- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.621
görümcenin kocası ne demiş kız ay ne sinir bozucu delimi ne insan yeğenini damata rezil edermii şikayet edermi
sinir oldum görümcende iyi demiş
okadanı hasta kanımca normal bi insan yapmaz böyle çünkü
senin eşin biliyormu bu olayı
ay bide eşin karışamazsın teysem dicekmiş olduuu
adı üstünde teyze yani ne demek karışamazsın mış sen onun karısının bu nu düşünemiyo mal acaba kendi kocası yapsa aynı şeyi nolur delimi ne
kız takip etmiyomki bacım. nerden bilem.
ayy yengemi gördüm bi an teyzede. çok uçukmuş harbiden. keskin sirke küpüne zarar. herkez ne olduğunu biliyosa kimsye zarar veremez.
yuhhh ne hakla dövüyo ya görümceni teyzesi diye bu hakkı kendinde nasıl görür eşinde çok iyi yapmış bacım tepriklerrrr
malum sıkıntılar aynen bende de var anlıyorum seni kuşum
niye ulvi sen ol cevoda ben yakıştı
koyu kim olsun
hee onu seviyom ben nan çok komik:82:cadum olsun
terbiyesiz iğrendim kadındankız var ya Alah' tan görümcemin kaynansı falan çok iyi insanlar. demişler görümceme sen kafanı takma biz anladık onun nasıl biri olduğunu. istediği gibi kötülesin biz seni biliyoruz demişler.
herkes biliyo bacım sülalae yaka silkiyo ondan.. kaynanam telefonlarını iptal ettirdi kadın artık aramasın diye. bi beni şikayet ediyo bi görümcemi.. yeter artık yaa bıktı herkes ondan. ruh hastası aptal.
salak işte güzelim anla yani bu derece psikopat bi karı..
ya bi insan yeğeninin kocasına der mi hiç '' serdar baksana bana ben hiç 4 çocuk sahibi gibi duruyo muyum, manken gibiyim di mi? senin karın bi doğursun bak pörsyecek telefonlarımı aşındıracak benim teyze nasıl bu kadar güzel ve genç kalabiliyosun diye'' laflara bak ya bu kadar terbiyesiz aşağılık bi insan.
koyu bilalım seviyon delüühee onu seviyom ben nan çok komik:82:
kız var ya Alah' tan görümcemin kaynansı falan çok iyi insanlar. demişler görümceme sen kafanı takma biz anladık onun nasıl biri olduğunu. istediği gibi kötülesin biz seni biliyoruz demişler.
herkes biliyo bacım sülalae yaka silkiyo ondan.. kaynanam telefonlarını iptal ettirdi kadın artık aramasın diye. bi beni şikayet ediyo bi görümcemi.. yeter artık yaa bıktı herkes ondan. ruh hastası aptal.
ya bi insan yeğeninin kocasına der mi hiç '' serdar baksana bana ben hiç 4 çocuk sahibi gibi duruyo muyum, manken gibiyim di mi? senin karın bi doğursun bak pörsyecek telefonlarımı aşındıracak benim teyze nasıl bu kadar güzel ve genç kalabiliyosun diye'' laflara bak ya bu kadar terbiyesiz aşağılık bi insan.
terbiyesiz iğrendim kadından
koyu bilalım seviyon delüü
aha tamam takmışta gözlüğü benimsedi hemen
kız var ya Alah' tan görümcemin kaynansı falan çok iyi insanlar. demişler görümceme sen kafanı takma biz anladık onun nasıl biri olduğunu. istediği gibi kötülesin biz seni biliyoruz demişler.
eşin için kötü bi durum ya. çatlak bi teyze. ya bu kadının evi kocası , çoluğu çocuğu tammı. bi yerde bi eksikliği bi ezikliğ ivar galiba. kıskançlıktan çatlayacak mış gizi anlattığına göre
haddini çok aşmış
sinir oldum canım ya aman öğrenmesin eşinin nosunu filan
facete msj göndermesini engelleyemezmisin face kullanmayı bilmiyorum ama ordanda ulaşıp bozmasın moralini
ayrıca
bu kadın bekarmı ya bi koca bulun buna azgın kocasını yisin dursun kuduruyo belliki
abowww ceyda anlsattilarina sok oldum yaa deli kadin hayret bisiii
herkeste 1 deli varmis anladimmm
artık bu diziyi izlerken siz gelceniz aklıma:97:biride lala olsun müfik yani
aa bu hala almanyadamı te ordan mı yetişiyo3 koca eskitti bacım şuan evli ama sorunları var. ya kimçeker böyle manyağı allah aşkına. delirtip delirtip yolluyo adamları. almanya polisi 2 çocuğunu aldı elinden sürekli komşulr şikayet ediyomuş her akşam kavga çıkarıyo diye
engellicem zaten. müsaade etmicem eşime ulaşmasına. eşim onun ne mal olduğunu zaten biliyo da o konuda endişem yok ama istemiyorum ama uzak olsun bana.
3 koca eskitti bacım 4. de boşamaya hazır
kız bu yedi sülaleye yeter bacımm manyağın önde gideni
artık bu diziyi izlerken siz gelceniz aklıma:97:
bana herşey sizi hatırlatıyorrr
artık bu diziyi izlerken siz gelceniz aklıma:97:
bana herşey sizi hatırlatıyorrr
vayyy yaprağa bak sen eyfelide kondurmuş oraya
aa bu hala almanyadamı te ordan mı yetişiyo
çocukları tamamen mi aldı polis yazk ya çocuklara
he nan valla bayılıyım:82:terbiyesiz iğrendim kadından
koyu bilalım seviyon delüü
aha tamam takmışta gözlüğü benimsedi hemen
3 koca eskitti bacım şuan evli ama sorunları var. ya kimçeker böyle manyağı allah aşkına. delirtip delirtip yolluyo adamları. almanya polisi 2 çocuğunu aldı elinden sürekli komşulr şikayet ediyomuş her akşam kavga çıkarıyo diye
engellicem zaten. müsaade etmicem eşime ulaşmasına. eşim onun ne mal olduğunu zaten biliyo da o konuda endişem yok ama istemiyorum ama uzak olsun bana.
3 koca eskitti bacım 4. de boşamaya hazır
kız bu yedi sülaleye yeter bacımm manyağın önde gideni
beni çıkartsana kuleye bi tur bineyim kız nolurrr
anladım olan çocuklara oluyo işte canımevet canım ta almanyadan yetişiyo dşün artık. çocuklar 18 yaşına gelene kadar devlet koruyucu aileye vermişkadın olup da çocuklarına sahip çıkamadı yazık valla
beni çıkartsana kuleye bi tur bineyim kız nolurrr
manzaraya karşı paris hemanzaraya karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?