• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk' ya ne için üye oldunuz ?

bebeğim 3 aylıktı gelişimi boyu kilosu ile ilgili birşeyler aruyordum
kk çıktı karşıma baktım herkes bebeğinin boyunu kilosunu yazmış
aaa ne güzel dedim hemen üye oldum, uzun süre burayı gebelik doğum kısmından ibaret sanıyordum hatta:)))
şimdi bir daldım çıkamıyorum
hamileyken niye keşfedemedim diye hala hayıflanırım, bebeğimle ilgili çok şey öğreniyorum çünkü

Saç bakımı için birşeyler arıyordum. Sonra bir süre takip ettim artık bende birşeyler yazmak
isteyince de üye oldum. İyi ki olmuşum o gün bugündür net benim için kk oldu. Pc açtığımda
burdayım, kk yı kapatınca pc de kapatıyorum.

bende yeni tayin geldigimiz yerde güvenecegim lazer epilasyon yapan yer arıyodum.burası karşıma cıktı.ilk dönem aşagıdaki numaralara rast gele tıklayıp şansıma cıkan konuyo bakıyodum daha sora keşfettim ve bişeyler yazma ihtiyacı hissettim üye pldum
bagımlılıgım oldu kurtulamıyorum .yardım edin.saatlerce burdayım.delikafaduldendelikafadulden

Kozmetik kullanımıyla ilgili yada bir kadın hastalığıyla ilgili google'da her arama yaptığımda zaten kadınlar klübü çıkıyordu karşıma. Bende üye oldum. :icecream:

Back
X