- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.961
hoşgeldin. uyanamadın demi. o kadar yorgunluktan sonra normal.
çok büyük bi saçmalık olur öyle bişey varsa. o çocuk belliki bu yarışmanın birincisi olacak. resmen halkı kandırmak olur.
tmm 3 harflilerle iş birliği içinde o olabilir ama kızlar 3 harflilerde geleceği b i l e m e zçocuk bence 3 harflilerle işbirliği içinde
hisleride baya kuvvetli
ama öyle düzmece varsa ayıp yaneeebizi kandırıyolar
tipi çok etkileyici insanı tv ye bağlıyor akşam eşimi bi kızdırdımhoşgeldin. uyanamadın demi. o kadar yorgunluktan sonra normal.
aman dikkat ŞAHMERANIM.
jüriyi bilmem ama bende kzın ayarlalnmış olduğunu düşünüyom. yandaki arkadaşına felan ver dedi. dedğin gibi kağıt parçasınıda göstermedi.
ama c kardeşlerle iş birliği şüphem devamediyo. geleceği bilmezler ama onlar söylediği anda orya ayzmış olabilirler. kendide tipide cin gibi bişey zaten.
iyiki yazmamışın o okuduo gün eve gittim ama bişi olmadı kız
sadece sağsalim gittim o kadarmsjda yazacaktımda eşin okur falan diye yazmadım
günaydın canım:80:günaydın kızlar huuhuuu
nasılsınız bacılar
hazal çok sevindim canım inşallah taşınırsınızz
günaydın kızlar huuhuuu
nasılsınız bacılar
hazal çok sevindim canım inşallah taşınırsınızz
selam hazalll
dilekkk
datlucadımmm
bencede yani reyting için onu öne sürüyorlar bütün oylar ona gidiyor orada gerçek yeteneklilerin hakkıını yyiyorlar o zaman
bencede yani reyting için onu öne sürüyorlar bütün oylar ona gidiyor orada gerçek yeteneklilerin hakkıını yyiyorlar o zaman
hazal
cadum
böcüğüm hoşgeldınızzzzzz
iyiki yazmamışın o okudu
geldi yaprak kim dedi
netten arkadaşaım dedim.
sinirlendi ama gülerek sinirlendi.burdamıydı dedi. yooo dedim. nereye varmış ozaman dedi.
bnedeki reflekse bak. hemen ayıp bişey yazmamış demidemişim. akşam konuştuk ankarad oturyo evine gidecekti dedim. ankaraya varıncada buluşcaz , tanıştırım o zaman seni derdim.
allah alllah , diye söylene söylene gitti.
kahvaltı hazırlıyodu o sırada .
günaydın canım:80:
hoşbulduk canım nası oldun daha iyimisin
kim neyi yazıyi noliyi kim gitmiş kim okumşu nolmuş nolmuş
arefle birlikte finale kalan küçük zengin çocuk çok tatlı ya bayıldım ona küçük ama ne kadar olgun konuşması hareketleri tavrı bayıldım o çocuğamesela ben yiğit beşliye çok beğenmiştim. oğlan aacayip güel dans ediyo ve çok yakışıklı ve sempatik bişey. elenmesine çok üzüldüm. nerdeyse oy atacaktım.
hoşbulduk tatlım. seninde iyileşmene sevindim.hazal
cadum
böcüğüm hoşgeldınızzzzzz
hadi bakalım hayırlıs olsun canım. inşallah tutarsıınız.cnm basvuru yaptik ama daha cevap almadik 1 kac eve daha basvurumuzu aptik cevap beklioz insallah hayirlisi hangisi ise orayi tutar cikariz
o aref yinemi cikti yaa ilk gozterisini sirrin hurriyet aciklamisti el cabuklugu ile milleti inandirio kendine el cabuklulugu bir tenek bi bakima ama oglanin tipi acip yahu :26:
kim neyi yazıyi noliyi kim gitmiş kim okumşu nolmuş nolmuş
ay olcam galiba ama olmim ya inş. içmedim ağrı kesici ilaç kullanmayıda hiç sevmem ama dayanılmaz boyuta gelirse alırım şekerimgünaydın canım başınmı ağrıyo ağrı kesici içtinmi dikkat et kendine hasta olma sakın:94::94:
iyiki yazmamışın o okudu
geldi yaprak kim dedi
netten arkadaşaım dedim.
sinirlendi ama gülerek sinirlendi.burdamıydı dedi. yooo dedim. nereye varmış ozaman dedi.
bnedeki reflekse bak. hemen ayıp bişey yazmamış demidemişim. akşam konuştuk ankarad oturyo evine gidecekti dedim. ankaraya varıncada buluşcaz , tanıştırım o zaman seni derdim.
allah alllah , diye söylene söylene gitti.
kahvaltı hazırlıyodu o sırada .
Daha iyiyim canım çok şükür...
sen nasılsın? ev durumları nasıl tadilattamı şimdi?
arefle birlikte finale kalan küçük zengin çocuk çok tatlı ya bayıldım ona küçük ama ne kadar olgun konuşması hareketleri tavrı bayıldım o çocuğa
zombi kılığındaki dans grubuda çok güzeldi
hazal
cadum
böcüğüm hoşgeldınızzzzzz
insalllah cnm hayirlisi olsun beklioz bakalim hangisine evet derlersehoşbulduk tatlım. seninde iyileşmene sevindim.
hadi bakalım hayırlıs olsun canım. inşallah tutarsıınız.
cuma akşam mesaj attıydım da . evine vardınmı sağ salim diye. o gün burda ehep evi sayıklmaıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?