- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Sana güveniyorumKesinlikle olmazsin
Cok iyi fikir bence
Hadi guzel olsun , guzel gitsin , bekliyorum haberiniSana güveniyorumBu gazla 3 Eylül akşamı mekandayım , o zamana kadar az da merak etsin bari Detayları yazarım hadi bakalım :)
Tamam az makyaj yapıp gideyim bu sefer bariHadi guzel olsun , guzel gitsin , bekliyorum haberini
Hayırlısıyla olur inşallah, iyi şanslar ve mutluluklar..
Bu son gittiğimizde laf söyleyebilecek seviyeye geldiyse sanırım yakında çıkar kokusu :) Ben belki bu kadar soğuk bir tip olamasam konuşurdu zaten belki de ama biraz soğuk ve sert görünüyorum dışarıdan.Ya Ne güzel heyecan :)
Ben de kararsız kalırdım sizin gibi.
Eşim bahsettiğiniz adam gibi her çocuğa öyledir.
Etrafımız kankadan geçilmiyor :))
Ama arada laf söylemesi falan neden olmasın :)
Bu son gittiğimizde laf söyleyebilecek seviyeye geldiyse sanırım yakında çıkar kokusu :) Ben belki bu kadar soğuk bir tip olamasam konuşurdu zaten belki de ama biraz soğuk ve sert görünüyorum dışarıdan.
Oraya giden tek çocuklu sen değilsin heralde baska çocuklarada böyle davrandığını gördün mü ? Bence senlik bir durum var ortada gibiSelam Kızlar ,
Hep kasvet , hüzün , kırgınlık , dert , tasa değil biraz daha farklı bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Bu dert değil tabi ama merak diyelim...
Şimdi bilenler biliyor , bilmeyenler için kısa özet geçeyim... Bir yıl kadar evvel boşandım ve 4,5 yaşında erkek çocuk annesiyim.... Hayatta ki tek önceliğim de oğlum...
Bu son bir yıl içerisinde hayatımda hiç kimse olmadı , düşünmedim de... Şu anda da öyle bir düşünce içerisinde değilim ama oğlumla ara ara gittiğimiz ama sürekli önünden geçtiğimiz bir mekanın sahibinin davranışları son günlerde dikkatimi çekmeye başladı. Açıkçası da dikkatimi çektiği gün itibari ile yaklaşık 4 gündür de işim bile olsa o taraftan geçmiyorum.
Bu X bey ile benim ufaklık Kanka oldular. Birbirlerini gördükleri zaman naber dostum , kankam nasılsın falan muhabbetleri 3-5 aydır mevcut... Yalnız bu X bey bunun dışında özellikle mekana gittiğimizde sürekli oğlumla ilgileniyor , oğluma özel ikramlar getirip duruyor , gelip sarılıyor hatta öpüyor ama ne kadar içten öptüğünü anlatamam. Arada nasılsınız , nasıl gidiyor diye bana da soruyor ama çok fazla muhabbeti yok benimle ancak hep bir etrafımızda dolaşıyor , istemediğim halde çay bırakıyor ve benim sipariş etmediğim şeyler de adisyonda olmuyor zaten ki bunu yeni fark ettim... Çocuğa getirdiklerini zaten yazmayacağını biliyorum da çayların gerçekten farkında değildim.
Bana direkt olarak bir şey söylediği filan da yok ama bu adam gerçekten çocukları mı çok seviyor yoksa bana bir ilgisi mi var çözemedim gitti.
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
He bir de her mekandan ayrılışımızda Allah'a emanet olun , kendinize iyi bakın diyor ama çok kısık bir sesle söylüyor bunu :)
Ya şimdi dikkatimi çekmesinin nedeni o gün söylediği bazı sözlerdi aslında oğlumla konuşuyordu ama ...
Mesela şu cümle ne demektir
- Kanka yarın sen gel burada bütün gün otur Kral gibi , ben de sizi izleyeyim bütün gün....
Ay yok bu son gidişimizde garson kız da sürekli oğlumla ilgilenmeye başladı o hiç yapmazdı öyle uzaktan naber filan derdi de iki de bir yanımıza gelip oğlumu sevdi onu da anlamadım :))))
Bekar ondan eminim :) Bakışları sürekli üzerimizde ama çok kısa anlık bakışlar yakalıyorum.Adam bekar mi? Yani simdi cocuklari seven biri de olabilir, ilginizi cekmek icin de yapiyor olabilir. Arada kacamak bakislarini yakaliyorsaniz, size birseyler hissediyor olabilir. Zaten anlasiliyor ya hal ve hareketlerden. Anlamis olmaniz lazim sizin de.
Canım teşekkür ederim , oğluma olan davranışları beni çok etkiliyor ki bayram da bile aramadı öz babası ve ailesi...
Valla bence panpa senin de gonlun var gibi gibi
Sanırım aklımı çelmeye başladı ki geldim bir de size sordum :)
Ohoo yenge muhabbeti dönmeye başlamış haberin yok senin
Bak gelişmeleri buraya yazmazsan küserim
O kadar küçük çocuk gormedim hiç biz varkenOraya giden tek çocuklu sen değilsin heralde baska çocuklarada böyle davrandığını gördün mü ? Bence senlik bir durum var ortada gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?