KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kıyamam canımm

eşim de yapar bunu iyi geliyo cidden. ben karabiber sevmediğim için hiç deneyemedim

bence de canım git doktora

inanamıyorum.. Allah Alalh çok garip ya, neden yaniii bunu bi söylese sana..

evet canım bende eşim için yaptım iyi geliyo gerçekten canım

Hoşgeldin hazalcım,teşekkür ederim

gercekten sok oldum yaa neden bole bisi yapma geregi duyduki sana anlatamadigi bisimi var acaba :44::44::44::44::44:

sadece oturma odasını düşünüyorum balım.. zati oturma odam küçük.. salonum büyük, çocuk odasını zaten sonra eğer bebiş olursa dekore edicem.. oturma odam beyaz aydınlık olsun dedim ama sonra çocuk olursa onları sağlam tutmak da zor

hic sorma cnm ya kac gundur huysuz geceleri her saat basi kalkiyor.

mizmizlaniyoir surekli salyasi akiyor. galiba disi cikcak dr. kontrolune gittigimizde bakti dis yeri hazirlio dedi dr 1 2 aya kadar cikarmis...
oy oyy yerüm ben yusufuuuu

kesinlikle bilge haklı tuğbacım. sizin bi uzman yardımına ihtiyacınız var. inşaAllah herşey düzelir bebeğim.. bu yaşta ve güzellikte yaşadıklarına, üzüldüklerine bak Rabbim bir an önce içini ferahlatsın, yüzünü güldürsün inş. canım arkadaşım

ceydoşş country tarzı oturma odası çok hoş olurr baktımda şimdi netten çok güzeller çok ferah duruyolar aklında varsa düşün derim

Kızlar dün yasadıgım seyi kelimelerle anlatmanın imkanı yok

okadar cok gururum kırıldı ki...

traş oluyordu elinde ustura vardı düşünki onu bile gözüm görmedi

elinden aldım dedim yürü içeri konuşacaz

utanmaz daha diyorkı sur traş olayım sigara içeyim öyle konuş.

o an onu doğrayasım geldi yemin ederim...

Yaptığı seyı uzunca bir süre inkar etti

ben körmüşüm yanlıs görüyormusum

daha doğrusu öyle görmek istemısım

beni deli yerıne koyuyor.

sebebi neymiş uzun zamandır birlikte olmadıgımız için

erke boşalmasın diye banyoda yapmıskı

birlikte olurken beni tatmin etsin önce

kendide geç boşalsın...

arada kaynadın canım kusura bakma sen evlimisin kendinden bahsedermisin biraz kaç yaşındasın

önemli değil canım olsun ben sizin açtığınız yemek tariflerine bakıyordum cyd86 davet etti buraya beni

ben kübra 1,5 senelik evliyim afyonkarahisarda yaşıyorum 24 yaşıma gircem ve kamuda çalışıyorum.

henüz çocuğumuz yok korunmayı bıraktık ama daha olmadı canım.

Allahım yarabbim düşündüğü şeylere bak yaa delii seninde gelirse seninkileride ısırır ama

ya aklıma şey geldi benim erkek kardeşim küçükken çok pis ısırıyodu Allahm o geldi aklıma ya.. bi kere benim kucağımdayken omzumdan kaptıydı eşşek herüf nası canım yandıydı ben de ufakım o zaman daha

hoşgeldin canım diş için erken deilmi daha ya:44::44:

yok cnm dorduncu ayni icindeyiz 2 ay sonra 6. ayimizi doldurcaz.... erkenmi hala :44:

oyy yerim ben onuu hazırlıklı ol annesi memişlerini ısırıp yara yapma vakti geliyoo

ben emzirmiyorum cnm o yuzden isiramaz

ay canım benimmm. çok zor bi dönem. allah yardımızcınız olsun canım.

sueda da 3.5 aylıkken çıkardı ilk dişini ardındanda diğerleri geldi

sagol cnm senin kizda cok erkenciymis yaa

hadi ya kıyamam çıkana kadar böylemi olcak ki

evet bilgoşuma katılıyorum canım

ayy bilmiom nihanim yaaa uzun surmez umarim

evet bilge hakli madem sen konusuyorsun o anlamiyo belki terapisti dinler cnm

kendi inanmışmıki buna seni inandıracak

neden emzirmiyorsun canımm

Allahım yarabbim düşündüğü şeylere bak yaa delii seninde gelirse seninkileride ısırır ama

o antremanlı dilekkkk

belki haklıdır canım ya.

memnun oldum canım bende dilek ayın 24 ünde 26 olucam:85::85:
benimde yok çocuğum düşünmüyorum daha
sen düşünüyomuşsun inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…