- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.241
sende bula bula onumu buldun bi yumuşatıcı ne kadar pahalı biliyünmü daha ucuz bişey fırlatsaydın ya
hımm. paahalı ya bu fiyata . benim kociş giymez bu tarz şeyler.
ayrıca yazdığınıda okudum da sen haklısın kız. hem ayrımcılık yapacaklar hemde onlara hizmet edecen. oldu gözlerim doldu
alsam giyerde ama alamıcam hem bayanıda var ikimiz bir örnek çok güsel olardı seneye alırım artık evi aldıkya bundan sonra hiç para biriktirmicem diyom eşime yicem iççem gezcem diyo
yaprak eşin bizim sana böle akıl verdiğimizi duysa varya
hepimizi bulup öldürmesinuslu uslu muhabbet ediyoz demişin girip okursa bu yazdıklarımızı yok daha ucuz şey fırlat filan eyvah
hımm. paahalı ya bu fiyata . benim kociş giymez bu tarz şeyler.
ayrıca yazdığınıda okudum da sen haklısın kız. hem ayrımcılık yapacaklar hemde onlara hizmet edecen. oldu gözlerim doldu
aboooo durum vahim desne ne oldu kız
benim o halimden korktu zaar daha fena bişi yapıcam diye
bide ışığı yakıyım derken elimi hızla duvara vurdum acıyoo
bende varım hazal kardeş bende hiç yapmam öyle şeyler gayet sakinimdirbitek bağırırım yada sinirimden ağlarım hiç cevap bile vermem
kız diyorumki biz gidelimde insanlara onlarda bize gelsin yarın birgün bizimde çocumuz olcak
onun için 2 atışdık heriflen
dünde diyoki ben başka birisi zannetmiştim gideceğimiz kişileri bu kişilerse tabi gidelim diyo
heeee
sen burdanmı akıl alıyon diye o bana fırlatıyomuş sonaa
gel bacim gel bende aynen sinirden oturur aglarimhayatta bisi firlatamam sesimi yukseltsem tartistigimiz konuyu birakir bu sefer bagirdin bagirmadim kavgasi yapariz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişi sorcam diycemm
eşiniz sizinle konu komşu ziyaretine söylenmeden gelirmii
biz cuma günü öyle bi kriz yaşadıkta çok kızdımvarya yıktım evi dağıttım ortalığı sinirimden
hee yazık günah gitti 10 tl
kravatlarınımı kestingelmeezz hemen agresifleşir bende sinirlendiimde onun bütün kravatlarını keserdim eskiden hatta kimliğini bile kesmişim ehliyetle dolaşıyor ama şimdii umursamıyorum o gelmezse kendim cocugumu hazırlar taksiyi çağırır giderim
kızz bende hep ağlıyodumm
bişey olunca tartışınca ne oldun ağlıyonmu diye dalga geçmeye başladı strateji değiştirdim bendee
ben hem ağlayıp hem bağırınıyorum ikisi bir aradakızz bende hep ağlıyodumm
bişey olunca tartışınca ne oldun ağlıyonmu diye dalga geçmeye başladı strateji değiştirdim bendee
kravatlarınımı kestin
yaprakk kuşum sözümü geri aldım yumuşatıcı dan kötü şeylerde yapılabiliyormuş
kızz benimde eşim niye hemen ağlıyon niye hemen kabul ediyon diyo yumuşayıveriyo hemen
ben hem ağlayıp hem bağırınıyorum ikisi bir arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?