- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.021
Yaparım canım önerin için teşekkür ederim
kıyamam canımm
eşim de yapar bunu iyi geliyo cidden. ben karabiber sevmediğim için hiç deneyemedim
bence de canım git doktora
inanamıyorum.. Allah Alalh çok garip ya, neden yaniii bunu bi söylese sana..
Dün anlattığım mesele yüzünden birbirimizi yedik
fena yakaladım kızlar,banyo yaptı izledim görecegımı gördüm
anlamıssınızdır sanırım ...
kıyamaeti kopardım,inkar etti bişey yapmadım dedi
dedim yalan konuşma gözlerimle gördüm
karısı varken bunu yapan adama ne denir bilemiyorum dedim.
sen neyapmaya calısıyorsun liseye giden ergen çocukmusun sen dedim
avazım cıktıgı kadar bagırdım hep inkar etti ben dahada cıldırdım...
böyle işte
Hoşgeldin hazalcım,teşekkür ederim
rica ederim canım ama dene bence çok iyi geliyor çünkü
tamam bakarım canım country tarzı çok beğeniyorum çok güzel ama evime yaparmıyım yapmam sanırsam çünkü çok güzel modern tasarım lar oluyo onları tercih ederdim tabi ama senin zevkin ama yaparsanda çok güzel duruyo
oy oyy yerüm ben yusufuuuuhic sorma cnm ya kac gundur huysuz geceleri her saat basi kalkiyor.
mizmizlaniyoir surekli salyasi akiyor. galiba disi cikcak dr. kontrolune gittigimizde bakti dis yeri hazirlio dedi dr 1 2 aya kadar cikarmis...
siz bi evlikik tarpistine gidinse tuğba. eşinin ciddi sorunları var galiba. sende çıldırmakta haklısın. ama bunu böyle halledemzssizin. hemen bir uzman yardımı almalısınız bence. basit şeyler deil bu anlattıkların.
oyy yerim ben onuu hazırlıklı ol annesi memişlerini ısırıp yara yapma vakti geliyoo
sadece oturma odasını düşünüyorum balım.. zati oturma odam küçük.. salonum büyük, çocuk odasını zaten sonra eğer bebiş olursa dekore edicem.. oturma odam beyaz aydınlık olsun dedim ama sonra çocuk olursa onları sağlam tutmak da zor
oy oyy yerüm ben yusufuuuu
kesinlikle bilge haklı tuğbacım. sizin bi uzman yardımına ihtiyacınız var. inşaAllah herşey düzelir bebeğim.. bu yaşta ve güzellikte yaşadıklarına, üzüldüklerine bak Rabbim bir an önce içini ferahlatsın, yüzünü güldürsün inş. canım arkadaşım
Allahım yarabbim düşündüğü şeylere bak yaa delii seninde gelirse seninkileride ısırır ama
arada kaynadın canım kusura bakma sen evlimisin kendinden bahsedermisin biraz kaç yaşındasın
Allahım yarabbim düşündüğü şeylere bak yaa delii seninde gelirse seninkileride ısırır ama
hoşgeldin canım diş için erken deilmi daha ya:44::44:
oyy yerim ben onuu hazırlıklı ol annesi memişlerini ısırıp yara yapma vakti geliyoo
ay canım benimmm. çok zor bi dönem. allah yardımızcınız olsun canım.
sueda da 3.5 aylıkken çıkardı ilk dişini ardındanda diğerleri geldi
hadi ya kıyamam çıkana kadar böylemi olcak ki
evet bilgoşuma katılıyorum canım
siz bi evlikik tarpistine gidinse tuğba. eşinin ciddi sorunları var galiba. sende çıldırmakta haklısın. ama bunu böyle halledemzssizin. hemen bir uzman yardımı almalısınız bence. basit şeyler deil bu anlattıkların.
