KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

benim haftalık tv programım şöyle ;

p.tesi o ses türkiye
salı önceden öyle bir geçer zamanki'ydi,şimdi 20 dk
çarşamba pis yedili
perşembe intikam
cuma boşum
c.tesi/pazar yetenek sizsiniz

benimde kuzey güney ve muhteşem yüzyıl var kaçırmadan takip ettiğim onun dışında pek tv izlemiyom bilgisayar başındayım hep. bide yabancı dizilerim ama onları takip etmeye calışıyom

benim haftalık tv programım şöyle ;

p.tesi o ses türkiye
salı önceden öyle bir geçer zamanki'ydi,şimdi 20 dk
çarşamba pis yedili
perşembe intikam
cuma boşum
c.tesi/pazar yetenek sizsiniz

pis yediliyi hiç izlemedim ama show tv de sık sık tekrarlarını veriyolar, uyuz oluyorum nedense

benim haftalık programım :
pazartesi yalan dünya (ilk zamanlar izlemiyodum ama sonradan anladım ki yanlış yapmışım )

salı: öyle bir geçer zaman ki

çarşaba kuzey güney(hiç kaçırmam ama saçmalamaya başladılar iyice. muhteşem yüzyıla kayıt yaptırabilirim )

perşembe -cuma boşum

cumartesi-pazar yeteneksizsiniz ( hülya avşar konuşmaya başlayınca kanal değiştirmek kaydıyla)

benim amcam İzmir'de..çok geldim gittim kaç defa ama bi türlü ısınamadım oraya ben.. :26:
yaa öyle deme ben bayılırım izmire izmirli oldugum için heralde benm eşimde istanbula ısteyım tayını dıo ımkanı yok gelmem dıom cok kalabalık bukadar sakın bıyerdem orasını kaldıramm ama ızmırıme her daım gıderım

benimde kuzey güney ve muhteşem yüzyıl var kaçırmadan takip ettiğim onun dışında pek tv izlemiyom bilgisayar başındayım hep. bide yabancı dizilerim ama onları takip etmeye calışıyom

biara kavak yelleri ve yaprak dökümü vardı izlediğim..
çokta severdim..
154564656 sezon sürdüler zaten

senin durum tabi biraz daha farklı..
hehehehe herkese yaşadığı sevdiği yer güzel,napalım kız inş İzmir'e çıkar sizin tayin heee,ya da yakın biyere...

bizdeeee yurtta izlerdik tv odasında bisürü kız

biz de evde izlemiştik bi kere. ev normal bi ev değildi yani cemaat eviydi. bilirsiniz belki orda tv yasak ama bizim evde vardı özel günlerde bizim evde toplanılırdı. çatalı anten yapıp izlemiştik

biz de evde izlemiştik bi kere. ev normal bi ev değildi yani cemaat eviydi. bilirsiniz belki orda tv yasak ama bizim evde vardı özel günlerde bizim evde toplanılırdı. çatalı anten yapıp izlemiştik

şu acunun yarışmasında kel bi adam çıktı atalay demirci o geldi aklıma :)
çatal anten görevini görecek,ütü tostta yapacak

şu acunun yarışmasında kel bi adam çıktı atalay demirci o geldi aklıma :)
çatal anten görevini görecek,ütü tostta yapacak

direk finalde o adam..
hatta birinciliğe oynuyo

hakediyo ama birincliği

bide hülya nın poposunu ısırdığı videoyu izledim o nası güzel bi çocuk maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…