KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sormazlar canım bizde okadar şey yaptık aldık çocuk doğurdum bi bez bile almadılar bi altın taktılar okadar onu arkadaşlarımda yaptı zaten
sinir oluyorum annesi nere gelmiş te bekliyormuş o kısmı anlayamadım

ohh afiyet olsun 2 sinide yedinmi gıı acıkta bize bırakaydın
bırakmadım gıı hepsini yidim:125::125:
ondan şiştim
nihan bu resimleri nası koydun buraya ımage shoctanmı
yazma panalinden ekliyorum canım hani harf stili boyut renk seçim yerleri varya mektup zarfı şeklinin yanındaki kısma tıklıyorum film şeridi ile mektubun arasındaki şekil ordan gözata tıklıyorum ekleyeceğim resmi indiriyorum googleden ondan sonra eklentiyi yükle diyorum çok basit canım
sağol bebişimmmm

hazal bonibonundan versene gı bitane
aç gözlü seni

dişçiye gitçekmişte annesi sabah kapıya çıkmış ben götürcekmişim onu olduu kızının her işine koşuyolar kızına bunlar bakıyo dişi ağrıyomuşta ben dişçiye götürcekmişim
eşim aradı annem gelmiş arada götür diyo arayamam dedim dükkanı biliyo gelsin gidelim kızı götürsün ben niye götürüyom işi oldumu gelip tozunu attırıyo çarşının pazarın torunlarına bişey alıncak zaman

iyi demişisn kız gezme tozma yeme içme diyince senden önce kızını arar
işi düşüncede seni boşversene

benim k.validede ole kizi herseyi is ogullarina gelince paramiz yok diyip aglarlar
sende ii yapmisin bocugum kzii gotursun iste zora gelince gelinler kolayi gelince kizlar hey yarbbim yaa

sagol nihannn

yok virmem benim onlarr ya nihannnnn yprk bonibonumu alioooo bisi de yprka

cek kiz elini yprk
afiyet olsun
sende vir bitane biyeri şişçek
bende kankam olsun istiyorum artık konu komşumla cok sıkı fıkı değilim ocukta tüm gün kreşte yanlız takılıyom hep
ne istiyon fazla bonibon kalmadı ya
bende sana çikomdan virmem o zaman
kavga etmeyin nen

iyi demişisn kız gezme tozma yeme içme diyince senden önce kızını arar
işi düşüncede seni boşversene

bütüngün kızıyla birlikteler torunlarının herşeyini kızının herişini yapıyo işi düşüncede ben bak biz ev aldık hemen kızıda eve başladıya ne sinir oldum ya bu senin oğlun insanın oğlu daha ileri olmazmı bunların varsa yoksa kızları küçük görümcemlede ilgilenmiyolar bi büyük kızı

aman takma canım sen ne güzel demişin gitmem diye boşveer

benim k.validede ole kizi herseyi is ogullarina gelince paramiz yok diyip aglarlar
sende ii yapmisin bocugum kzii gotursun iste zora gelince gelinler kolayi gelince kizlar hey yarbbim yaa

ewet canım ya ama eşim dışarda yani ben onun için dükkanımı kapatayım kızı götürsün

allahım ya yani genelde oğlan evladın üzerine çok düşerler ama bunlar ayrım yapıyo küçük görümceyede ilgi azmış ne var bu büyük görümcede yaf

saol nihanım yaptım hee tişekkür ederim kızlar çok beğendim bunları hem bayan hem erkek için var ama bayanı 60 erkeği 70 miş şimdi okadar parayı veremicem ya boşu boşuna

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişi sorcam diycemm
eşiniz sizinle konu komşu ziyaretine söylenmeden gelirmii
biz cuma günü öyle bi kriz yaşadıkta çok kızdım varya yıktım evi dağıttım ortalığı sinirimden

ay çok susadım bakkala gidiom su almaya bişey istiyonuzmu bakkaldan

mezhepi ayrı olanlar istemesin töbe yaRabbi

mezhep aynımı bilmiyomda bana bi çiko al bacım
mezhep farklıysada al borcum olsun
delisiniz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…