hep birlikte istanbuldamısınız kuzum

aydın candır istanbul'u bi göremedim ya, nasip olmadı. çok istiyorum gelip görmeyi

pufpuf sen eşin ailen eşinin ailesi hep birlikte istanbuldamısınız kuzum

ben doğma büyüme İstanbul cnm,ailemde...
eşimin ailesi şu an Mersin'de iş için,orda çalışıyolar hepsi ama oralı değiller,bitek iş için...

eşim üni ve sonrasında hep İst'da kalmış,biz İst'da tanıştık yani

aydın candır istanbul'u bi göremedim ya, nasip olmadı. çok istiyorum gelip görmeyi

1-2 güne sığacak gibi değil tabi İst ama elbette görmen lazım..güzeldir
Aydın'da aksine,küçük biyer..ama samimi..bizim zamanımızda (2006 gibi) bulvarın üst tarafında istasyonun yukarısında dede rest. diye biyer vardı,öyle güzel pidesi vardiki hep orada yerdik bide kipası meşhurdu,şimdi değişmişmidir bilmem...

bende göremedim cnm ya gittim 3 günlüğüne 3 gün yağmur yağdı şakır şakır tabi gezemedim bende bakalım bu yaz arkadaşımla yine plan yaptık belki gideriz

oh en iyisi bebeğim :) bence bi kız için daha zor aileden şehrinden uzaklaşmak

tabi cnm..erkekler için kafaya takıcak bi duırum değilki bu..bizler için daha zor ve etkileyici malesef..

tabi cnm..erkekler için kafaya takıcak bi duırum değilki bu..bizler için daha zor ve etkileyici malesef..

ben hiç istemiyorum biliyomusun yani tabi kaderde varsa giderim ama ne bileyim mesela biriyle tanıştırcak oluyolar beni işte ne bileyim asker öğretmen doktor vs. böyle tayini olan mesleğe sahipse tanışasım gelmiyo ki tanışmıyorumda zaten

evet hatırlıyorum hayal meyal o restoranı... kipa da dediğin gibi, ipimizi kopardıkça oraya kaçardık
bende en son 2009 da gittim son sınavlarımı vermek için daha da nasip olmadı ... kaç mezunuzun bide hangi fakültedendin ?

ooo , hadi inşallah

ben 2005 giriş 2007 mezunuyum cnm..
adü meslek yüksekokulu, bilgisayar teknolojileri ve programlama..

güzel günlerdi..üni hayatı güzel yaaa..yurtta kalmıştım orda da..

ennnnnn güzelini yapıyorsun canım.şimdiki aklım olsa ben de senin gibi davranırdım. benim eşim maden müh. özel sektörde . yerimiz belli değil... 4,5 yıl önce denizliden başladık. bursa , erzurum,çorum,muğla amasya dolanıyoruz. taşınmaktan canımız çıktı. eşyaları hiç sorma zaten

ben 2005 giriş 2007 mezunuyum cnm..
adü meslek yüksekokulu, bilgisayar teknolojileri ve programlama..

güzel günlerdi..üni hayatı güzel yaaa..yurtta kalmıştım orda da..

inanmıyorum yaaaa, sen benden 1 dönem önce mezun olmuşsun....

bende aynı bölümden mezunum. 2006 da girdim,2008 de bitti ama alttan pascal ve mat. kalmıştı 1. sınıftan. onları 2009 da verebildim anca...

ben de evde kalmıştım .. ne günlerdi..

taner hocayı hatırlıyor musun, taner karataş ?

ayy evet ya daha yeni evlisin ama eşyalar mahvoluyo öyle taşın taşın

kız az daha konuşsanız tanıcanız birbirinizi

ohooo hatırlamam mıııı? benimde bi dönem tarih yüzünden uzamıştı taaa İst'dan sınavlara gelirdim 2 tane Taner hoca vardı hatta..

1 dönem fark olmasa aynı sınıfta olcakmışız hehehe ama belki sima olarak tanıyoruzdur belli olmaz :44:

aynen

ohooo hatırlamam mıııı? benimde bi dönem tarih yüzünden uzamıştı taaa İst'dan sınavlara gelirdim 2 tane Taner hoca vardı hatta..
evet diğer taner hocanın 2009 da sınavına geldiğimde yüzüğümü gördü. evlendin mi dedi evet dedim. rengin solmuş, hasta mısın dedi. yok hocam midem bulanıyo dedim . neden dedi hamileyim dedim gir adını soyadını yaz, o bile yeter , geçtin dedi yoksa ben hayatta geçemezdim o pascalı...

erkan hoca da vardı... çok seviyordum onları ya, hepsi çok iyiydi

ben onları geçtimde benim derdim tarihti!! uyuz oluyorum o derse,hiç sevmem hiçte ilgimi çekmiyo..
aaay kurtuldum ya ona seviniyorum..
vay beeee,kısmete bak aynı okul aynı bölüm 1 dönem fark..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…