- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.941
nen bizim lojmanın girişinde zaten cami. ayaklanır gelirdi zaten. gelemese de zırlaması yüzünden getirileri askerler yeter nen diye
datlucadu içine takıyosun böle torbamsı gibi bişi oluyo. valla adetken tampon takmak bişle enf. neden olabiliyor.
bi de bu genital yıkama jeleri falan da kanser yapabiliyormuş kocam söyledi.alcaktım be alma didi
çocuk her halükarda zor bacım. insan 10 kat yaşlanıyo. allah yavularıma ömür versin ama 3. almayım ben. olmayanlara versin rabbim.
o kadar seçemiyecem valla. bayan çalışan bi bimden alırım artık.
kız 2.5 senedir kullanıyoruz biz bişi olmadı daha çok şüküranamm onlardan alma sakın yırtılıyo onlar çok ince valla hedef olursun dom dom kurşununa:90:
off koptumparmağımızamı takıyoz:44:
ay ne cahilliği yavyım.ben de hiç görmemiştim onu.
kadındoğumcumun muayenehanesine gtmiştim kocamla karşı karşıyaydı. o sandalyeyi gördüm ben
didim ki ' aaaa dişçi de mi gelecek buraya'
ben tırtıklılarından almıştım bi kereiyi gelmedi en iyisi normalleri
hımmmmm. enteresanmış. polyanna demişti ya. vazelin sürün demiş dokdor. koruyomuş.nen bizim lojmanın girişinde zaten cami. ayaklanır gelirdi zaten. gelemese de zırlaması yüzünden getirileri askerler yeter nen diye
datlucadu içine takıyosun böle torbamsı gibi bişi oluyo. valla adetken tampon takmak bişle enf. neden olabiliyor.
bi de bu genital yıkama jeleri falan da kanser yapabiliyormuş kocam söyledi.alcaktım be alma didi
aman dikkat buhar olur uçarsınıznihan bide sıcak temas var ama almaya cesaret edemim bide yanmıyak korkuyom
deniyek bi günnihan bide sıcak temas var ama almaya cesaret edemim bide yanmıyak korkuyom
ya bu tamponlar iyi değilmi sena var bende ama denize girerken kullanmıştım bidha kullanmadım duruyo öylenen bizim lojmanın girişinde zaten cami. ayaklanır gelirdi zaten. gelemese de zırlaması yüzünden getirileri askerler yeter nen diye
deniyek bi gün
ya bu tamponlar iyi değilmi sena var bende ama denize girerken kullanmıştım bidha kullanmadım duruyo öyle
ben o konuda şanslıyım valla arkadaşım eczacı olduğu için ona telefon açıyorum ortaya bi karışık yaptırıyorum
kız 2.5 senedir kullanıyoruz biz bişi olmadı daha çok şükür
off koptum
ayy sakın çilekli falan denemeyinnn ben çok iğrendim kokusundan
teldeki kuşsize bişi anlatcam bak çok komikdur teldeyim
nihan bide sıcak temas var ama almaya cesaret edemim bide yanmıyak korkuyom
vay beeeeeeeeee.
deniyek bi gün
ya bu tamponlar iyi değilmi sena var bende ama denize girerken kullanmıştım bidha kullanmadım duruyo öyle
kız al da dene bigün biz de ona göre alırız
neye şaşırdın öle bacım anlamadı ben :44::44::44:
ben o konuda şanslıyım valla arkadaşım eczacı olduğu için ona telefon açıyorum ortaya bi karışık yaptırıyorum
kız 2.5 senedir kullanıyoruz biz bişi olmadı daha çok şükür
hadiya biz aldıktı bikerede valla yırtıldı hep
ayy sakın çilekli falan denemeyinnn ben çok iğrendim kokusundan
nasıl yani anlamadım canımya bu arada iyice sanal olduk farkındamısınız bacılarrrrr.:122:
ayy rezilik vallayani sık kullanılmamalı mesela en çok mantar enf neden oluyo. ama mecbur kalınca kullanılabilir.
ya benim kankam bvar didiydim ya. bu kankam küçükkene erkek kardeşiyle evdeyken neyse bunların annesi babaı gitmiş evden bi yere. bunlar da yatakodasını falan karıştırıyolar. snra bişey bulmuşlar açmışlar içini'anaaaa bizden baln saklıyolarmış ' diyip almışlar prezervatifleri. erkek kardeşi maviyi almış. benim kanka da kırmızıyı.şişirmişler bi güzel. bi de diyolarmış ki yağlı yağlı bunlar diye. neyse snra ip bağlamışlar çıkmışlar balkonda uçuruyolarken koomşu görmüş..
bağırıyomuş bunlara 'nidiyonuz len girin bakıyım içeri terbiyeiszler ' falan diye ay nası güldüm ya rezillik
yani sık kullanılmamalı mesela en çok mantar enf neden oluyo. ama mecbur kalınca kullanılabilir.
ya benim kankam bvar didiydim ya. bu kankam küçükkene erkek kardeşiyle evdeyken neyse bunların annesi babaı gitmiş evden bi yere. bunlar da yatakodasını falan karıştırıyolar. snra bişey bulmuşlar açmışlar içini'anaaaa bizden baln saklıyolarmış ' diyip almışlar prezervatifleri. erkek kardeşi maviyi almış. benim kanka da kırmızıyı.şişirmişler bi güzel. bi de diyolarmış ki yağlı yağlı bunlar diye. neyse snra ip bağlamışlar çıkmışlar balkonda uçuruyolarken koomşu görmüş..
bağırıyomuş bunlara 'nidiyonuz len girin bakıyım içeri terbiyeiszler ' falan diye ay nası güldüm ya rezillik
kızlar senaa bişey sorcam bide
mesela akıntı oluyor ya bu günlük petler zararlı
bi kaç kişi pamuk koy dedi içine zararlı olurmu ki
yok ya pamuk koyma sonuçta tifitk gibi yani içine falan kaçark. hiç gördün mü sen mesela pansuman yapılırken pamuk kullanıldığını. o mantık yani. parça kalabilir içine girebilir(böyle anlatıyorum başka kelimeler bulamadım canım kusura bakma )
günlük ped kullanabilirsin.
çok akıntın olduğunda sıcak suya sirke koyup vajinalduş yapabilirsiniz kızlar. 1 litre sıcak suya 1 çorba kaşığı sirke.
anaa annesini babasını düşünemiyom hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?