KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yaprak eşin bizim sana böle akıl verdiğimizi duysa varya
hepimizi bulup öldürmesin uslu uslu muhabbet ediyoz demişin girip okursa bu yazdıklarımızı yok daha ucuz şey fırlat filan eyvah

kız diyorumki biz gidelimde insanlara onlarda bize gelsin yarın birgün bizimde çocumuz olcak
onun için 2 atışdık heriflen

dünde diyoki ben başka birisi zannetmiştim gideceğimiz kişileri bu kişilerse tabi gidelim diyo

ceydanın bişeyi yokmuşbirazdan gelirim didi haber verim dedim dışarda işleri varmışta brownim bak geliyomuş ceyda birazdan gel hadi

benim o halimden korktu zaar daha fena bişi yapıcam diye
bide ışığı yakıyım derken elimi hızla duvara vurdum acıyoo

bende varım hazal kardeş bende hiç yapmam öyle şeyler gayet sakinimdirbitek bağırırım yada sinirimden ağlarım hiç cevap bile vermem

gel bacim gel bende aynen sinirden oturur aglarim hayatta bisi firlatamam sesimi yukseltsem tartistigimiz konuyu birakir bu sefer bagirdin bagirmadim kavgasi yapariz

heeee
sen burdanmı akıl alıyon diye o bana fırlatıyomuş sonaa

gel bacim gel bende aynen sinirden oturur aglarim hayatta bisi firlatamam sesimi yukseltsem tartistigimiz konuyu birakir bu sefer bagirdin bagirmadim kavgasi yapariz

kızz bende hep ağlıyodumm
bişey olunca tartışınca ne oldun ağlıyonmu diye dalga geçmeye başladı strateji değiştirdim bendee

gelmeezz hemen agresifleşir bende sinirlendiimde onun bütün kravatlarını keserdim eskiden hatta kimliğini bile kesmişim ehliyetle dolaşıyor ama şimdii umursamıyorum o gelmezse kendim cocugumu hazırlar taksiyi çağırır giderim

kravatlarınımı kestin
yaprakk kuşum sözümü geri aldım yumuşatıcı dan kötü şeylerde yapılabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…