- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.961
nasıl yani anlamadım canım
ayy rezilik valla
kızlar senaa bişey sorcam bide
mesela akıntı oluyor ya bu günlük petler zararlı
bi kaç kişi pamuk koy dedi içine zararlı olurmu ki
bence pamuk daha zararlı canım, çünkü onun da iplikleri içeri kaçarsa hastalık yapar yaaa ben kokusuz günlük pedlerden kullanıyorum..kızlar senaa bişey sorcam bide
mesela akıntı oluyor ya bu günlük petler zararlı
bi kaç kişi pamuk koy dedi içine zararlı olurmu ki
he bacum öle valla.. zati ok. aldığın zaman görcen içinden bi kağıt çıkıyo orda yazıyo çeşitleri ve ne işe yaradıkları ben hep okurum onukız ne çok çeşit varmış ona şaşırdım.
iyi tamam zaten kokulu almamıştım hiç bidaha o meyveyi yiyemem diye:120::120:
ay sağol canım ne zamandır kafama takıldı buyok ya pamuk koyma sonuçta tifitk gibi yani içine falan kaçark. hiç gördün mü sen mesela pansuman yapılırken pamuk kullanıldığını. o mantık yani. parça kalabilir içine girebilir(böyle anlatıyorum başka kelimeler bulamadım canım kusura bakma )
günlük ped kullanabilirsin.
çok akıntın olduğunda sıcak suya sirke koyup vajinalduş yapabilirsiniz kızlar. 1 litre sıcak suya 1 çorba kaşığı sirke.
tuzlu su demişti doktorda bana tuzlu su yap üzerine otur dediydi
tuzlu su sonuçta deniz suyu gibi yani. ama sirke gatada falan anlatılıyor ders konusu olarak. sirke zaten her derde deva. ben yapıyorum arada ve akıntı kesiliyo
bence pamuk daha zararlı canım, çünkü onun da iplikleri içeri kaçarsa hastalık yapar yaaa ben kokusuz günlük pedlerden kullanıyorum..
he bacum öle valla.. zati ok. aldığın zaman görcen içinden bi kağıt çıkıyo orda yazıyo çeşitleri ve ne işe yaradıkları ben hep okurum onu
benim herüf balayındaykene almıştı onu ayy daha paketten çıkınca iğrenç bişi koktuu hemen çöpe gitti :88:
pamuk zararlı olabilir bencede içine kaçar kıı
bende dalinin vücut şampuanı var onla yıkıyorum genital böldemi hani bebek şeysiya daha az zararlıdır sankim dimi
ya bilgisayarın başından ayrılamıyom da o manada söyledim
yani sık kullanılmamalı mesela en çok mantar enf neden oluyo. ama mecbur kalınca kullanılabilir.
ya benim kankam bvar didiydim ya. bu kankam küçükkene erkek kardeşiyle evdeyken neyse bunların annesi babaı gitmiş evden bi yere. bunlar da yatakodasını falan karıştırıyolar. snra bişey bulmuşlar açmışlar içini'anaaaa bizden baln saklıyolarmış ' diyip almışlar prezervatifleri. erkek kardeşi maviyi almış. benim kanka da kırmızıyı.şişirmişler bi güzel. bi de diyolarmış ki yağlı yağlı bunlar diye. neyse snra ip bağlamışlar çıkmışlar balkonda uçuruyolarken koomşu görmüş..
bağırıyomuş bunlara 'nidiyonuz len girin bakıyım içeri terbiyeiszler ' falan diye ay nası güldüm ya rezillik
ayyy çok sağol canım ya deneyeceğim
tuzlu su sonuçta deniz suyu gibi yani. ama sirke gatada falan anlatılıyor ders konusu olarak. sirke zaten her derde deva. ben yapıyorum arada ve akıntı kesiliyo
pamuk zararlı olabilir bencede içine kaçar kıı
bende dalinin vücut şampuanı var onla yıkıyorum genital böldemi hani bebek şeysiya daha az zararlıdır sankim dimi
oda ne hayallerle aldıydı kimbilir
canım vajinanın phsı önemli. oyüzden sebamdinki kullanılabilir. hamileyken ve normal zamanda phları çok değişik oluyor. oona bakarak alınabilir
önemli değil canım. istersen sirkeli suya da oturabilirsin vajinalduş için. sıcak su olarak da dayanabileceğin sıcaklıkta olck. ben hamileyken de yapıyordum bu işlemi.
bende öyle ya başka hiç bi şeye bakmıyom valla bütün gün burdayım bide ev dekerasyonları araştırmam lazım ama burdan ayrılamıyom sankim size ihanet ediyomuş gibi hissediyom kendimi
canım benim yabende öyle ya başka hiç bi şeye bakmıyom valla bütün gün burdayım bide ev dekerasyonları araştırmam lazım ama burdan ayrılamıyom sankim size ihanet ediyomuş gibi hissediyom kendimi
Selam kızlar muhabbetiniz bol olsun
geçmişin hepsini okuyamadım.
Ben hasta oldum yaa
Boğazım şişmiş,başım çok kötü agrıyor
öksürdükçe içimden bişeyler kopuyor sanki
hiç iyi hissetmiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?