- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
Git calis para kazan desek totonu kaldirmazsin ama hm adamin parasini yiyosun hem de adami begenmiyosun lemmmoooonnncu git pazarda limon satta calismak para kazanmak neymis ogren
Ezsin ustumede limon sksinSeni altiniyla ezsin mi ha ezsin mi . belki anlatamadihi hakli sebebler vardir ha
Araba zarar resmen ya, hani evin olur falan neyse. Babam emekli olduğunda epey iyi bir tazminat aldı ev aldık dediler bak beylikdüzünde evler var çok uygun. yok ben araba değiştiricem dedi o para ile, düşün araba aldığı para ile ev alınıyordu şimi o araba para etmiyor bakıyorum netten 15 bin lira ev ise malum beylikdüzü gelişti bir de cumhuriyet mahallesi metrobüs dibinde 300 bin lira. Babam çok pişman ama geçti artık. 1500 lira kira geliri olacaktı. En iyi yatırım emlak bence ve altın. Bu zamanda kenarda paran olacak arkadaş. Bak babam 2 hafta hastanede yattı. devlet hastanesi güya, inan bin liraya yakın harcadık. Şaka maka takılıyorum ama haklısın. Zaten arabanın çok masrafı oluyor özellikle eski modelse. Hep bir sorun çıkarıyor. Onun yerine altın alsın yaza doğru zaten artar altın fiyatı. Arkadaşım borsacı artacak dedi.
ilginc bir cift olduklari kesinIyyyy evlilige bak! Allah esirgesin evlerden ırak!
Evlilikte senin paran benim param diye bir şey yoktur bence.araba da sizin olmayacak mı zaten.her şey ortak olmalı.kızlar esim araba almak istiyo 10 bin tl kredi cekmek istiyor ondan daha fazla cekmeyi düsünmüyor cünkü ödemesi fazla gelir bendende 4 bin tl istiyor altınlarımdan kenara attıklarımdan simdi böyle diyince tabi cogu bayan beni bildigi icin ver dicek esin cok iyi ne dersen yapıyor falan filan ,
ama söyleki onlarda bi bakıma benim garantim pek vermek istemiyorum
eger vermezsem en az 1 yıl beklemek zorunda hatta 1.5 yıl bile o 4 bini toplamak icin
daha önce 2 kere verdim hatta 10 bin 8 bin gibi simdi dicekler o parada esinin ama esim toplamıyor o paraları ben sıka sıka günlere gire gire bilezik yapıyorum ne biliyim ikramiye geliyo mesela senede 2 kere ben almıyorum o parayı esim elektronige yatırıyo gereksiz seylere yılda 3 bin harcadıgı oluyo hatta bu gereksizleri yüzündne sıkısıyoruz mesela ama 1 sene sonra o malı satamazsın ama ben bilezik yapınca 1 sene sonra kar yapmıs oluyorum bu yüzdende kendi hakkımı kendimden fedakarlık ederek biriktirdigim altınlarımdan vermek istemiyorum
sizce iyimi yapıyorum kötümü bunlarıda göz önünde bulundurarak yazın lütfen
ve 2ci planımız ise 10 bin cekip 2 senede ödeyip ordan sonra yeniden 10 bin cekmek eger kredi cektirmezsem esim aylık maası car cur etiyo onu ille bi yere borca sokmam lazım
Bozuk saat hesabiiiiAzmine hayranım limoncu. Araba alma bence. 10bin kredi çektir euro dolar yap at kenara sen. Bir sene sonra bakarsın durumlara. Bol kazançlara :)
Bu arada en mantıklı konun bu bencelimoncu28
Şu yorum beğenmedikçe sen gününü görürsün bak nasıl kib.liyorum tavrınıza da hayranım! Bilmem kaç tane konu açmışsınız altın da altın diye, insanlar sizi çözmüş ama siz bıkmamışsını yapılan yorumları beğenmemissiniz sonra ayyy benimle dalga geciyorlar.
ilk uyarımı bu konudan aldım
gazammmm mübarek olsunnnn
Ben de henüz almadım uyarı ama limoncu yorumumu begenmezse bende ondan mahrum kalanlar arasına girebilirim diye korkmuyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?