• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk' ya ne için üye oldunuz ?

kocam o zamanki nısanlım uyeymiş..şakkıdı onunda eskı sevgilisi..:kızgın:

nişanlım tanıstırdı beni.. genelde nişanlım şiir bölümünde gezıyordu...şiirlerını gönderıp tepkılerı alıyordu...CADIARZU

..bana guzel bır sıte demişti... nişanlımı takip etmek icin almıstım.. :jeyyar:

tatil gırdı araya bır döndum uyelıgım yok. kulubun formatı degısmıs.. sımdıkı halını almış.. yenıden uye oldum evlendıkten sonra..

odur budur müptelayım..gamyoncuiremsu eşimin artık işi yok kulupte bu arada..a.s

bı konu acılmıstı burada yıne sızce erkekler varmıdır bu sıtede uye olan ıspatlanmıs bı gercek ıste sıır flan bahanesıylde olsa uye olanlar varıdr uyelıkleırnı kullnamasalar bıle kayıtlı erkeke uyeelerımız var demekkı bunu anlıyoruz :DD:

Bende geçen sene bu zamanlar google da son takıntım olan hintkınasını araştırırken K.K çıktı hint kınası kullanan var mı diye bi topik çıktı hemen tıkladım sonra diğer bölümlere de baktım dedim bu site tam benlik o gün üye oldum hihoyyyt

birgün ofisde yapacak iş yoktu çok canım sıkılmıştı bi arkadaşım tavsiyesi üzerine girdim buraya
okudum önceleri bikaç zaman
sonra hoşuma gittikçe daha çok girer oldum en sonundada üye oldum işte

Bende 2 yıl önce polonyadaykenn internette diyetle ilgilii bilgiler araştırırkenn çıktı karşımaaa

Çok güzel paylaşımlar var dı diyet bölmündeee ,herkes nasıl diyet yatığını yazıyorduuu bir ara burayııı unuttum sonra aklıma geldii dedimmm iyice okuyayımdaaa bende diyete başlıyayım dedimmm
Sonra yorum yazmak isteyinceee üyelik istedi bende oldummm

canım yengemın sayesınde uye oldum o kadar ıyı geldıkı bana zor zamanımda ılac nıyetıne gırdım yazdım ,agladım,guldum arkadaşlar dostlar edındım ve yıllardırda burdayım. bızı bız bayanları duşunupte bu sıteyı acan hızmet eden sıte sahıbıne emegıne saglık dıyorum...
yardımcılarınıda ayrıca tebrık edıyorum....
vallaha ıcımden geldı yazdım bugune kadar boyle şeyler hıc yazmamıştım yanlış anlaşılır dıye ama yettıda artık yıllar gectı hazırda konu konuyu actı yazayım dedım:) ıyıkı varsın kk:)

badem gözlüm askere gitmişti
evimizde yapayanlız kalmıştım
kk arkadaşım olmuştu

gebelikle ilgili konular ararken buldum burayı..eşime söyledim beni üye yap diye.tabi eşim kabul etmedi sonra söyleye söyleye kabul etti beni k.k ya üye yaptı..iyikide yapmış çok güzel arkadaşlıklar var burda.

ben de tedavi gördüğüm bir doktorun burda isminin geçtiğini öğrendim sekreterinden, hem onun hem sekreterinin ismi geçiyomuş, zaten ondan önce de google'da birşeyler ararken karşıma çıkmıştı ondan bi aşinalığım vardı yani, doktorum hakkında yorumlar yapıldığını öğrenince de girip üye olmaya karar verdim, ilk günden üye oldum, çok da iyi bişey yapmışım, giriş o giriş,o gün bu gündür kopamıyorum,evde işte her boş vaktimde kk'dayım,şu sıralar bi boşluk dönemindeyim,zor zamanlar atlatmaya çalışıyorum, kk benim arkadaşım gibi oldu, yalnız sıkıntılı zamanlarımda destek oldu bana ve halen de olmaya devam ediyor.canımın sıkkınlığını,dertlerimi yalnızlığımı burda paylaşıyorum, kah konuları okuyarak, kah gerektiğinde kendi konumu açarak.bana dost bana yoldaş oldu diyebilirim kk.

hiç kimseden duymamıtım daha önce bu sitenin adını googledan tıklarsam ne çıkar diye girdim,iyiki girmişim.kafamı boşaltabildiğim,fikir alışverişinde bulunabildiğim çok güzel bir site.

ben nette yumurtaliklarin duzenli calismasi ile ilgili bir sey arastirirken buldum kk yi.sonra uye oldum.simdi bagimlisiyim.cok guzel bir kulub iyiki varsin KK

bende kadıan ait ne var ne yok derken tesadüf buldum.iyiki bulmuşum arkadaşların dediği gibi sonuç bağımllık:1hug:

bende gebelikle ilgili bişey ararken arama motorunda bulmuştum iyikide bulmuşum:enbuyukkk:

bende daha önceleri giriyordum ama bazı sayfalar sadece üyelere yazısı cok etkili oldu iyikide üye olmusum

ben kardesım saysınde oldum..ıyıde oldu...ben memnunum...... baglandım kaldım....
bazen kk baglantı gıdıyor sınır oluyoooooooooommm

bende bir jinekolojik rahatsızlık vardı, nette araştırırken, buradaki canım arkadaşlarımın ne kadar umutsuz ve de dertli olduğunu farkettim, onlara moral ve bilgi vermek için üye oldum ama takıldım kaldım :)))

ben roaccutane (akne tedavisi) ile ilgili bişeyler araştırıken buldum...iyikide bulmuşum...
hem paylaşımlar çok güzel hemde çok iiii arkadaşlıklar edindim:)

Bende prolaktin tedavisi olduğum dönemlerde araştırma yaparken buldum bu siteyi..İyiki de bulmuşum hihoyyyt

bende space bag hakkında yorum arıyordum.o sırada bu siteye girmişim.çok hoşuma gitti.ertesi gün tekrar girdim ve birsüre sonra bu siteye bakmadan hiç birşey almaz oldum.çok yararlı bir site.

bende nakis ile ilgili degisik seyler ariyordum nette ve etamin arkadasin nakislari cikmisti karsima cok begenmistim ve onun sayesinde bu siteye uye oldum iyikide olmusum galiba...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5:kahve:

televizyonda bir dizide bahsetmişlerdi bu sitelerin olduğundan. bende aradım buldum. buluş o buluş. bağımlısı oldum çıktım.

Back
X