KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

yurtdisinda kaliyorum... bu arada siz nerdensiniz??

ben izmirdenim cnm sen neden uzak diyarlardasın

1 dönem fark olmasa aynı sınıfta olcakmışız hehehe ama belki sima olarak tanıyoruzdur belli olmaz :44:

evet kesim sima olarak bilirsiniz çünkü küçük bi yer herkes birbirine aşina:13: bende kütahyada okudum herkes herkesi bilirdi

ben 2. öğretimdim. sen de 2. öğretimsen tanıma ihtimalim yüksek

heeee yok ben örgündüm..o zaman sima olarakta tanımıyo olabiliriz..
ama bu kadar tesadüf yeter zaten hehehehe

hatta okulun sitesinde bizim dönemin andaç(yıllık) ları var sanırım bidahada yapılmadı zaten öğrenci no ile girilip bakılabiliyo..

kucuk yastta buraya geldik, 11 yasinda idim buraya geldigimizde... bi sebep yok canim sadece babamin isi burda oldugu icin mecbur bizde buraya yerlesttik...

pek memnun değpilsin galiba??
memleket nere normalde_

bi bakıma hemşeri sayılırızbizim sınıf pasifti, biz yapmadık

kucuk yastta buraya geldik, 11 yasinda idim buraya geldigimizde... bi sebep yok canim sadece babamin isi burda oldugu icin mecbur bizde buraya yerlesttik...

hiç gelmiyor musunuz türkiye'ye ?

aslinda ilk baslar cok uzuluyordum, ama alisttim artik, acikcasi alismak zorundaydim... 3, 4 senede bi geliyoruz guzel memleketime :) ama yinede insan doyamiyor, orda ne kadar sure kalsaktta hemen özluyor....

napcan cnm artık ya kendi insanın gibi olmaz ama bak yıllar olmuş alışmışındır oraya çevren arkadaşların olmuştur.

nerelisiniz?

bi bakıma hemşeri sayılırızbizim sınıf pasifti, biz yapmadık

hiç gelmiyor musunuz türkiye'ye ?

evt öyle sayılırız artık dönemin birinde sunum yaptırmıştı taner hocaslardan biriydi galiba,herkese bi konu verilmişti o konuda sunum hazırlayıp sınıfta sunmuştuk..vize notuna etki ediyordu..herkes böyle şık giyinmişti falan..sizede varmıydı?

yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum umarım herkes bu topicte istediği dostlukları bulur,ferahlar arkadaş edinir ben tanıştığıma memnun oldum sizlerle , ankarada yaşayan birisi olursa da tanışmayı görüşmeyi çok isterim bu arada ankarada yaşamayan arkadaşlarla da buradan sohbet etmek çok güzel

napcan cnm artık ya kendi insanın gibi olmaz ama bak yıllar olmuş alışmışındır oraya çevren arkadaşların olmuştur.

nerelisiniz?

18 yildir burdayiz canim alisttik alismasina ama napalim demekki bizimde kaderimizde bu varmis...
arkadaslarim var, ama söyle kafa dengi bi arkadas dost yok... adanaliyiz canim sen nerelisin??

hee uzun boylu taner hoca yaptırmıştı herkes hayatını anlatmıştı. sınıftan bi çocuk da ilk kız arkadaşlarından özellikle bahsetmişti. ilk öpüşmeden filan web sitesi tasarımı yaptırmıştı. sonracıma.... movie maker'da video hazırlatmıştı. çok şey öğrendik ondan...

okul bitince 2 kere site yapıp satmıştım. yapamadılarımı taner hocaya sormuştum. mezun oldum ama düşmedim adamın yakasından

sende hosgeldin

ahh ankara.... çok severim ben ankara'yı... memurluk için uğraşıyorum. özellikle ankara istiyorum. memur olarak atanamazsam ilerde birgün mutlaka oraya yerleşicez inşallah

orda ünide tanıştığım farklı bi bölümden bi kız vardı,o da İst'lu çıkmıştı yurtta tanışmıştık fln..
o zamandan beri en değerli ark larımdan oldu,üni hayatı ve ark lıkları bi başka.. devamlı görüşüyoruz İst'da..

taner hoca bikez bölümü İst'a fuara getirdi,bizde yanına gitmiştik o arkadaşımla

hoşgeldin şekerim

18 yildir burdayiz canim alisttik alismasina ama napalim demekki bizimde kaderimizde bu varmis...
arkadaslarim var, ama söyle kafa dengi bi arkadas dost yok... adanaliyiz canim sen nerelisin??

İzmirliyim canım ben.

sende kıvanç tatlıtuğun memleketindensin kıvançççççç

ahh ankara.... çok severim ben ankara'yı... memurluk için uğraşıyorum. özellikle ankara istiyorum. memur olarak atanamazsam ilerde birgün mutlaka oraya yerleşicez inşallah

gel canım bekliyorum inşallah herşey gönlüne göre olur ben çok memnunum ankarada yaşamaktan bir de arkadaşlarım olsa tadından yenmeyecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…