KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar senaa bişey sorcam bide
mesela akıntı oluyor ya bu günlük petler zararlı
bi kaç kişi pamuk koy dedi içine zararlı olurmu ki

pamuk zararlı olabilir bencede içine kaçar kıı
bende dalinin vücut şampuanı var onla yıkıyorum genital böldemi hani bebek şeysiya daha az zararlıdır sankim dimi

kızlar senaa bişey sorcam bide
mesela akıntı oluyor ya bu günlük petler zararlı
bi kaç kişi pamuk koy dedi içine zararlı olurmu ki
bence pamuk daha zararlı canım, çünkü onun da iplikleri içeri kaçarsa hastalık yapar yaaa ben kokusuz günlük pedlerden kullanıyorum..
kız ne çok çeşit varmış ona şaşırdım.
he bacum öle valla.. zati ok. aldığın zaman görcen içinden bi kağıt çıkıyo orda yazıyo çeşitleri ve ne işe yaradıkları ben hep okurum onu
iyi tamam zaten kokulu almamıştım hiç bidaha o meyveyi yiyemem diye:120::120:

benim herüf balayındaykene almıştı onu ayy daha paketten çıkınca iğrenç bişi koktuu hemen çöpe gitti :88:

ay sağol canım ne zamandır kafama takıldı bu
arkadaş koyuyormuş çamaşırı batmasın diye pamuk namaz kıldığı için
banada koy dedi de aklıma takılmıştı içine kaçar diye

sirkeli su he sirke her derde deva valla

oda ne hayallerle aldıydı kimbilir

bende dalinin vücut şampuanı var onla yıkıyorum genital böldemi hani bebek şeysiya daha az zararlıdır sankim dimi

canım vajinanın phsı önemli. oyüzden sebamdinki kullanılabilir. hamileyken ve normal zamanda phları çok değişik oluyor. oona bakarak alınabilir

rezil olmuşlardır yaaa

ben amway' ın antibakteriyel sabununu kullanıyorum genital bölge için..

oda ne hayallerle aldıydı kimbilir

o da bilmediği şeylere heves etmesin napim

önemli değil canım. istersen sirkeli suya da oturabilirsin vajinalduş için. sıcak su olarak da dayanabileceğin sıcaklıkta olck. ben hamileyken de yapıyordum bu işlemi.

sirkeli suyla yıkadıktan sonra tekrar durulamıyoruz değilmi normal suyla:44: bide 1 litreye 1 kaşık dimi

Selam kızlar muhabbetiniz bol olsun

geçmişin hepsini okuyamadım.

Ben hasta oldum yaa

Boğazım şişmiş,başım çok kötü agrıyor

öksürdükçe içimden bişeyler kopuyor sanki

hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…