KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar biraz hasta gibiyim ama sizi görünce neşem yerine geldi ee neler yaptınız bakim
yaprak
bilge
tubiş

bu arada ismimle hitap edebilirsiniz topikte bana

kızlar biraz hasta gibiyim ama sizi görünce neşem yerine geldi ee neler yaptınız bakim
yaprak
bilge
tubiş

Ben cadı komşumla uğrasıyorum,hafta sonumda güzel geçti

gezdik,ailelerin yanına gittik,eşimin anneannesi amelıyat olacaktı hastaneye zıyarete gittik.

sonra akşma yemeğe gittik,alısveriş yaptık evin eksıklerı vardı onları hallettik.

böyle canım sen neler yaptın nasıl geçti haftasonun:82:

akşam yeteneksizsinizde arefi izledinizmi
resmen saçmalıktı ya

ben şuan izliyorum dün azcık bakmıştım ama neresi saçmalık kızzz bildi çocuk resmenn hepsini

biz dün bebek ziyaretine gittik Allahım bu kadar uslu akıllı sessiz güleryüzlü bi bebek olamaz öldüm bittim resmenn Allah annesine babasına bağışlasınn...bizlerede nasip etsinn Aminnnn

geçmiş olsun canım

ben cumartesi gezdim yürüyüşe filan çıktım annemle sonra evde yemek yaptım (ceydanın tarifini)
pazarda önce annemlerdeydim sonra evdeydim yani özel bişey yapmadık canım eşim çalıştığı için

neresini bildi kız jüriyle önceden anlaştı ki herkez öyle düşünüyor reytingi arttırmak için acun böyle bişey yaptı ki
acun zaten canlı yayın programının sonunda aref yaptığı şeyle alakalı gösterisini anlatırsa benim hakkımda fikriniz değişir dedi hepsi düzmece

aaaaaaaa gerçektenmiii öylemi dedi acunn
peki o kızın yazdığı şeyi bildi ama

Arefi izledim kızlar tırstım resmen

şok oldum inanamadım

çocuk hepsini bildi resmen ya

hele o dvd'yi görünce tüylerim diken diken oldu

kim birinci oldu?ben areften sonra uyudumda izleyemedım

aaaaaaaa gerçektenmiii öylemi dedi acunn
peki o kızın yazdığı şeyi bildi ama
arkadaki yüz kişi ayarlı sanırım yada tam hülyanın arkasına oturttular ayarlı bi kaç kişiyi gazete başkasına gidincede yok yırt yok yanındakine ver filan dedi
ki gazetede de kader yazdığını sanmıyorum neden gazetedeki kader yazınısı seyirciye göstermedi kıza cebine koy dedi ve kız koydu bidaha da o kısım unutuldu kız cebinde gazete parçasıyla oturdu
o kız onun adamı yani
Arefi izledim kızlar tırstım resmen

şok oldum inanamadım

çocuk hepsini bildi resmen ya

hele o dvd'yi görünce tüylerim diken diken oldu

kim birinci oldu?ben areften sonra uyudumda izleyemedım
izlerken etkilendim ama geleceği peygamber efendimiz bile bilmiyormuş kızlar ama şu bi gerçek çocuk iyi bir illizyonist

çocuk bence 3 harflilerle işbirliği içinde
hisleride baya kuvvetli
ama öyle düzmece varsa ayıp yaneee bizi kandırıyolar

aaaaaaaaaaaa sinir oldum ama yaaaaaaa

demek hepsi düzmeceymiş...

pis acun,birde kalkıp ayakta alkışlıyor ben böylesini görmedim diyor

bacılarım benimmmm

geldim kankitolarıımmmmmm

otıobüsü kaçırdım bugünnonun için geç kaldım
hoşgeldin. uyanamadın demi. o kadar yorgunluktan sonra normal.

yaprak
bilge
tubiş

aman dikkat ŞAHMERANIM.

akşam yeteneksizsinizde arefi izledinizmi
resmen saçmalıktı ya

jüriyi bilmem ama bende kzın ayarlalnmış olduğunu düşünüyom. yandaki arkadaşına felan ver dedi. dedğin gibi kağıt parçasınıda göstermedi.
ama c kardeşlerle iş birliği şüphem devamediyo. geleceği bilmezler ama onlar söylediği anda orya ayzmış olabilirler. kendide tipide cin gibi bişey zaten.

çocuk bence 3 harflilerle işbirliği içinde
hisleride baya kuvvetli
ama öyle düzmece varsa ayıp yaneee bizi kandırıyolar

çok büyük bi saçmalık olur öyle bişey varsa. o çocuk belliki bu yarışmanın birincisi olacak. resmen halkı kandırmak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…