KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

akşam yemeğimi yapıp geldim eşim işten 6da çıkıyor da evli arkadaşlar hergün ne pişiricem derdi sizde de var mı yoksa hamarat mısınızdır 5 dk da yapan tiplerden

akşam yemeğimi yapıp geldim eşim işten 6da çıkıyor da evli arkadaşlar hergün ne pişiricem derdi sizde de var mı yoksa hamarat mısınızdır 5 dk da yapan tiplerden

valla o dert bende de var cnm yaaaa sinir oluyorum,bide insan bazen değişik şeyler olsun diyo hep aynı şeyler olmasın diyo

haftalık liste yapıyorum ben. hergün düşünmekten gına geldi. pazar akşamı listemi yapıp rahat ediyorum 1 hafta. tavsiye ederim

hepinizle tanıştığıma memnun oldum kızlar..

güzel arkadaşlık,belki dostluklar kurulacak sanırım burda o potansiyel var

ben şimdi çıkıyorum,hepinizi öptüm

hepinizle tanıştığıma memnun oldum kızlar..

güzel arkadaşlık,belki dostluklar kurulacak sanırım burda o potansiyel var

ben şimdi çıkıyorum,hepinizi öptüm

güle güle ben de çıkıyorum....

güzel fikir canım ben de genelde pratik şeyler yapıyorum sanırım ev işlerinde kolaya kaçıyorum :))

bende öyleydim ama olmuyor artık ben sıkıldım aynı şeyleri yemekten, eşim de sıkılmıştır söylemiyordu ama ...

liste belli olunca herşey pratik geliyo...

ben henüz öyle bi derdim yok çok şükür

oh ne rahat tadını sonuna kadar çıkar canım arayacaksın bu rahatlığı
4 kız kardeşin en küçüğü olarak ben gerçekle evlendikten sonra karşılştım --yemek yapma gerçeği--
şaka bi yana çok şükür ki mutluyum

cnm ben annemden yana şanslıyım o konuda bi iş yaptırmıyo bana "evlenince nasılsa yapacaksın şimdi rahat et " diyo vala

var mı buralarda olanınız çıksın ortaya :44:

noldu kızzzz? hayırdır inş :44:
başım dönüyor kaç gündür gözlerim kararıyo.bgn aksama dogru felaket bas agrım oldu hala da devam edıo.komsun geldı tansıyonumu ölçtü.baya düşük dedi.şimdide karnım atıyo.gözle görülcek kadar cok hemdee.ilk defa karnım atıo tuafıma gıttı

üşetme falan mı yoksa stres sıkıntıdan mı bi fikrin var mı peki :44: aaay yalnızsın bide bak,dikkat et kendine cnm yaaaaa

hamılelik dusunuyomusun acaba hamıle olabılırmısın oda tansıyonu dusurebılıyoo ...

üşetme falan mı yoksa stres sıkıntıdan mı bi fikrin var mı peki :44: aaay yalnızsın bide bak,dikkat et kendine cnm yaaaaa
bilmiom ki üsütme de böyle olur mu..aslında bgn sterslı degılım malum esım gelcek dıye sevınclıyım ama bılmıom neden oldugunu tuzlu ye düzelir dediler yarın ıcın yaptıgım kurabıyeden 3 4 tane yedim hiç düzelmedi.:2:

o zaman bilmem ki nedendir :44: dikkat et bak dinlen kötü hissediyosan uzan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…