- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.981
abooooo kız tühh keşke atmasaydım
hatta atmayacaktım ama sana ayıp olur dedim öyle hiç bişi yazmadanhemen annemgile gidince kardeşimin telini aldım yazdım bide dedimki eşi falan ararsa ablamın arkadaşı nerden tanışıyolar ben bilmiyom de diye kızıda tembihledim
senin attığın mesajıda benim herif gördüseksubakan yazmışsın ya ne yazıyo orda dedi gülerek bende söledim orada öyle bi ifade var onu çok seviyozda onu göndermiş dedim güldü azcık bi daha girme tmm mı dedi oraya hee oldu senden gizlimi gireyim dedim sustuu
ana bu seferde ben görmedim yani farketmedim kızlara arefi anlatırken kusura bakma balımhosbuldum cnm nasil oldun iyimisin
insalllah cnm hayirlisi olsun beklioz bakalim hangisine evet derlerse
bu arad sahmeran hic selamimi almadin herkes aldi bi sen alamadin
yaprak senin kullanıcı adın değişmedi başvurmadınmı
sesi hoştu ama pek içim almadı. oğluma benzettim biraz. ayy aynı erene benziyo bakasan dedim eşime. eren ordan atladı hemen, hangimiz daha yakışıklıyız anne, diyearefle birlikte finale kalan küçük zengin çocuk çok tatlı ya bayıldım ona küçük ama ne kadar olgun konuşması hareketleri tavrı bayıldım o çocuğa
zombi kılığındaki dans grubuda çok güzeldi
şimdiden al canım. ilerleyince bi işe yaramıyo. portakal , limon suyu felanda iç.ay olcam galiba ama olmim ya inş. içmedim ağrı kesici ilaç kullanmayıda hiç sevmem ama dayanılmaz boyuta gelirse alırım şekerim
aboo kız tehlikeli işlere girişmişiz. neyse bi daha akşam mesaj atmayımm kimseyeabooooo kız tühh keşke atmasaydım
hatta atmayacaktım ama sana ayıp olur dedim öyle hiç bişi yazmadanhemen annemgile gidince kardeşimin telini aldım yazdım bide dedimki eşi falan ararsa ablamın arkadaşı nerden tanışıyolar ben bilmiyom de diye kızıda tembihledim
senin attığın mesajıda benim herif gördüseksubakan yazmışsın ya ne yazıyo orda dedi gülerek bende söledim orada öyle bi ifade var onu çok seviyozda onu göndermiş dedim güldü azcık bi daha girme tmm mı dedi oraya hee oldu senden gizlimi gireyim dedim sustuu
ana bu seferde ben görmedim yani farketmedim kızlara arefi anlatırken kusura bakma balımyirim seni nen tiribinide yirim
ulen aref kankimle aramı bozcannapıyon kankitom
kızlar bana nihan diyebilrsiniz nickime alışmadım daha
yaprak seni nasıl bulcak hangi topiğe geldiğini biliyormu
anca üye olursa kull. profilinden bulu eşin
geçerli bi sebep yazsaydın canımbaşvurdum ama cvp çıkmadı bacım ya
sabah bi daha mesaj attım
helebi sen yakışıklı demeseydn zatensesi hoştu ama pek içim almadı. oğluma benzettim biraz. ayy aynı erene benziyo bakasan dedim eşime. eren ordan atladı hemen, hangimiz daha yakışıklıyız anne, diye
tabiki sen oğlum dedim.
şimdiden al canım. ilerleyince bi işe yaramıyo. portakal , limon suyu felanda iç.
aboo kız tehlikeli işlere girişmişiz. neyse bi daha akşam mesaj atmayımm kimseye
aşağıda bir ziyaretçi var
eğer yaprağın eşiysen valla burdaki herkez bayan:26:
bayan bayana sohbet ediyoz yoksa işte zaman geçmiyo valla
valla kötü bişey yapıyoz abi
hosbuldum cnm nasil oldun iyimisin
bulamaz canım bulsada senin profiline giremez yazdığın cvplara bakamaz nerde olduğunu göremez anca tek tek dolaşması lazım topikleriüye olmadan benim adımı yprksnn yazarak bulamazmı
sesi hoştu ama pek içim almadı. oğluma benzettim biraz. ayy aynı erene benziyo bakasan dedim eşime. eren ordan atladı hemen, hangimiz daha yakışıklıyız anne, diye
tabiki sen oğlum dedim.
şimdiden al canım. ilerleyince bi işe yaramıyo. portakal , limon suyu felanda iç.
aboo kız tehlikeli işlere girişmişiz. neyse bi daha akşam mesaj atmayımm kimseye
he valla yapmıyok:18:
konuşuyoz öle havadan sudan neyim falan filan aşkitom benim kızmazki o bana dimi kızmazz:18:
bulamaz canım bulsada senin profiline giremez yazdığın cvplara bakamaz nerde olduğunu göremez anca tek tek dolaşması lazım topikleri
aşağıda bir ziyaretçi var
eğer yaprağın eşiysen valla burdaki herkez bayan:26:
bayan bayana sohbet ediyoz yoksa işte zaman geçmiyo valla
valla kötü bişey yapıyoz abi
he valla yapmıyok:18:
konuşuyoz öle havadan sudan neyim falan filan aşkitom benim kızmazki o bana dimi kızmazz:18:
hosbuldum cnm nasil oldun iyimisin
hazal küstünmü kız
ana bu seferde ben görmedim yani farketmedim kızlara arefi anlatırken kusura bakma balımyirim seni nen tiribinide yirim
ulen aref kankimle aramı bozcannapıyon kankitom
kızlar bana nihan diyebilrsiniz nickime alışmadım daha
yaprak seni nasıl bulcak hangi topiğe geldiğini biliyormu
anca üye olursa kull. profilinden bulu eşin
hazal küstünmü kız
kız dikkat, yapıyoz yazmış
özrü kabahatinden büyük.
Küstürdün kızı zalim Nihan
bir kahve ısmarla gönlünü al bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?