kk hanımları siz olsanız napardınız

Git calis para kazan desek totonu kaldirmazsin ama hm adamin parasini yiyosun hem de adami begenmiyosun lemmmoooonnncu git pazarda limon satta calismak para kazanmak neymis ogren

Seni altiniyla ezsin mi ha ezsin mi . belki anlatamadihi hakli sebebler vardir ha​

cok haklisiniz. Türkiye´de araba neden yatirim olarak görülür hic anlamam. Araba markasi ne olursa olsun zaman icinde deger kaybeder. Cokta masraf ister. Ev ise gercekten iyi bir yatirim araci. Degerinden kaybetmeyi birak yillar icinde deger kazanir basini sokacak kendine ait bir evin olur. ARaba desen ancak ayagini yerden keser. A dan Z ye götüren masrafi cok yüksek olmayan bir araba yeterli eger gercekten ihtiyac varsa. Istanbul gibi bir yerde özelikle bence gereksiz

verme valla.sonra o kocişler çekip gidince kalıyosunuz ortada.Ben çalışan kadınım ben olsam veririm maaşım var ama ev hanımıysan verme.

Evlilikte senin paran benim param diye bir şey yoktur bence.araba da sizin olmayacak mı zaten.her şey ortak olmalı.

Bırak araba almayı eşim borçlarımız yüzünden daraldığında bile bileziğimi çıkarıp verdim öde kurtulalım diye.
Onun yüzü gülmedikten sonra kolumda sıra sıra bilezik olsa kaç yazar ?
Sizdeki durum biraz takıntı olmuş.Kimileri altın deyince kendinden geçer çevremde var böyle tipler, ben hazzetmiyorum altından falan ama sizi de kınayamıyorum,tabiat meselesi.
Ama şu da bir gerçek ki 10 bin liraya alınacak araba el arabası statüsündedir.Bugün araba almak için eğer 10 bin kredi de çekilecekse elinizin altında en az bir 7-8 bin olmalı.
Yani demem o ki bir araba için en az 17-20 bin civarında parayı gözden çıkarmalısınız.
Bekleyin almayın,para biriktirip öyle alın.
Hatta belli ki siz bu tasarruf işlerinden anlıyorsunuz eşiniz adına siz biriktirin parayı sonra krediyle birleştirip alırsınız.
Tabi biriktirdiğiniz paraya el koymamak şartıyla :)

Arabanın modeli düştükçe değeri de azalır .Ama senin altınların olduğu yerde değer kazanır .

Boğa burcuyum yazmışsınız ben sizi yengeç diye hatırlıyordum .

Valla sık karşılaşsam da diğer konularını pek okumadım, ama bu konuda haklı buldum limoncuyu. Niye alay etmiş ki herkes doğru söylüyor kadın insan ayağını yorganına göre uzatmalı. Koca habire har vurup harman savurunca kadın da iç güdüsel olarak kendini koruyor. Keşke böyle olmasa ama biraz da yaşadıkları limoncuyu böyle yapmıştır.

Son düzenleme:
Evlilik içinde bu tarz yaklaşımlar yanlış evet, zaten çoğu üye de yadırgamış sizi. ama maalesef genel olarak erkekler bi yerde bi birikim altın vs. varsa akılları hep onu eritmekte oluyor. başta öz babam, akrabalarım, arkadaşlarımın eşleri.. keşke ben de sizi yadırgayacak kadar birikimde gözü olmayan erkek tanıyabilseydim.. bence gayet haklısınız tv işine de bakınca eşiniz birikime güvenceye değil günü yaşamaya odaklı görünüyor. verdikçe alışır ki nitekim alıştırmışsınız da zaten. bi yerde dur demek gerek ve bana göre tam sırası. sayenizde istediği arabaya binince dünyanın en kıymetli eşi olacağınızı sanmıyorum. birkaç yıla yeni bir ihtiyacı için yine size başvuracak. güzellikle birikim yapmak istedğinizi söylemeniz taraftarıyım

Evlilikte senin benim diye bir sey yok canim. Esin gercekten cok savurgansa o ayri bir konu ama araba ikinizin ortak kullanacagi bir sey. ALTINLARINIZI da katarak kredi miktarini buyutmeden araba alin bence. Sen anladigim kadariyla calismiyorsun ama kotu gunler icin birikim yapiyorsun. Bence cok da guzel yapiyorsun. Yalniz bu birikim ikinizin. Senin degil. Ha sen kazansan biriktirsen yine ikinizin. Hayati paylasmak degil mi evlilik ben mi cok safim? Biz de borcla ev aldik. Her ay maasim yatar yatmaz esime gonderiyorum borc taksidi kapasn diye. Onun maasiyla da geciniyoruz. 1 kere bile icim acimadi.

Azmine hayranım limoncu. Araba alma bence. 10bin kredi çektir euro dolar yap at kenara sen. Bir sene sonra bakarsın durumlara. Bol kazançlara :)

Bu arada en mantıklı konun bu bence limoncu28

kadin ev hanimi olunca ,biriktirdigi parada bile hakki yok oylemi!!!!!
limoncu'nun ustune gidiceksiniz diye kadinlari yerlebir etmenizi amlayamadim."adamin parasi ,sen nasil vermezsin.O parayi sen mi kazandin?"
kadin o evin hanimi ve eline gecen parayi istedigi gibi degerlendirir.
ben esler arasinda sen ben ,senin benim olaylarini tasvip etmiyorum ama bu olayda bencede boyle bir ese sıka sıka biriktirdigi altinlar vermemesini garipsemiyorum.
not:ben calisan bir kadinim ve en zor isin ev kadinligi oldugunu her zaman her yerde soylerim.

ilk uyarımı bu konudan aldım
gazammmm mübarek olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…