KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız var ya Alah' tan görümcemin kaynansı falan çok iyi insanlar. demişler görümceme sen kafanı takma biz anladık onun nasıl biri olduğunu. istediği gibi kötülesin biz seni biliyoruz demişler.

kız takip etmiyomki bacım. nerden bilem.

ayy yengemi gördüm bi an teyzede. çok uçukmuş harbiden. keskin sirke küpüne zarar. herkez ne olduğunu biliyosa kimsye zarar veremez.

herkes biliyo bacım sülalae yaka silkiyo ondan.. kaynanam telefonlarını iptal ettirdi kadın artık aramasın diye. bi beni şikayet ediyo bi görümcemi.. yeter artık yaa bıktı herkes ondan. ruh hastası aptal.
yuhhh ne hakla dövüyo ya görümceni teyzesi diye bu hakkı kendinde nasıl görür eşinde çok iyi yapmış bacım tepriklerrrr

salak işte güzelim anla yani bu derece psikopat bi karı..

ya bi insan yeğeninin kocasına der mi hiç '' serdar baksana bana ben hiç 4 çocuk sahibi gibi duruyo muyum, manken gibiyim di mi? senin karın bi doğursun bak pörsyecek telefonlarımı aşındıracak benim teyze nasıl bu kadar güzel ve genç kalabiliyosun diye'' laflara bak ya bu kadar terbiyesiz aşağılık bi insan.

terbiyesiz iğrendim kadından
hee onu seviyom ben nan çok komik:82:
koyu bilalım seviyon delüü
aha tamam takmışta gözlüğü benimsedi hemen

normal olmadığı belli işte kurduğu cümlelerden lafa bak ya töbe töbeee
Allah akıl versin yazık yani böyle yapa yapa yanlız kalırr insanları uzaklaştırıyo kendinden

aa manyaga bak ya tam deliymis terbiyesiz lafa bak ar damari catlamis bu kadinin

3 koca eskitti bacım şuan evli ama sorunları var. ya kimçeker böyle manyağı allah aşkına. delirtip delirtip yolluyo adamları. almanya polisi 2 çocuğunu aldı elinden sürekli komşulr şikayet ediyomuş her akşam kavga çıkarıyo diye

engellicem zaten. müsaade etmicem eşime ulaşmasına. eşim onun ne mal olduğunu zaten biliyo da o konuda endişem yok ama istemiyorum ama uzak olsun bana.

3 koca eskitti bacım 4. de boşamaya hazır

abowww ceyda anlsattilarina sok oldum yaa deli kadin hayret bisiii
herkeste 1 deli varmis anladimmm

kız bu yedi sülaleye yeter bacımm manyağın önde gideni

aa bu hala almanyadamı te ordan mı yetişiyo

çocukları tamamen mi aldı polis yazk ya çocuklara

aa bu hala almanyadamı te ordan mı yetişiyo

çocukları tamamen mi aldı polis yazk ya çocuklara

evet canım ta almanyadan yetişiyo dşün artık. çocuklar 18 yaşına gelene kadar devlet koruyucu aileye vermiş kadın olup da çocuklarına sahip çıkamadı yazık valla

terbiyesiz iğrendim kadından

koyu bilalım seviyon delüü
aha tamam takmışta gözlüğü benimsedi hemen
he nan valla bayılıyım:82:

allah sizden uzak etsin. tescillenmiş ne mal olduğu. ayrıca allah sabır versinn.

Kızlar kusura bakmayın çok uzun yazdım ama birine anlatıp deşarj olmam lazımdı. çok moralim bozuldu yaa valla ağlıcam sinirimden

sizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…