KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

ne iş yapıyorsunuz kızlar ? ben çalışmıyorum

ben okul biter bitmez bankaya girdim 5 sene çalıştım 5 ay oldu çıktım, evlilişk tazminatımın süresi dolmadan aldım şimdi başka bi iş arıyorum..şu an evdeyim

benim amcam İzmir'de..çok geldim gittim kaç defa ama bi türlü ısınamadım oraya ben.. :26:

bizim sınıf 8 kız 32 erkekti.. kızlar bana başka dünyadan gelmiş gibi geliyoru alemdi hepsi de ... 1 tane ark. kaldı üni. den onunla da çok iyiydik ama açıldı aramız geçen sene. çok fazla görüşmüyoruz artık...

gel canım bekliyorum inşallah herşey gönlüne göre olur ben çok memnunum ankarada yaşamaktan bir de arkadaşlarım olsa tadından yenmeyecek :))

ben olurum arkadaşın da benim gelmem uzun yıllar alır

ben okul biter bitmez bankaya girdim 5 sene çalıştım 5 ay oldu çıktım, evlilişk tazminatımın süresi dolmadan aldım şimdi başka bi iş arıyorum..şu an evdeyim

oo şansa bak :) bende 1 yıl muhasebede çalıştım ama eşimin işi değişince ben de ayrıldım. kpss, katiplik filan uğraşıyorum şimdilik. olmazsa bende iş aramaya başlicam..

neden ayrıldın ki bankadan ?

ne yükselme oluyordu ne ortam kalmıştı..
artık sıkmıştı beni,ve orda bulunmak istemiyordum..
bankalarda evlilik tazminatın var 1 yıl içinde çıkarsan alıyosun çalıştığın yıla göre..
bende 5 sene olmuştum o ay,aldım çıktım..
başka iş bakıyorum..

anladım canım, hayırlısı diyelim

bende öyle fragmanını sevmedim ama belki güzeldir die sordum.

dediğin gibi bu ön yargılar bizi bitirecek

...................................................................................

Son düzenleme:
benim haftalık tv programım şöyle ;

p.tesi o ses türkiye
salı önceden öyle bir geçer zamanki'ydi,şimdi 20 dk
çarşamba pis yedili
perşembe intikam
cuma boşum
c.tesi/pazar yetenek sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…