yurtdisinda kaliyorum... bu arada siz nerdensiniz??
1 dönem fark olmasa aynı sınıfta olcakmışız hehehe ama belki sima olarak tanıyoruzdur belli olmaz :44:
ben 2. öğretimdim. sen de 2. öğretimsen tanıma ihtimalim yüksek
oooo yurtdışı...doğma büyüme mi yoksa bi sebeplemi gittin?
ben İstanbul'danım...
kucuk yastta buraya geldik, 11 yasinda idim buraya geldigimizde... bi sebep yok canim sadece babamin isi burda oldugu icin mecbur bizde buraya yerlesttik...
kucuk yastta buraya geldik, 11 yasinda idim buraya geldigimizde... bi sebep yok canim sadece babamin isi burda oldugu icin mecbur bizde buraya yerlesttik...
üzülme cnm yageliyomusunuz peki arada Türkiyeye:26:
heeee yok ben örgündüm..o zaman sima olarakta tanımıyo olabiliriz..
ama bu kadar tesadüf yeter zaten hehehehe
hatta okulun sitesinde bizim dönemin andaç(yıllık) ları var sanırım bidahada yapılmadı zatenöğrenci no ile girilip bakılabiliyo..
pek memnun değpilsin galiba??
memleket nere normalde_
aslinda ilk baslar cok uzuluyordum, ama alisttim artik, acikcasi alismak zorundaydim... 3, 4 senede bi geliyoruz guzel memleketime :) ama yinede insan doyamiyor, orda ne kadar sure kalsaktta hemen özluyor....
bi bakıma hemşeri sayılırızbizim sınıf pasifti, biz yapmadık
hiç gelmiyor musunuz türkiye'ye ?
bi bakıma hemşeri sayılırızbizim sınıf pasifti, biz yapmadık
hiç gelmiyor musunuz türkiye'ye ?
napcan cnm artık ya kendi insanın gibi olmaz ama bak yıllar olmuş alışmışındır oraya çevren arkadaşların olmuştur.
nerelisiniz?
evt öyle sayılırız artıkdönemin birinde sunum yaptırmıştı taner hocaslardan biriydi galiba,herkese bi konu verilmişti o konuda sunum hazırlayıp sınıfta sunmuştuk..vize notuna etki ediyordu..herkes böyle şık giyinmişti falan..sizede varmıydı?
yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorumumarım herkes bu topicte istediği dostlukları bulur,ferahlar arkadaş edinir ben tanıştığıma memnun oldum sizlerle , ankarada yaşayan birisi olursa da tanışmayı görüşmeyi çok isterim bu arada ankarada yaşamayan arkadaşlarla da buradan sohbet etmek çok güzel
yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorumumarım herkes bu topicte istediği dostlukları bulur,ferahlar arkadaş edinir ben tanıştığıma memnun oldum sizlerle , ankarada yaşayan birisi olursa da tanışmayı görüşmeyi çok isterim bu arada ankarada yaşamayan arkadaşlarla da buradan sohbet etmek çok güzel
hee uzun boylu taner hoca yaptırmıştıherkes hayatını anlatmıştı. sınıftan bi çocuk da ilk kız arkadaşlarından özellikle bahsetmişti. ilk öpüşmeden filan web sitesi tasarımı yaptırmıştı. sonracıma.... movie maker'da video hazırlatmıştı. çok şey öğrendik ondan...
okul bitince 2 kere site yapıp satmıştım. yapamadılarımı taner hocaya sormuştum. mezun oldum ama düşmedim adamın yakasından
yeni arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorumumarım herkes bu topicte istediği dostlukları bulur,ferahlar arkadaş edinir ben tanıştığıma memnun oldum sizlerle , ankarada yaşayan birisi olursa da tanışmayı görüşmeyi çok isterim bu arada ankarada yaşamayan arkadaşlarla da buradan sohbet etmek çok güzel
18 yildir burdayiz canim alisttik alismasina ama napalim demekki bizimde kaderimizde bu varmis...
arkadaslarim var, ama söyle kafa dengi bi arkadas dost yok... adanaliyiz canim sen nerelisin??
ahh ankara.... çok severim ben ankara'yı... memurluk için uğraşıyorum. özellikle ankara istiyorum. memur olarak atanamazsam ilerde birgün mutlaka oraya yerleşicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?