KK yla ilgili bir sorum olacak

kızı konu açtığına pişman ettik gelin gidek geyiğimize

topunuzu kesecek mune şimdi gidin başka yerde oynayın ben de banlanırsam gece rüyanıza giricem

konuya cevabım isero olursanz imza yapabilirsiniz, kuşlar begenilerle, kalpler de yorum sayısı ile ilgili

Son düzenleme:
alıntılamamsımı kaldı laaaa zaten gıdıcıyız barı raat raat geyık yapaılım bdv de

Seni bu konuda gördüğümde açaydım kollarımıda yazma diyeydi benim yüzümden benim yüzümdem ne ban yicez arkadaş
Hey aşağıdakiler lorkmayın gelin birlikte ban yiyek

ya off sızın yuzunuzden gene ban yıycem beeee:18:

topunuzu kesecek mune şimdi gidin başka yerde oynayın ben de banlanırsam gece rüyanıza giricem

konuya cevabım isero olursanz imza yapabilirsiniz, kuşlar begenilerle, kalpler de yorum sayısı ile ilgili

Uyanık seni yalandan konuya cevap veriyo

Seni bu konuda gördüğümde açaydım kollarımıda yazma diyeydi benim yüzümden benim yüzümdem ne ban yicez arkadaş
Hey aşağıdakiler lorkmayın gelin birlikte ban yiyek

siteyede rezıl olduk yaaa herkes bızı okuyo

cevap veriyo bi de ya kıyamam sana

Rengi anca beraber kanca beraber.Bizim gidici olduğumuz belli sen napıcan yalnız buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…