- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.201
sormazlar canım bizde okadar şey yaptık aldık çocuk doğurdum bi bez bile almadılar bi altın taktılar okadar onu arkadaşlarımda yaptı zatensabah sabah canımı sıktı benimkide yaa sabah biz evden erken çıktık çıkmış kapıya bana diyoki normalde hiç çıkmaz genelde ilk önce ben çıkıyorum arkamdan eşim gelir eşim gelirken açar kapıya çıkar benim çıkmamı bekler neyse çıktı bu diyoki benim küçük görümceden için senn ... yı dişçiye götürmüşün benide götür sizle gelcektim ama erken gidiyonuz dedi bende dedimki onu ben götürmedim ablam götürdü dedim (ablam büyük kızı )hıı dedi hem eşimin işi var dışarda dedim seni götürüp bırakırım dedim bekleyemem dedim hiç sesini çıkarmadı eşim aradı annem gelmiş diyo annemi ara dedi bende teli yok arayamam dedim ablamı ara telini al ozaman dedi arayamam ablanı sen ara sor dedim bizim dükkanı biliyo madem gelmiş niye gelmiyo dimi zaten sinirliyim
biz ev aldıkya hemen kızı da başladı evi yapmaya düzülmedik evleri vardı yapmıyodular 3.katı yapçaklardı geçen gün babasınla gidip fayansları almışlar dünde kaynanayla kaynata gitmişler evin badanası yapılıyomuş birden tutuştular niyeyse ya kızlar bizim evinde badanası yapılcak ama bize hiç soran yok sizinde haliniz nedir napçanız napıyonuz diye ama kızına gelince koşturuyolar biz ev aldıkya hemen tutuştular sakın kızı aşa kalmasın biz 2 senedir o evde ne çektik kimsenin umrunda olmadı
bırakmadım gıı hepsini yidim:125::125:ohh afiyet olsun 2 sinide yedinmi gıı acıkta bize bırakaydın
yazma panalinden ekliyorum canım hani harf stili boyut renk seçim yerleri varya mektup zarfı şeklinin yanındaki kısma tıklıyorum film şeridi ile mektubun arasındaki şekil ordan gözata tıklıyorum ekleyeceğim resmi indiriyorum googleden ondan sonra eklentiyi yükle diyorum çok basit canımnihan bu resimleri nası koydun buraya ımage shoctanmı
aç gözlü senisağol bebişimmmm
hazal bonibonundan versene gı bitane
sormazlar canım bizde okadar şey yaptık aldık çocuk doğurdum bi bez bile almadılar bi altın taktılar okadar onu arkadaşlarımda yaptı zaten
sinir oluyorum annesi nere gelmiş te bekliyormuş o kısmı anlayamadım
sağol bebişimmmm
hazal bonibonundan versene gı bitane
sagol nihannn
yok virmem benim onlarr ya nihannnnn yprk bonibonumu alioooo bisi de yprka
cek kiz elini yprk
dişçiye gitçekmişte annesi sabah kapıya çıkmış ben götürcekmişim onu olduu kızının her işine koşuyolar kızına bunlar bakıyo dişi ağrıyomuşta ben dişçiye götürcekmişim
eşim aradı annem gelmiş arada götür diyo arayamam dedim dükkanı biliyo gelsin gidelim kızı götürsün ben niye götürüyom işi oldumu gelip tozunu attırıyo çarşının pazarın torunlarına bişey alıncak zaman
sabah sabah canımı sıktı benimkide yaa sabah biz evden erken çıktık çıkmış kapıya bana diyoki normalde hiç çıkmaz genelde ilk önce ben çıkıyorum arkamdan eşim gelir eşim gelirken açar kapıya çıkar benim çıkmamı bekler neyse çıktı bu diyoki benim küçük görümceden için senn ... yı dişçiye götürmüşün benide götür sizle gelcektim ama erken gidiyonuz dedi bende dedimki onu ben götürmedim ablam götürdü dedim (ablam büyük kızı )hıı dedi hem eşimin işi var dışarda dedim seni götürüp bırakırım dedim bekleyemem dedim hiç sesini çıkarmadı eşim aradı annem gelmiş diyo annemi ara dedi bende teli yok arayamam dedim ablamı ara telini al ozaman dedi arayamam ablanı sen ara sor dedim bizim dükkanı biliyo madem gelmiş niye gelmiyo dimi zaten sinirliyim
