KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bide bu var.
bunun fiyatı 41
diğerinin ilkiniki 47,51,43,63,63

Eklentiler

• $315Z5733S2560-1_small.webp
    1 KB · Görüntüleme: 15
cadum bazen gönderdikleri ürün birbirini tutmuyor

ayakkabıda kıyafet gibi riskli bir tercih

bence dokunmadan incelemeden alma

alan arkadaslarım var,kimi memnun kimi değil

haklsın canım. bi arayım da ne zaman kadar mış kampanya öğreniyim. ankaray gidince alırım.

cadum çok güzeller ama bunları görerek alman daha mantıklı ankaraya gidince bakarsın ayağına deneyip alırsın canım

yaa bi gün ya bütün herşeyi bi günde yapıyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum ya temizlik çamaşır yemek offf çok yorucu oluyo

ee canım akşamdan bazı işlerini halletsen ne bilim cumartesileri 1 saat gec gitsen

pazarada ufak tefek iş bıraksan nasıl olur...

kendi iş yeriniz sonucta,patron derdi yok

yaa bi gün ya bütün herşeyi bi günde yapıyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum ya temizlik çamaşır yemek offf çok yorucu oluyo

hakılsın. bende o yüzden evden kaçmak istiyom hep. dün eşimle yaptık temizliği. o süpürdü ben sildim.
o görüncede bi kıymetl iolduki sormayın. akşam nasıl kızıyo batırıyonuz evleri diye böyle yapınca ona anneciğim (kayınvalideciğim) diyom

baştan üçüncü güzel bacım bu aralar o tarz ayakkabılar hoşuma gidiyo benimde
benimde o hoşuma gitti

bide derimodun ayakabıları çok güzel oluyo
ama bacım netten alma ya ben görerek bile çok zor beğenirim netten hiç alamam istediğim gibi gelmezse ağlarım valla:84::84::84:

cadum çok güzeller ama bunları görerek alman daha mantıklı ankaraya gidince bakarsın ayağına deneyip alırsın canım

baştan üçüncü güzel bacım bu aralar o tarz ayakkabılar hoşuma gidiyo benimde

benimde o hoşuma gitti

bide derimodun ayakabıları çok güzel oluyo
ama bacım netten alma ya ben görerek bile çok zor beğenirim netten hiç alamam istediğim gibi gelmezse ağlarım valla:84::84::84:

herkez onu beğendi. benim 3 ç.fte ihtiyacım var. kehve , siyah ve bu tarz bişey.
ama hepiniz dinleyip angaraya gidince alcam.
forum avm deymiş, ora nere yaprak gı. yozgat yolu diyo

Son düzenleme:
ee canım akşamdan bazı işlerini halletsen ne bilim cumartesileri 1 saat gec gitsen

pazarada ufak tefek iş bıraksan nasıl olur...

kendi iş yeriniz sonucta,patron derdi yok

canım cumartesi akşamıda çalıştık eşime yardıma gittim saat 2 ydi eve geldiğimizde
normaldede eve erken gelemiyorum ev uzak bizim dükkana mecbur eşimi bekliyorum eve gelmek için kendi işimiz ama eşimin işleri bitmeden gelemiyoruz 8-9 oluya anca öyle en erken 7 de falan kapatıyoruz eve gidene kadar yine 8 oluyo saat

bunlar nasıl kızlar.

ilki sanki çizmenin üstüne kokarca oturmuş gibi, diğeride nefes alamıyo boğulacakmış gibi duruyo demi.
hayatta giyemem bu tarz şeyler.

Eklentiler

• $325Z0696K0109-1_small.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 14
  • $325Z0697K0109-1_small.webp
    926 bayt · Görüntüleme: 19
herkez onu beğendi. benim 3 ç.fte ihtiyacım var. kehve , siyah ve bu tarz bişey.
ama hepiniz dinleyip angaraya gidince alcam.
forum avm deymiş, ora nere yaprak gı. yozgat yolu diyo

heee oraya otobüsler var gerçi arabayla gidersiniz siz zaar.
etliği bilirmisin bacım oradan da gidiliyo benim bildiğim yolu orası

o saatten sonrada bişey yapacak halin kalmıyo tabi. yeni eve taşınınca öğlen arası felan gider temizlersin. ufak ufak.
yada kadın tutma durumun olmazmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…