kk' ya ne için üye oldunuz ?

bende google bişiler ararken buldum kkyı:1rolleyes:
buluş o buluş sonrada kopamadım zaten:lepi::enbuyukkk:

Bende diyetle ilgili derin araştırmalar yaptığım sırada buldum bu siteyi.. yaklaşık 1-2 ay misafir olarak dolaştım durdum en sonunda da üye olmaya karar verdim.. Çok Seviyorum bağımlılık yaptı..İşyerine geldiğimde kendi kullandığımız programları açmadan kk açıyorum hemensırnaşık şey

Neyse çok uzattım galiba kısacası;

:enbuyukkk::enbuyukkk:

arkadaşlarımdan adını duydum girdim giriş o giriş........kk da arıza olsa ulaşamazsam hasta oluyorum sank ia.s..hayatımda o kadar varki eksikliğni düşünemiyorum....................
.......................................s e n i s e v i y o r u m kk....................................

iyiki varsın hepte var ol...................:nazar::nazar::nazar:

tesadufen bırseyler ararken buldum sonra uye oldum.ıykıde olmusum burdakı cansıkıntım bırazda olsun kk sayesınde azalıyor tesekurler kk

bende nette dolanırken reklamı cıktı karsıma
baya mısafır oldum sonra bakım hersey cok guzel
uye oldum
olus o olus
harıka burası
ıyıkı var ıyıkı ben burdayım

nette herhangi bir şey araştırırken hep kk'da buluyodum uzun süre bu şekilde siteyi takip ettim ve bir gün üye olmaya karar verdim verdiğim en iyi kararlardan biriydi iyiki de üye olmuşum burda çok iyi dostluklar edindim herkese ayrı ayrı teşekkür ederim

bende bişey arıyodum hatırlamıyorum hergün araştırma yapıyodum konuyla ilgili hep de kadınlarkulubu çıkıyodu bigün bi açim bakim dedim hem sorumun cevabını aldım hemde daha birçok şey öğrendim hem öğreniyorum hem eğleniyorum süper bi site yaa..

Bende google tüp bebekle ilgili araştırma yaparken bulmuştum o gün bugün hala burdayım hamile kaldım kaybettim 7 ay önce ve ben hala burdayım....

Ben düğün hazırlıkları yapıyordum,netten arastırma yapıyodum arama motorundan bu sıte cıktı,gırdım ınceledım derken üye oldum.. Tabı baslarda telasımdan dolayı gıremıordum ama sımdı evlendım daha yenı,baska sehıre gelın geldım ve kımseyı tanımıyorum ama burada o kadar cok arkadaslarım oldukı.. Birgun gırmeden duramıyorum.. Her sıkıntımı paylasıyorum ya da baska arkadasların dertlerıne ortak oluyorum..:teselli:
Eşimede bahsettım böle bırseyle ılgılenmeme,butungün evde sıkılıp aksam eşim işten gelınce ona sarcagıma:oklava:,işlerımı halledınce burada arkadaslarımla olmak daha ıyı tabıkı..kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba bende tesadüfen bu siteyi farkettim ve sürekli misafir olarak girer oldum şimdide üye olarak aranızdayım hiç bu kadar keyif alacağımı düşünmemiştim teşekkürler kk

ben nette gezinirken farkettim sonra üye oldum.insanların birbirlerine ne kadar destek olduğunu görünce neden bende onlardan biri olmıyım diye düşündüm,sonra bağlandım buraya,çok şükürki bende kklıyım ve çok şükür iyiki varsınız

Bende google da şu zayıflama bantlarımı ne karın ağrısı onların araştırmasını yapıyordum. Bir baktım hep kadınlar var burda..oleyyyy erkeğin olmadığı bir yer dedimhihoyyyt ve daldım. 2 aydan fazla misafir oldum sonra dayanamadım birşeye yorum yazacaktım. Üyelik gerekti üye oldum ve çokda iyi etmişim.
Zaten sıkıntılarım pek fazlaydı sırf bu yüzden üye oldum bende bişeyler paylaşıyım diye işte öyle benim hikayemde
:içelim:

ya kızlar gecenlerde benimde kafama takıldı ben burayı nerden keşfettim diye sordum kendime ama hatırlayamadım inanın :(şimdi ise müptelasıyım bırakamıyom bitürlü eşimle bu yüzden çok tartışıyoz :)) yeter bıktım bu kulubunden kalk yemek yap diyo :)) canım kocam aç aç bekliyo ben klupten kopamıyom :))

a.s ben de geçen yaz saçlarımı yakmıştım sarışın olacam diye...bakım için araştırma yaparkene burayı keşefttim hemen de üye olduma.s.
forumları çok gezerim, çok araştırırım ama KK kadar kaliteli olanı yok denecek kadar az:enbuyukkk:

Ben de yazın saçlarımı kestirmiştim . Nasıl hızlı uzasın falan diye google'da araştırıyodum bi baktım burayı buldum.. (= . Ne güzel 1 tane bile erkeğin olmadığı tam bana göre bi site diye hemen üye oldum.. (: iyi ki de olmusum =) En büyk KK. !

bende amniyosentez yaptıracaktım bebeğimin zeka testi sonuçlar kötü çıkınca
gogle a amniyosentez yazıp arattığımda k k ile tanışmış oldum
hemen üye olup amniyosentez yaptıran arkadaşlarla paylaşımda bulunmuştum, 2007 mayıstan beride kopamadım buradan:))))

ya kızlar gecenlerde benimde kafama takıldı ben burayı nerden keşfettim diye sordum kendime ama hatırlayamadım inanın :(şimdi ise müptelasıyım bırakamıyom bitürlü eşimle bu yüzden çok tartışıyoz :)) yeter bıktım bu kulubunden kalk yemek yap diyo :)) canım kocam aç aç bekliyo ben klupten kopamıyom :))

zamanı iyi kullanmak lazım dii mi kocacıklar aç kalmasıncokacimcoook

bende tere tohumunu aratırıken burda bi youm okudum çok komik ve güzeldi hoşuma gitti,
dedim bende üye olup bişiler yazıyım şimdi bağımlı oldum orası senin burası benim gezip duruyorum ,:)...

hamileydim ve isten ayrilmistim dinlenme kisminda nete takiliyordum ve burayi buldum bebekle ilgili birsey aramistim veeeeeee hemencik uye oldum simdi bagimliyim artik

Back
X