Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok sıkıntılı bir yurtdışı yaşamına başlarken tanıştım bu siteyle.Uzun bir süre okudum düşündüm ,değerlendirdim ve sonunda üye oldum.Olduktan sonrada ilk arkadaşımla tanıştım yaşadığım bu ülkede.ve yalnız olmadığımı düşünmek beni bayagı rahatlattı.şimdi ise kopamıyorum
Ben de pek çoğunuz gibi internette arama yaparken rastladım. Önceleri mesajlara göz gezdirdim yavaştan yavaştann......Sonrası malum... Şimdiyse hergün siteye girmezsem, bir krizdir tutuyor beni....
ben ne için üye olduğumu htırlamıyorum ama bişey arıyordum internette bu sitede çıktı..bende mecburen üye olmuştum ama yorumyazabilmek için kaç gün beklemiştim iyi hatırlıyorum..sonra bir arkadaşıda burası çok güzel diyerekten üye yaptım..şimdide çıkamıyorum bağımlılık yaptı...
üye olduğum akşam çok canım sıkkındı
eşimle biraz tartışmıştık nette
dolaşırken google'de turlarken
canım sıkkın diye yazdım aaaaaaaaaaaaaaa ne görem
kk çıkmadımı karşıma hemen damladım üye olmadan
gezindim tur attım dedim tam benlik ve hemen üye oldum
iykide bulmuşum burayı hihoyyyt
eşimle konuşmuyom ya iki gün sonra geldi yanıma ne yapıyon sen dedi
baktı burası he tam senlik eğlencelik yer bulmuşsun
bizi unutursun artık dedi ve barıştık
işte bir seneden beri buralarda :içelim:ayyaş ayyaş dolaşıyommmmmmm:roflol:
ablam zorladı beni.üye ol bak ne güzel arkadaşlar edinirsin dedi.aman dedim sanal alemde kimle muhabbet edecem..sonra neyse beni üye yaptı ablam..3 - 5 ay belki hiç açıp okumadım yorumda yazmadım.sonra ne olduysa oldu bir ikiyazmaya başladım.kk da meşhur olmaya başladım arkadaşlar edindim.baktım şimdi burdayım.bamlanınca krize girmiştim kk sız duramıyom ya....-tatlicadiarzu-
sanırım yaklaşık 2 sene öncee aşılamayla ilgili arama yaparken bulmuştum bu siteyii ve hemen üye olmuştum o günden beri sürekli burdayımm ,,her konuda yardım alabildiğim bir sitee:enbuyukkk:iiki varsınnn:lepi:
bende google'da arama yaparken buldum kadınlar kulubünü süprizzzzz
konular ve paylaşımlar ilgimi çekti ve üye oldum, zaman buldukça girmeye çalışıyorum, bu arada artık google'da aramıyorum birçok şeyi önce buraya bakıyorum :lepi:
bende nette gezinirken buldum hiç kimseye anlatamadığım sorunlarımı sizlerle burada paylaşmak gerçekten çok güzel olumlu yada olumsuz bir şürü eleştirilerin gelmesi insanı bi nebze olsada kendine getiriyor kkya çok teşekkür ederim
Buket in sayesinde üye oldum ama kendisi burda yok((
Biz buketle başka bir forumda tanışmış,birbirimizi çok sevmiştik.Sonra o sitede yaşanan bir çok tartışma sebebiyle buket yasaklandı....Ben oğluşa hamileydim,o siteyi bırakamadım....Msn de yazışırken birgün KK ya üye ol ordan görüşürüz,çok süper demişti....Bende üye oldum ama,sürekli hata veriyordu....Sayfaları hiç açamıyordum..Sonunda pes etttim,girmez olmuştum:a015::çok üzgünüm:.
Aradan 1 yıl falan geçti,arama motorundan kapsamlı bir forum arıyordumhihoyyyt
Hemen tıkladım,acaba ben buraya üye olmuşmuydum diye düşündüm, nickimi yazdım,vayyy be dedim zaten üyeymişim:içelim:
Çok uzun yazmışım,hayat hikayesi gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben nıye oldugumu soliyim Roaccutane adlı ilaç için araştırma yapıodum bu sitede karşıma cıktı ara sonuçlarında ve sıteye gırdım ılacı kullanan baya arkadas wardı sıtede sonra sıtenın farklı yerlerınede gırdım baktım cok hosuma gıttı ve uye oldum :teytey: