KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

21 yasındayım ,yok dha universte okuyorum,istanbuldyım,derdım cok da anlatmk ıstemıorum ya , baska muhabbetler edelım kafamız dagılsın,sızler kac yasındasınz,nerlerdesınz

6 Yıllık ilşkim bıttı ama bu kadr dha fzla konusmuorm psikolgmn onerısı bu :),ne saglıo bılmıom da konusunca cok kötu oluorm o yuzden konusmyalım,sız napıonuz ,nasılsnz

tamam o zaman konuşmayalım canım

ben 27 yaşındayım izmirdeyim işsiz grubundanım üni. için mi gittin istanbula yoksa orda mı oturuyosunuz zaten

herkese mrb.....
cok guzel ve yararlı bı sıte emegı gecen herkese tskler

Üni ıcın geldım,pek yaramadı ama bana ıstnbul sevıyorum hem ama hemde sevmıorm,bu arada cıkmm lzm cnm,gene konusalım,ii geceler

eşim işe gitti kızlar, yalnız kaldım yine.... dün akşam kötüydü, çok korktum. şimdi yine korkmaya başladım:18:

mumder napıyon tatlım ?

kız bişi sorcam siz böle saatlerce internetin başında kocanız bişi demiyo mu yahu

mumder napıyon tatlım ?

kız bişi sorcam siz böle saatlerce internetin başında kocanız bişi demiyo mu yahu

eşimi yolladım canım. sen napıyon ?

benimki gece çalışıyo gündüz akşama kadar uyuyo. saat 6 dan 11 e kadar vaktimiz oluyo. bu hafta böyle. haftaya daha iyi olcak inşallah

eşimi yolladım canım. sen napıyon ?

benimki gece çalışıyo gündüz akşama kadar uyuyo. saat 6 dan 11 e kadar vaktimiz oluyo. bu hafta böyle. haftaya daha iyi olcak inşallah

vardiyalı yani.. anladım canım korkma yaw kızın yokmuydu senin yanlış mı hatırlıyom

çok kişiyle konuştukya burda bendede hafıza sıfırdır

vardiyalı yani.. anladım canım korkma yaw kızın yokmuydu senin yanlış mı hatırlıyom

çok kişiyle konuştukya burda bendede hafıza sıfırdır

yok yok , bildin kızım var 3,5 yaşında. uyudu o da. kk da takılcam bütün gece yine. yine tuhaf tuhaf konular okuyacam burda

ay o konular beni bitiriyo.okumucam bi daha diyorum ama inatla okuyom şuanda yaptıım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…