ne iş yapıyorsunuz kızlar ? ben çalışmıyorum
ben izmirdenim cnm sen neden uzak diyarlardasın
ahhh keske bi bilsem canim nedeni ni?
hoşgeldin şekerim
İzmirliyim canım ben.
sende kıvanç tatlıtuğun memleketindensin kıvançççççç
ne iş yapıyorsunuz kızlar ? ben çalışmıyorum
izmirin kizlari meshurmus derler canim
izmir karsiyaka oralar guzel diyorlar.... sanirim kivanc tatlitug hayranisin
orda ünide tanıştığım farklı bi bölümden bi kız vardı,o da İst'lu çıkmıştı yurtta tanışmıştık fln..
o zamandan beri en değerli ark larımdan oldu,üni hayatı ve ark lıkları bi başka.. devamlı görüşüyoruz İst'da..
taner hoca bikez bölümü İst'a fuara getirdi,bizde yanına gitmiştik o arkadaşımla
gel canım bekliyorum inşallah herşey gönlüne göre olur ben çok memnunum ankarada yaşamaktan bir de arkadaşlarım olsa tadından yenmeyecek :))
ben okul biter bitmez bankaya girdim 5 sene çalıştım 5 ay oldu çıktım, evlilişk tazminatımın süresi dolmadan aldımşimdi başka bi iş arıyorum..şu an evdeyim
ahahhaha sorma şekerimm adımız çıkmış vallahi
kıvanç beğendiğim tek sarışındır
ben esmer severimde
benim amcam İzmir'de..çok geldim gittim kaç defa ama bi türlü ısınamadım oraya ben.. :26:
bizim sınıf 8 kız 32 erkekti.. kızlar bana başka dünyadan gelmiş gibi geliyoru alemdi hepsi de ... 1 tane ark. kaldı üni. den onunla da çok iyiydik ama açıldı aramız geçen sene. çok fazla görüşmüyoruz artık...
ben olurum arkadaşın da benim gelmem uzun yıllar alır
oo şansa bak :) bende 1 yıl muhasebede çalıştım ama eşimin işi değişince ben de ayrıldım. kpss, katiplik filan uğraşıyorum şimdilik. olmazsa bende iş aramaya başlicam..
neden ayrıldın ki bankadan ?
ne yükselme oluyordu ne ortam kalmıştı..
artık sıkmıştı beni,ve orda bulunmak istemiyordum..
bankalarda evlilik tazminatın var 1 yıl içinde çıkarsan alıyosun çalıştığın yıla göre..
bende 5 sene olmuştum o ay,aldım çıktım..
başka iş bakıyorum..
ahahhaha sorma şekerimm adımız çıkmış vallahi
kıvanç beğendiğim tek sarışındır
ben esmer severimde
kizlar ben cikiyorum... görusmek umuduyla
aynen benim de.. kıvanç istisna
kızlar ali ayşeyi seviyo dizisini izleyen varmı cnm sıkıldı onu açıp izleyeyim diyorum
kızlar ali ayşeyi seviyo dizisini izleyen varmı cnm sıkıldı onu açıp izleyeyim diyorum
güle güle ... yine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?