KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

çocuk bence 3 harflilerle işbirliği içinde
hisleride baya kuvvetli
ama öyle düzmece varsa ayıp yaneee bizi kandırıyolar
tmm 3 harflilerle iş birliği içinde o olabilir ama kızlar 3 harflilerde geleceği b i l e m e z
adam geleceği gördüğünü ifade etmeye çalışıyor yaptıüı şeylerle zaten adı üstünde ilizyonist bu kişide
kız hisleri ne kadar kuvvetli olcak ki okdar şeyi biliyor delüü
tipi çok etkileyici insanı tv ye bağlıyor akşam eşimi bi kızdırdım
o video sahnesinde çok karizmatik beee dedim şöyle bi baktı bana evet çok karizmatik didi aklınca kıskandığını göstermicek gıcık

evet ve o gazeteyi acun atçaktı ama çocuk hülya hanıma verin dedi çünkü hülya en fazla nereye kadar atabilirki kendi adamları hülyanın arkasında acun atsa baya gerilere atar çünkü

o gün eve gittim ama bişi olmadı kız
sadece sağsalim gittim o kadar msjda yazacaktımda eşin okur falan diye yazmadım
iyiki yazmamışın o okudu
geldi yaprak kim dedi
netten arkadaşaım dedim.
sinirlendi ama gülerek sinirlendi.burdamıydı dedi. yooo dedim. nereye varmış ozaman dedi.

bnedeki reflekse bak. hemen ayıp bişey yazmamış demi demişim. akşam konuştuk ankarad oturyo evine gidecekti dedim. ankaraya varıncada buluşcaz , tanıştırım o zaman seni derdim.

allah alllah , diye söylene söylene gitti.

kahvaltı hazırlıyodu o sırada .

günaydın kızlar huuhuuu
nasılsınız bacılar
hazal çok sevindim canım inşallah taşınırsınızz

cnm basvuru yaptik ama daha cevap almadik 1 kac eve daha basvurumuzu aptik cevap beklioz insallah hayirlisi hangisi ise orayi tutar cikariz

selam hazalll
dilekkk
datlucadımmm

bencede yani reyting için onu öne sürüyorlar bütün oylar ona gidiyor orada gerçek yeteneklilerin hakkıını yyiyorlar o zaman

o aref yinemi cikti yaa ilk gozterisini sirrin hurriyet aciklamisti el cabuklugu ile milleti inandirio kendine el cabuklulugu bir tenek bi bakima ama oglanin tipi acip yahu :26:

bencede yani reyting için onu öne sürüyorlar bütün oylar ona gidiyor orada gerçek yeteneklilerin hakkıını yyiyorlar o zaman

mesela ben yiğit beşliye çok beğenmiştim. oğlan aacayip güel dans ediyo ve çok yakışıklı ve sempatik bişey. elenmesine çok üzüldüm. nerdeyse oy atacaktım.

kim neyi yazıyi noliyi kim gitmiş kim okumşu nolmuş nolmuş

mesela ben yiğit beşliye çok beğenmiştim. oğlan aacayip güel dans ediyo ve çok yakışıklı ve sempatik bişey. elenmesine çok üzüldüm. nerdeyse oy atacaktım.
arefle birlikte finale kalan küçük zengin çocuk çok tatlı ya bayıldım ona küçük ama ne kadar olgun konuşması hareketleri tavrı bayıldım o çocuğa
zombi kılığındaki dans grubuda çok güzeldi

hazal

cadum

böcüğüm hoşgeldınızzzzzz
hoşbulduk tatlım. seninde iyileşmene sevindim.

hadi bakalım hayırlıs olsun canım. inşallah tutarsıınız.

kim neyi yazıyi noliyi kim gitmiş kim okumşu nolmuş nolmuş

cuma akşam mesaj attıydım da . evine vardınmı sağ salim diye. o gün burda ehep evi sayıklmaıştı ya

abooooo kız tühh keşke atmasaydım
hatta atmayacaktım ama sana ayıp olur dedim öyle hiç bişi yazmadan hemen annemgile gidince kardeşimin telini aldım yazdım bide dedimki eşi falan ararsa ablamın arkadaşı nerden tanışıyolar ben bilmiyom de diye kızıda tembihledim
senin attığın mesajıda benim herif gördü seksubakan yazmışsın ya ne yazıyo orda dedi gülerek bende söledim orada öyle bi ifade var onu çok seviyozda onu göndermiş dedim güldü azcık bi daha girme tmm mı dedi oraya hee oldu senden gizlimi gireyim dedim sustuu

Daha iyiyim canım çok şükür...

sen nasılsın? ev durumları nasıl tadilattamı şimdi?

yok canım tadilata falan başlamadık daha öylece duruyo eşimin işleri yoğun biraz da oyüzden daha hiç bişeye başlamadık dün gittik biraz bakındık işte her gidişte bişey çıkıyoya aklım karıştı iyice:97::97::97:

ay o çocuk çok gıcıktı şarkıyı söylerken ağzını ne gıcık yapıyo şekilden şekle
bidee yaşından büyük göstermiş kendini çocuksun sen çocuk gibi dur atkı falan takmış koca adam gibi
bence yiğit olmalıydı ikincisi o güzel yaptı maykılın şovunu:97:

hazal

cadum

böcüğüm hoşgeldınızzzzzz

hosbuldum cnm nasil oldun iyimisin

insalllah cnm hayirlisi olsun beklioz bakalim hangisine evet derlerse

bu arad sahmeran hic selamimi almadin herkes aldi bi sen alamadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…