- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Tamamen katılıyorum teşekkür ederimdünyada çok fazla kötü insan var diye kendimizi tamamen soyutlarsak ömür boyu yalnızlığı da kabullenmiş oluruz, sanırım daha çok gençsiniz ve herkes gibi siz de mutluluğu ve huzurlu bir beraberliği hak ediyorsunuz. hisleriniz doğru ya da yanlış şu an için bilmiyoruz ama kafanızda soru işareti belirmesi bence güzel. zaten yaklaşımınızı gayet mantıklı ve temkinli buldum. insanları tanımak için kendinize şans vermekten çekinmeyin. bu bey ya da başka biri, sizin ve oğlunuz için en hayırlı olan ve gönlünüze uygun biriyle çok mutlu olursunuz umarım.
Işte beni düşündüren bu en başta amaç o muydu yoksa son zamanda böyle bir duygu içine mı girdi valla ya çok çekingen ya da olgunlasmamis biri şahsi kanaatim bu ya da benle zerre ilgisi yok da sadece çocuğumu çok sevdi anlarızBaslangıcta oglunuzu size yaklasmak için bir arac olarak gorduyse bu adama nasıl guvenebilirsiniz ki
Bir ara bir haber cıkmıstı biliyormusunuz bılmıyorum Allah ırak etsın. Ortaokul cagında bir cocuk annesi bosanmıs okula gide gele bir cocugumun bir hocası kadına tabiri caizse goz koymuş. Kadını elde etmek için oğluyla kanka olmus düşünün cocuk annesine nolur evlen ogretmenımle dıye baskı yapıyormuş. Annesi oğlum istediği için evlendim diyordu. Neyse bu çocuk kayıplara karıstı adam kendı cocugunu arar gıbı aramıs aglamıs ayılmıs bayılmıs sonradan ortaya cıktı adam oldurmus cocugu aradan cıksın kendı hayatımızı yasayalım dıye. Bu uc bır ornek tekrar soyluyorum Allah uzak etsın ama boyle manyaklar da var yaniIşte beni düşündüren bu en başta amaç o muydu yoksa son zamanda böyle bir duygu içine mı girdi valla ya çok çekingen ya da olgunlasmamis biri şahsi kanaatim bu ya da benle zerre ilgisi yok da sadece çocuğumu çok sevdi anlarız
Teşekkür ederim tekrar evlilik fikri de yoktu bende hiç ama doğru insan olursa belki de olabilir diyorum ama zaten kolay kolay kimseyi hayatıma müdahil etmem ama arkadaşlık edebilirim sevgili sifatindan önce işine gelirse tabiBen biraz dikkatli olmanızı ve iyi değerlendirmenizi öneririm.
Zaman kötü, tekrar evlilik yapmayı düşünen kadinlar hele çocuk varsa iyice ölçüp tartmalı.
Hakkinizda hayırlısı.
Allah korusun evlerden ırakBir ara bir haber cıkmıstı biliyormusunuz bılmıyorum Allah ırak etsın. Ortaokul cagında bir cocuk annesi bosanmıs okula gide gele bir cocugumun bir hocası kadına tabiri caizse goz koymuş. Kadını elde etmek için oğluyla kanka olmus düşünün cocuk annesine nolur evlen ogretmenımle dıye baskı yapıyormuş. Annesi oğlum istediği için evlendim diyordu. Neyse bu çocuk kayıplara karıstı adam kendı cocugunu arar gıbı aramıs aglamıs ayılmıs bayılmıs sonradan ortaya cıktı adam oldurmus cocugu aradan cıksın kendı hayatımızı yasayalım dıye. Bu uc bır ornek tekrar soyluyorum Allah uzak etsın ama boyle manyaklar da var yani
Niye edilmeyeyim kız avlarım da tavlarım da burayı:)
Güzel temennileriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben bir yıldır kimse ile hiç bir şekilde konuşmadım bile kendi halinde işinden evine gidip gelen bir insanım zaman her şeyi ortaya çıkarır eğer bana meyli varsa zaten çok uzun zaman sadece arkadaş kalmayı kabul etmesi lazım benim bir evlâdım varken kimse ile pat diye sevgili falan filan olamam olmam da zaten yapıma tersBir anda bu konudaki yorumların hepsini okuyamadım ama sizin yorumlarınızda çok anaç ruhlu olduğunuzu hissettim. Çünkü adamın tavırlarında en çok hoşunuza giden oğlunuza içtenliği duygulandım diyebilirim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Yinede bir insanı çok iyi çok kötü gibi sınıflara hemen yerleştirmeyelim. İyilik yapıyorsa çocuğu sevindirip size de moral olmuş gönlünden gelip çıkarsız yaklaşıyorsa Allah razı olsun demek geldi içimden.
