KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

saol nihanım yaptım hee tişekkür ederim kızlar çok beğendim bunları hem bayan hem erkek için var ama bayanı 60 erkeği 70 miş şimdi okadar parayı veremicem ya boşu boşuna
rica ederim canım ee sen image den indiriyordun ordan olmuyomu artık he

ben söylenirim genelde
,o biyerlere gitmek ister oturmaya kendi akrabalarına veya benim akrabalarına ben gitmeyelim diye kavga yaparım

yaprak düzgüncene anlat bakalım noldu kuşum niye yıktın evi sonra kim topladı

o topladı tabii
yerleri bi güzel sildi
yatak odasınıda topladı

dün gittiğimiz bebek görmesi için ben gelmem diye tutturdu bende niye dedim mecburmuyum dedi
ben gidiyosam gelmezk sorundasın dedim oda değilim dedi bende zorundasın dedim yine inatlaştık
en sonunda ben patladım onada ders oldu korktu baya

sinirlendirdi beni
yumuşatıcı almıştım yeni tamda elimin altındaymış bi attım yere patladı odaher yer misss gibi koktuu
ama yumuşatıcım ziyan oldu
sonra bide makyaj masamı dağıtıım
ahh ahhh:97::97:
benim evliliğimn ilk senelerindeki hallerim:97::97:
kırar dökerdim ortalığı sonra rahatlardım:97::97::97:
sonra heryeri toplamak bana düşerdi:97::97:
ne günlerdi be :97::97: kaç kere küllük atmışımdır veya kumanda kocikime :97::97: ama bi türlü tutturamazdım ıskalardım hep:97::97::97:

Son düzenleme:

omu topladı ohh iyimiş ozaman bacım atı atıver ozaman aradada korksun senden kıı

Allah seni kime zarar sonra bide temizlemeye uğraştın demi
yok valla heç uğraşmadım

rica ederim canım ee sen image den indiriyordun ordan olmuyomu artık he

ben söylenirim genelde
,o biyerlere gitmek ister oturmaya kendi akrabalarına veya benim akrabalarına ben gitmeyelim diye kavga yaparım

ay ne güzel bizdede hep ben derdim gidek oturak diye ondanheç ses çıkmaz

seyy :78: aslinda takas edebiliriz sen biraz ciko ver ben bir tane bonibon

tama birer avuç takaslaşak

onada alaydin bonibon cimrii

kocanami alion bunu?

kız yaprak sende az cadı deilsin hee:18::18:

bizim burda pek turk komsu olmadigi icin ole bi sorunumuz yok

sinirlendirdi beni
yumuşatıcı almıştım yeni tamda elimin altındaymış bi attım yere patladı odaher yer misss gibi koktuu

masaallah yprk micmis dagitmissin ortaligi
kocan korktu haa

benyumuşatıcı fırlatınca onun üstünede geldi neye uğradığını şaşırdı
hayatımda ilk defa yaptım ama baya rahatladımm
oda beni öyle görünce zaten çok şaşırdı 180 derece döndüü

seyy :78: aslinda takas edebiliriz sen biraz ciko ver ben bir tane bonibon

onada alaydin bonibon cimrii

kocanami alion bunu?

oo iyi yine toplamış kız benimki toplarmıydı yok be gider yatardı odaya

vayy bee aranizda en uslu benmisim beaa ama ne yalan soliim sinirlenince kocami alip yerdenyere vurasim gelir tabi bole bisi imkansiz ben onu kaldirana kadar o beni 10 kere indirir kaldirir

sende bula bula onumu buldun bi yumuşatıcı ne kadar pahalı biliyünmü daha ucuz bişey fırlatsaydın ya

vayy bee aranizda en uslu benmisim beaa ama ne yalan soliim sinirlenince kocami alip yerdenyere vurasim gelir tabi bole bisi imkansiz ben onu kaldirana kadar o beni 10 kere indirir kaldirir

bende varım hazal kardeş bende hiç yapmam öyle şeyler gayet sakinimdirbitek bağırırım yada sinirimden ağlarım hiç cevap bile vermem

Eki Görüntüle 144957
oldumuki acep cadım bak süpermen tişörtü bu
hımm. paahalı ya bu fiyata . benim kociş giymez bu tarz şeyler.
ayrıca yazdığınıda okudum da sen haklısın kız. hem ayrımcılık yapacaklar hemde onlara hizmet edecen. oldu gözlerim doldu

sinirlendirdi beni
aboooo durum vahim desne ne oldu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…