biz ev aldıkya hemen kızı da başladı evi yapmaya düzülmedik evleri vardı yapmıyodular 3.katı yapçaklardı geçen gün babasınla gidip fayansları almışlar dünde kaynanayla kaynata gitmişler evin badanası yapılıyomuş birden tutuştular niyeyse ya kızlar bizim evinde badanası yapılcak ama bize hiç soran yok sizinde haliniz nedir napçanız napıyonuz diye ama kızına gelince koşturuyolar biz ev aldıkya hemen tutuştular sakın kızı aşa kalmasın biz 2 senedir o evde ne çektik kimsenin umrunda olmadı
sormazlar canım bizde okadar şey yaptık aldık çocuk doğurdum bi bez bile almadılar bi altın taktılar okadar onu arkadaşlarımda yaptı zaten
sinir oluyorum annesi nere gelmiş te bekliyormuş o kısmı anlayamadım
dişçiye gitçekmişte annesi sabah kapıya çıkmış ben götürcekmişim onu olduu kızının her işine koşuyolar kızına bunlar bakıyo dişi ağrıyomuşta ben dişçiye götürcekmişim
eşim aradı annem gelmiş arada götür diyo arayamam dedim dükkanı biliyo gelsin gidelim kızı götürsün ben niye götürüyom işi oldumu gelip tozunu attırıyo çarşının pazarın torunlarına bişey alıncak zaman
afiyet olsunsagol nihannn
yok virmem benim onlarr ya nihannnnn yprk bonibonumu alioooo bisi de yprka
cek kiz elini yprk
ne istiyon fazla bonibon kalmadı yabende kankam olsun istiyorum artık konu komşumla cok sıkı fıkı değilim ocukta tüm gün kreşte yanlız takılıyom hep
kavga etmeyin nenbende sana çikomdan virmem o zaman
iyi demişisn kız gezme tozma yeme içme diyince senden önce kızını arar
işi düşüncede seni boşversene
aman takma canım sen ne güzel demişin gitmem diye boşveerdişçiye gitçekmişte annesi sabah kapıya çıkmış ben götürcekmişim onu olduu kızının her işine koşuyolar kızına bunlar bakıyo dişi ağrıyomuşta ben dişçiye götürcekmişim
benim k.validede ole kizi herseyi is ogullarina gelince paramiz yok diyip aglarlar
sende ii yapmisin bocugum kzii gotursun iste zora gelince gelinler kolayi gelince kizlar hey yarbbim yaa
bütüngün kızıyla birlikteler torunlarının herşeyini kızının herişini yapıyo işi düşüncede ben bak biz ev aldık hemen kızıda eve başladıya ne sinir oldum ya bu senin oğlun insanın oğlu daha ileri olmazmı bunların varsa yoksa kızları küçük görümcemlede ilgilenmiyolar bi büyük kızı
kizlar sizin mezhepleriniz ne bakiimmm ayri mezhepteysek muhabbet temiyelim bakin kadina yemek bile yemiomus hey yarabbim yaaa ne insanlar var herkesin sonu bir karis toprak obur dunyada mezheplere goremi cennet cehennem ayrimi yapilcak tobe yarabbim yaa
ay çok susadım bakkala gidiom su almaya bişey istiyonuzmu bakkaldan
mezhepi ayrı olanlar istemesintöbe yaRabbi
delisiniz yaaamezhep aynımı bilmiyomda bana bi çiko al bacım
mezhep farklıysada al borcum olsun
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişi sorcam diycemm
eşiniz sizinle konu komşu ziyaretine söylenmeden gelirmii
biz cuma günü öyle bi kriz yaşadıkta çok kızdımvarya yıktım evi dağıttım ortalığı sinirimden
aa kız ne o evi yıkmak dur ne bu sinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?