İnşallah en kısa zamanda netleşebilen hayırlı bir durumunuz olur.
Konunuz ilgi cekici, ayrica yorum yazacağım ama bu detaya nedense yüreğim burkuldu.. ne biçim insanlar böyle.. herkese ettiği kadar bulsun inşallah..Canım teşekkür ederim , oğluma olan davranışları beni çok etkiliyor ki bayram da bile aramadı öz babası ve ailesi...
Teşekkür ederim bu ara bir hayli de kırgınım sanırım bayramda yapayalnız kaldık babası aramadı bile baba tarafı da öyle benim annem bastı gityi köye iznin varmı gelir mısınız bile demedi dayısı desen kapımızı açmaz kolay kolay bu yüzden de çok haklısınızBu arada şunu eklemeyi unutmuşum. Çocuğunuza olan tavırları sizi daha çok etkilemiş. Bu etkiyi belli bir sınırda tutun objektif bakmaktan vazgeçmeyin. Sonucu nasıl olursa olsun hayal kırıklığı yaşayıp üzülmenizi istemem.
AminKonunuz ilgi cekici, ayrica yorum yazacağım ama bu detaya nedense yüreğim burkuldu.. ne biçim insanlar böyle.. herkese ettiği kadar bulsun inşallah..
Teşekkür ederim bu ara bir hayli de kırgınım sanırım bayramda yapayalnız kaldık babası aramadı bile baba tarafı da öyle benim annem bastı gityi köye iznin varmı gelir mısınız bile demedi dayısı desen kapımızı açmaz kolay kolay bu yüzden de çok haklısınız
Eski eşiniz maalesef yapmak ZORUNDA olduğu babalık mesleğini yapmamış. Sizin duygusal yaklaşıp ilgi sevgiden hoşlanmaya açık hale getiren de o şahıs.Teşekkür ederim bu ara bir hayli de kırgınım sanırım bayramda yapayalnız kaldık babası aramadı bile baba tarafı da öyle benim annem bastı gityi köye iznin varmı gelir mısınız bile demedi dayısı desen kapımızı açmaz kolay kolay bu yüzden de çok haklısınız
Genel olarak ilgisizler kuzum ezelden ebede bu hayatta sahip oldugum her seyi tirnaklarimla kaziya kaziya elde ettim ben anam sağda solda çok güçlüdür o başının çaresine bakar bir tek onu düşünmüyorum diye konuşuyormuş.....Ailen neden bu kadar kopuk? Hep mi böyleydiniz?
Teşekkür ederim bu ara bir hayli de kırgınım sanırım bayramda yapayalnız kaldık babası aramadı bile baba tarafı da öyle benim annem bastı gityi köye iznin varmı gelir mısınız bile demedi dayısı desen kapımızı açmaz kolay kolay bu yüzden de çok haklısınız
Çok şükür Allah bana çok akıllı bir evlat verdi algıları çok açık sesimin tinisindan her şeyi anlar yorgunum annem dersem yormaz beni azcik dalsam annecim ne düşünüyorsun der çok dışa dönük ve gerçektende her şeye rağmen mutlu bir çocuk o şükürler olsunEski eşiniz maalesef yapmak ZORUNDA olduğu babalık mesleğini yapmamış. Sizin duygusal yaklaşıp ilgi sevgiden hoşlanmaya açık hale getiren de o şahıs.
Çocuklar sevgiyi hisseder ama hemen de kanar. Çocuğun kafasını karıştırmadan, etkilemeden ara sıra adamın davranışlarını sözlerini sorgulayın. Belki birkaç şey çıkarabilirsiniz.
Sizin için hayırlı dilekler temenni ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Güçlü olup birçok şükredecek sebepler arayın kendi mutluluğunuzu çocuğunuzla yaratın. Dışarıdan gelecek iyilikler olsun öncelik sizin mutluluk, hedefler yaratın, çocuğunuzun ileride nasıl bir kişi olacağı, yıkılmış ailelerde bazı çocuklar iyi hırslar yapar.
İnşallah eşinizden görmediğiniz hayrı çocuğunuzdan görürsünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?