KK nın Cin Fikirleri Hatunları Sizce ?

Ya Ne güzel heyecan :)
Ben de kararsız kalırdım sizin gibi.
Eşim bahsettiğiniz adam gibi her çocuğa öyledir.
Etrafımız kankadan geçilmiyor :))
Ama arada laf söylemesi falan neden olmasın :)
Bu son gittiğimizde laf söyleyebilecek seviyeye geldiyse sanırım yakında çıkar kokusu :) Ben belki bu kadar soğuk bir tip olamasam konuşurdu zaten belki de ama biraz soğuk ve sert görünüyorum dışarıdan.

Bu son gittiğimizde laf söyleyebilecek seviyeye geldiyse sanırım yakında çıkar kokusu :) Ben belki bu kadar soğuk bir tip olamasam konuşurdu zaten belki de ama biraz soğuk ve sert görünüyorum dışarıdan.

Bence daha iyi böyle olması, emek versin eğer niyeti varsa :) biraz kıvransın, arada kalsın, kıymet bilir.

Doğum günü fikri şahane, o gün anlamlı bir jest yaparsa,o zaman biraz daha netleşir...
heyecanı bile güzel :) ben burada kıpır kıpır oldum valla :)

Adam bekar mi? Yani simdi cocuklari seven biri de olabilir, ilginizi cekmek icin de yapiyor olabilir. Arada kacamak bakislarini yakaliyorsaniz, size birseyler hissediyor olabilir. Zaten anlasiliyor ya hal ve hareketlerden. Anlamis olmaniz lazim sizin de.

Oraya giden tek çocuklu sen değilsin heralde baska çocuklarada böyle davrandığını gördün mü ? Bence senlik bir durum var ortada gibi

Konu açtım diye 2 satır haber verir insan :)))
Ablam sizin yaşlar kaç ?

Dediğim gibi kısmetin ne vakit nerede insanın karşısına çıkacağı hiççç belli olmaz..
Allah kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın hepimizi:))
Ver bakalım bir şans kendine ...

Ben farklı bir yorumla işin farklı bir yönüne dikkatinizi çekmek isterim. Yabancı bir erkeğin sizin yanınızda çocuğunuza sarılması, onu öpmesi pek hoş bir davranış değil. Size olan ilgisinden önce, çocuğunuzda nasıl bir etki yaratabileceğini düşünün bu durumun. Bu insan annemin de onayladığı birisi, beni öpmesini falan onaylıyor diye düşünür çocuğunuz. Umarım çok kötü düşünmüyorumdur ama bu adamın çocuk tacizcisi olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak hareket etmenizi tavsiye ederim. (Malum devir kötü, her ihtimal geliyor insanın aklına!)

Sana ilgisi var bariz..
Çocuk üstünden sana yürüyor..
De nasıl biridir bu kafadaki en büyük soru işareti. Kimseye güven yok malum..

Yavaş yavaş kaleyi içten feth ediyor. Oğlanı tavlamış bile. Direk bir şey söylese, boşanmış kadınların çoğunun yaşadığı sıkıntı olarak sizin onu tersleyeceğini düşünmüştür ki bence terslerdiniz zaten. O da çocuk üzerinden yürüyor sağlam ve emin adımlarla hemde.

Ay yok bu son gidişimizde garson kız da sürekli oğlumla ilgilenmeye başladı o hiç yapmazdı öyle uzaktan naber filan derdi de iki de bir yanımıza gelip oğlumu sevdi onu da anlamadım :))))

Ohoo yenge muhabbeti dönmeye başlamış haberin yok senin

Bak gelişmeleri buraya yazmazsan küserim

Bekar ondan eminim :) Bakışları sürekli üzerimizde ama çok kısa anlık bakışlar yakalıyorum.

Canım teşekkür ederim , oğluma olan davranışları beni çok etkiliyor ki bayram da bile aramadı öz babası ve ailesi...

Adamın amacının gönül eğlendirmek olmadığına eminseniz ve sizin de belki düşünebilirim diyeceğiniz biriyse bir şans verin derim. Çocuk için de sevgi dolu bir erkek rol model olması iyi olur. Ama amacı gönül eğlendirmekse veya sonradan kötü veya garip biri çıkarsa çocuk için kötü olur. Şans vermeyi düşünürseniz hayatınıza sokmadan önce çok iyi gözlemleyin, önce insan, arkadaş olarak iyice tanıyın derim.

Sanırım aklımı çelmeye başladı ki geldim bir de size sordum :)

İlginç bir şey söyliyeyim mi?
Geçen bir konuda sana cevap verirken senin de ileride evlilik adımı atacağını ve adayı buraya yazacağını hissettim.
Belki o gün bugündür.

Ohoo yenge muhabbeti dönmeye başlamış haberin yok senin

Bak gelişmeleri buraya yazmazsan küserim
öyle mi diyorsun yazmaz miyim kuzum yazarim tabi
Oraya giden tek çocuklu sen değilsin heralde baska çocuklarada böyle davrandığını gördün mü ? Bence senlik bir durum var ortada gibi
O kadar küçük çocuk gormedim hiç biz varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…