benim damat o yayakasına yapışıp al kızımı dicem
inşallah canımmsenin durum tabi biraz daha farklı..
hehehehe herkese yaşadığı sevdiği yer güzel,napalımkız inş İzmir'e çıkar sizin tayin heee,ya da yakın biyere...
hakediyo ama birincliği
bide hülya nın poposunu ısırdığı videoyu izledim o nası güzel bi çocuk maşallah
akşam yemeğimi yapıp geldim eşim işten 6da çıkıyor da evli arkadaşlar hergün ne pişiricem derdi sizde de var mı yoksa hamarat mısınızdır 5 dk da yapan tiplerden
akşam yemeğimi yapıp geldim eşim işten 6da çıkıyor da evli arkadaşlar hergün ne pişiricem derdi sizde de var mı yoksa hamarat mısınızdır 5 dk da yapan tiplerden
haftalık liste yapıyorum ben. hergün düşünmekten gına geldi. pazar akşamı listemi yapıp rahat ediyorum 1 hafta. tavsiye ederim
hepinizle tanıştığıma memnun oldum kızlar..
güzel arkadaşlık,belki dostluklar kurulacak sanırım burda o potansiyel var
ben şimdi çıkıyorum,hepinizi öptüm
güzel fikir canım ben de genelde pratik şeyler yapıyorum sanırım ev işlerinde kolaya kaçıyorum :))
ben henüz öyle bi derdim yok çok şükür
ben varım ama çok hastalandımvar mı buralarda olanınız çıksın ortaya :44:
başım dönüyor kaç gündür gözlerim kararıyo.bgn aksama dogru felaket bas agrım oldu hala da devam edıo.komsun geldı tansıyonumu ölçtü.baya düşük dedi.şimdide karnım atıyo.gözle görülcek kadar cok hemdee.ilk defa karnım atıo tuafıma gıttınoldu kızzzz? hayırdır inş :44:
başım dönüyor kaç gündür gözlerim kararıyo.bgn aksama dogru felaket bas agrım oldu hala da devam edıo.komsun geldı tansıyonumu ölçtü.baya düşük dedi.şimdide karnım atıyo.gözle görülcek kadar cok hemdee.ilk defa karnım atıo tuafıma gıttı
hamılelik dusunuyomusun acaba hamıle olabılırmısın oda tansıyonu dusurebılıyoo ...başım dönüyor kaç gündür gözlerim kararıyo.bgn aksama dogru felaket bas agrım oldu hala da devam edıo.komsun geldı tansıyonumu ölçtü.baya düşük dedi.şimdide karnım atıyo.gözle görülcek kadar cok hemdee.ilk defa karnım atıo tuafıma gıttı
bilmiom ki üsütme de böyle olur mu..aslında bgn sterslı degılım malum esım gelcek dıye sevınclıyım ama bılmıom neden oldugunu tuzlu ye düzelir dediler yarın ıcın yaptıgım kurabıyeden 3 4 tane yedim hiç düzelmedi.:2:üşetme falan mı yoksa stres sıkıntıdan mı bi fikrin var mı peki :44: aaay yalnızsın bide bak,dikkat et kendine cnm yaaaaa
bilmiom ki üsütme de böyle olur mu..aslında bgn sterslı degılım malum esım gelcek dıye sevınclıyım ama bılmıom neden oldugunu tuzlu ye düzelir dediler yarın ıcın yaptıgım kurabıyeden 3 4 tane yedim hiç düzelmedi.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?