KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoş geldin canım geçmiş olsun bişeyin yoktu en son

canımmmmm geçmiş olsun tatlım bi ağrı kesici al iyi gelirr

hoş geldin canım geçmiş olsun bişeyin yoktu en son

Sagol canım ,

evet dün iyiydim..

akşam çok kötü kavga ettik kıyamet koptu

ondan sonra bana neolduysa oldu ateşim çıktı

sonrada boğazım şişti zor kalktım yataktan

kızlar günaydın,ben bekarım haziranda evlenicem ,tecrübelerinizden faydalanıyorum:):78:

hoşgeldin.. haziran' ın kaçında evleneceksinn benim evlilik tarihi 1 haziran da ondan şeyettim
bende öyle ya başka hiç bi şeye bakmıyom valla bütün gün burdayım bide ev dekerasyonları araştırmam lazım ama burdan ayrılamıyom sankim size ihanet ediyomuş gibi hissediyom kendimi
kuzumm dekorasyon bölümüne ben bişiler ekledim netten onlara bakabilirsin.. ya bişi sorcam oturma odasını country tarzı denilen bişi var o tarzda döşemek istiyorum ne diyosun :26:

Canımm tubişimm hoşgeldin kuzu, çok geçmiş olsun. ama dikkat et kendine ben en son o haldeyken zatürreye çevirmişti. çok dikkat et canım Allah muhafaza.

hoşgeldin balım

Sagol canım ,

evet dün iyiydim..

ne oldu canım. yutkundun yutkundun , boğazın şişti demi

Sagol ceydoşum,ya öksürürken garip sesler cıkarıyorum annem ciğerden geliyor dedi

olmazsa doktora giderim neolur neolmaz

Sagol canım ,

evet dün iyiydim..

ne oldu ki o bize anlattığın konularla mı ilgili
üzüldün tabi ondan da olabilir vücud direncini kaybettiyse

geçmiş olsun canım adaçayı falan varsaiç biraz sıcak şeyler iç yumuşatsın boğazını bal ve limon da karıştırıp ye iyi gelir dikkat et kendine doktora gidebilceksen git ilaç verir rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…