seni ne ilgilendirir kızım calısmıyorum ama evin kontrolu bende ben para tutup biriktiriyorum sen yaz bakalım da icinde tutuklarını snei görelim korkudan yazı yazamıyosunuz beeYa git calis o zaman eve iki maas girsin kendi maasinla altinmi aliyon altin suyunda banyomu yapiyon naparsan yap adamin parasiyla adama hava yapma
Git calis para kazan desek totonu kaldirmazsin ama hm adamin parasini yiyosun hem de adami begenmiyosun lemmmoooonnncu git pazarda limon satta calismak para kazanmak neymis ogren
konusmaya bak beni götüm seni mi gerdi haaa allah seni bildigi gibi yapsn konusmaya bak toto diyince kibar olmuyosun bunuda bil köylü kurnazı :)))Git calis para kazan desek totonu kaldirmazsin ama hm adamin parasini yiyosun hem de adami begenmiyosun lemmmoooonnncu git pazarda limon satta calismak para kazanmak neymis ogren
konuları okumadna yorum yapma 2 sefer büyük meblalar verdim arada verdigim liralar altınlar haric erkeler ne kadar yüz bulursa bi o kadar fazlasıı ister bunu anlamamısın bence anla
benim kuaförüm 15 te birdir kahvem haftada birdir esimin elektronik bagımlılı daha yüksek yıla vurdugun zamana aylık sadece 2 uyduya 170 ödüyoruz gecen sene 4 e tv aldı o bitti ondan 1 snee önce telefon aldı bitti simdi yine baska bi samsung istiyor yüksek model yani esimin elektronik bagımlılıgı bitmez 3 sene sonrara qurdu tv ister su ovel olanlarından evde 4 tv var sence norma mı 1800 maasla hadi 2000 de ben sıka sıka bileizk yapıyorumKonularının tamamını okudum cidden,işsizlik günüme denk geldi.
Gözlemim şudur ki siz eşinizin "tek başına" kazandığı para ile kuaförlere,lazer epilasyonlarına,arkadaşlarınla dışarıda gezip tozmalara,akşam dışarıdan yemek siparişi vermelere dilediğinizce para harcayabilecek kadar paranın nasıl zor kazanıldığını bilmeyen ama eşiniz sizden "onun size verdiği" harçlıklardan biriktirdiğiniz parayı istediğinde eliniz titreyecek kadar parayı odak merkezi yapmış birisiniz.
Doğru mudur yanlış mıdır bilemem sizin hayatınız.
1800-2000 tl maaşla altın alıp biriktirebiliyorsun ha, valla tebrik ederim, herkes yapamazbenim kuaförüm 15 te birdir kahvem haftada birdir esimin elektronik bagımlılı daha yüksek yıla vurdugun zamana aylık sadece 2 uyduya 170 ödüyoruz gecen sene 4 e tv aldı o bitti ondan 1 snee önce telefon aldı bitti simdi yine baska bi samsung istiyor yüksek model yani esimin elektronik bagımlılıgı bitmez 3 sene sonrara qurdu tv ister su ovel olanlarından evde 4 tv var sence norma mı 1800 maasla hadi 2000 de ben sıka sıka bileizk yapıyorum
kaçıncıya yazıyosun korkudan yazamıyolar diye. açık adresimiz yok yok kimlik bilgilerimiz yok kimsede.şurda sadece nickten ibaretiz, kimden korkupta yazamıcazseni ne ilgilendirir kızım calısmıyorum ama evin kontrolu bende ben para tutup biriktiriyorum sen yaz bakalım da icinde tutuklarını snei görelim korkudan yazı yazamıyosunuz bee
benim kuaförüm 15 te birdir kahvem haftada birdir esimin elektronik bagımlılı daha yüksek yıla vurdugun zamana aylık sadece 2 uyduya 170 ödüyoruz gecen sene 4 e tv aldı o bitti ondan 1 snee önce telefon aldı bitti simdi yine baska bi samsung istiyor yüksek model yani esimin elektronik bagımlılıgı bitmez 3 sene sonrara qurdu tv ister su ovel olanlarından evde 4 tv var sence norma mı 1800 maasla hadi 2000 de ben sıka sıka bileizk yapıyorum
seni ne ilgilendirir kızım calısmıyorum ama evin kontrolu bende ben para tutup biriktiriyorum sen yaz bakalım da icinde tutuklarını snei görelim korkudan yazı yazamıyosunuz bee
Ya ben neyden korkucamda yazmiycam buraya allah askina ama dogru ben senin gibi koca parasiyla millete hava atan eve para getirip bide ustune karisindan firca yiyen bi kocaya sahip olmadigim ve kocama zamaninda annesini veremedigi egitimleri burda kocami kucuk dusurucu sekilde yazmadigim icin evet haklisin benim anlatacacak biseyim yok insallah o iyi niyetli saf kocan buraya yazdiklarini okuyup gozunu acarda seni bi guzel bosar sende koca parasiyla buyuttugun o koca g.tunle ortada kalirsinkonusmaya bak beni götüm seni mi gerdi haaa allah seni bildigi gibi yapsn konusmaya bak toto diyince kibar olmuyosun bunuda bil köylü kurnazı :)))
Ha birde kk kk olali senin kadar bencil bir uye gormedi tebrikler
ne hakla dalga geciyolar burda kimisine göre altın ıyy igrenctir bana göre san seref gösteristir yani bi tabu gibi bisey altınsız gelin olmaz bizde kolları bos doguna bayrama cıkamazsın yani kime göre dalga gecmek dengesiz insan cok kendi sorunlarını yazsın da göriyim korkudan yazamıyolar insanlar yüzlerine vurcak diye
Bunlarmi lüksbenim kuaförüm 15 te birdir kahvem haftada birdir esimin elektronik bagımlılı daha yüksek yıla vurdugun zamana aylık sadece 2 uyduya 170 ödüyoruz gecen sene 4 e tv aldı o bitti ondan 1 snee önce telefon aldı bitti simdi yine baska bi samsung istiyor yüksek model yani esimin elektronik bagımlılıgı bitmez 3 sene sonrara qurdu tv ister su ovel olanlarından evde 4 tv var sence norma mı 1800 maasla hadi 2000 de ben sıka sıka bileizk yapıyorum
Ben caldim yedimLimoncu teyzeeee limoncu teyzeee altinlarim kaybolduuuuuu bulamadimmmm karakola gittim sikayet ettim aradim taradiiiimmm bulamadiimmmmm
tam sana laik bi cvp allah büyük men dakka dukka demisler eden bulur bana mana buldun allah senden cıkarcak emin ol 2 sene sonra yazarsın buraya benim islerim nedne böyle yolunda degil kocam neden böyle hahahah cok sükür kendi saadetim huzurum icin yorum yazıyorum huzursuzlugum icin degillYa ben neyden korkucamda yazmiycam buraya allah askina ama dogru ben senin gibi koca parasiyla millete hava atan eve para getirip bide ustune karisindan firca yiyen bi kocaya sahip olmadigim ve kocama zamaninda annesini veremedigi egitimleri burda kocami kucuk dusurucu sekilde yazmadigim icin evet haklisin benim anlatacacak biseyim yok insallah o iyi niyetli saf kocan buraya yazdiklarini okuyup gozunu acarda seni bi guzel bosar sende koca parasiyla buyuttugun o koca g.tunle ortada kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?