KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

arkadaşlar bi sayfa ilerleken bi önceki sayfayı dönüp tekrar okuyun. son yazılan mesaj hiç okunmuyo kalıyo öyle .

ben o jellerden kullanıyodum:44:
sen bilirsin bacım eczaneden almıştım onu verdi sebamed vardı bide bi marka daha:44:

ben o konuda şanslıyım valla arkadaşım eczacı olduğu için ona telefon açıyorum ortaya bi karışık yaptırıyorum
anamm onlardan alma sakın yırtılıyo onlar çok ince valla hedef olursun dom dom kurşununa:90:
kız 2.5 senedir kullanıyoruz biz bişi olmadı daha çok şükür
parmağımızamı takıyoz:44:
off koptum
ay ne cahilliği yavyım.ben de hiç görmemiştim onu.
kadındoğumcumun muayenehanesine gtmiştim kocamla karşı karşıyaydı. o sandalyeyi gördüm ben
didim ki ' aaaa dişçi de mi gelecek buraya'

ben tırtıklılarından almıştım bi kere iyi gelmedi en iyisi normalleri

ayy sakın çilekli falan denemeyinnn ben çok iğrendim kokusundan

hımmmmm. enteresanmış. polyanna demişti ya. vazelin sürün demiş dokdor. koruyomuş.

nihan bide sıcak temas var ama almaya cesaret edemim bide yanmıyak korkuyom
aman dikkat buhar olur uçarsınız

nihan bide sıcak temas var ama almaya cesaret edemim bide yanmıyak korkuyom
deniyek bi gün
ya bu tamponlar iyi değilmi sena var bende ama denize girerken kullanmıştım bidha kullanmadım duruyo öyle

vay beeeeeeeeee.
size bişi anlatcam bak çok komikdur teldeyim
teldeki kuş

deniyek bi gün

ya bu tamponlar iyi değilmi sena var bende ama denize girerken kullanmıştım bidha kullanmadım duruyo öyle

yani sık kullanılmamalı mesela en çok mantar enf neden oluyo. ama mecbur kalınca kullanılabilir.

ya benim kankam bvar didiydim ya. bu kankam küçükkene erkek kardeşiyle evdeyken neyse bunların annesi babaı gitmiş evden bi yere. bunlar da yatakodasını falan karıştırıyolar. snra bişey bulmuşlar açmışlar içini'anaaaa bizden baln saklıyolarmış ' diyip almışlar prezervatifleri. erkek kardeşi maviyi almış. benim kanka da kırmızıyı.şişirmişler bi güzel. bi de diyolarmış ki yağlı yağlı bunlar diye. neyse snra ip bağlamışlar çıkmışlar balkonda uçuruyolarken koomşu görmüş..
bağırıyomuş bunlara 'nidiyonuz len girin bakıyım içeri terbiyeiszler ' falan diye ay nası güldüm ya rezillik

kızlar senaa bişey sorcam bide
mesela akıntı oluyor ya bu günlük petler zararlı
bi kaç kişi pamuk koy dedi içine zararlı olurmu ki

iyi tamam zaten kokulu almamıştım hiç bidaha o meyveyi yiyemem diye:120::120:

ya bu arada iyice sanal olduk farkındamısınız bacılarrrrr.:122:
nasıl yani anlamadım canım
ayy rezilik valla

anaa annesini babasını düşünemiyom hee

kızlar senaa bişey sorcam bide
mesela akıntı oluyor ya bu günlük petler zararlı
bi kaç kişi pamuk koy dedi içine zararlı olurmu ki

yok ya pamuk koyma sonuçta tifitk gibi yani içine falan kaçark. hiç gördün mü sen mesela pansuman yapılırken pamuk kullanıldığını. o mantık yani. parça kalabilir içine girebilir(böyle anlatıyorum başka kelimeler bulamadım canım kusura bakma )
günlük ped kullanabilirsin.
çok akıntın olduğunda sıcak suya sirke koyup vajinalduş yapabilirsiniz kızlar. 1 litre sıcak suya 1 çorba kaşığı sirke.

tuzlu su demişti doktorda bana tuzlu su yap üzerine otur dediydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…