Kızlar dün yasadıgım seyi kelimelerle anlatmanın imkanı yok
okadar cok gururum kırıldı ki...
traş oluyordu elinde ustura vardı düşünki onu bile gözüm görmedi
elinden aldım dedim yürü içeri konuşacaz
utanmaz daha diyorkı sur traş olayım sigara içeyim öyle konuş.
o an onu doğrayasım geldi yemin ederim...
Yaptığı seyı uzunca bir süre inkar etti
ben körmüşüm yanlıs görüyormusum
daha doğrusu öyle görmek istemısım
beni deli yerıne koyuyor.
sebebi neymiş uzun zamandır birlikte olmadıgımız için
erke boşalmasın diye banyoda yapmıskı
birlikte olurken beni tatmin etsin önce
kendide geç boşalsın...
sadece oturma odasını düşünüyorum balım.. zati oturma odam küçük.. salonum büyük, çocuk odasını zaten sonra eğer bebiş olursa dekore edicem.. oturma odam beyaz aydınlık olsun dedim ama sonra çocuk olursa onları sağlam tutmak da zor
beyaz mı düşünüyosun oturma odasında beyaz çok zor ya ben burda kk da bi evde açık mavi country tarzı koltukları vardı birirnin gerçekten çok güzel olmuştu insanın içini açıyodu mavi beyaz olursa oturma odasında kullanımı zor olabilir canım salon için bende beyaz düşünüyorum ama cesaret edemiyorumda kararsız kalıyorum çocuk odasını bende ilerde yapıcam inşallah istediğimiz zaman olur çocuklarımızda çocuğumuzun odasınıda dekore ederiz canım çok istiyorum şöyle kızım olursa pembiş bi odaa yapmayı :97::97:inşallah Rabbim gönlümüze göre verir
ya bide ben hala eve gitmedim biliyonmu iyice sinir olmaya başladım hee nerde ne yapçam hiç bilmiyom
kesinlikle bilge haklı tuğbacım. sizin bi uzman yardımına ihtiyacınız var. inşaAllah herşey düzelir bebeğim.. bu yaşta ve güzellikte yaşadıklarına, üzüldüklerine bak Rabbim bir an önce içini ferahlatsın, yüzünü güldürsün inş. canım arkadaşım :
ewet canım ya tam kaynana sorununu atlattın şimdi bide bu çıktı ya Allah yardımcın olsun inşallah biran önce bu sorunuda atlatırsınız
yok cnm dorduncu ayni icindeyiz 2 ay sonra 6. ayimizi doldurcaz.... erkenmi hala :44:
ben emzirmiyorum cnm o yuzden isiramaz
sagol cnm senin kizda cok erkenciymis yaa
ayy bilmiom nihanim yaaa uzun surmez umarim
evet bilge hakli madem sen konusuyorsun o anlamiyo belki terapisti dinler cnm
Kızlar dün yasadıgım seyi kelimelerle anlatmanın imkanı yok
okadar cok gururum kırıldı ki...
traş oluyordu elinde ustura vardı düşünki onu bile gözüm görmedi
elinden aldım dedim yürü içeri konuşacaz
utanmaz daha diyorkı sur traş olayım sigara içeyim öyle konuş.
o an onu doğrayasım geldi yemin ederim...
Yaptığı seyı uzunca bir süre inkar etti
ben körmüşüm yanlıs görüyormusum
daha doğrusu öyle görmek istemısım
beni deli yerıne koyuyor.
sebebi neymiş uzun zamandır birlikte olmadıgımız için
erke boşalmasın diye banyoda yapmıskı
birlikte olurken beni tatmin etsin önce
kendide geç boşalsın...
o antremanlı dilekkkk
belki haklıdır canım ya.
önemli değil canım olsun ben sizin açtığınız yemek tariflerine bakıyordum cyd86 davet etti buraya beni
ben kübra 1,5 senelik evliyim afyonkarahisarda yaşıyorum 24 yaşıma gircem ve kamuda çalışıyorum.
henüz çocuğumuz yok korunmayı bıraktık ama daha olmadı canım.
çocuktan önce eşinden antremanlısın dimek istedinerden antremanlıyımmm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?