KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kime alcan cnm hedie
ona gore fikir veriim..

ben gecen sene babama abime oglan kardesime gomlek almistim 2 ablamada burda h&mden guzel ustler almistim.. kucuk erkek kardesime kot pantolon tsort yegenlerime ayakkabi yine alt ust pantolaon penye almistim.. yeni dogan yegenime yengeme filan aldim bisiler...

anneme gore bisi yik burda sadece ic camasiri bide icerde giymesi icin kisa kollu penye almistim

bayagi almisim yaaa :44::44: yazarken yoruldum

bu sene guzel kumaslar almak istiyorum anneme etek ablalarima yengeme guzel bir elbise diktiririz..
erkeklerede yine corap gomler gibi seyler aliyomm

canım benim becerebiliyosan yapsanaa

yada hazır al ye kız biyerin şişmesin sona

yapmayı biliyorum canım zor ya hani ugrastırıyor diye arsızlık ediyorum

hazırları sevmıyorum

kısss kalkıp yapsammı ki:26:

ahh anaaam ahh,önceleri istese canım annem kalkar yapardı

ewet canım hiç umurlarında deiller her doğumgünümde ağlatıyo beni ama yinede umursamıyo işte

ne gzel ya keşke benimde yurtdışında bi tanıdığım olsa çikolatalar deişik şeyler getirse çikolata oyuncak falanda alın kızz

aynen butun aileye
ben gecen gittigimde 1 bavul dolusu cikolata ve cesit cesit parfüm götürmustum istek üzerine
cocuklara simdi oyuncak aldim ucan helikopter kumandali istediler.
anneme bir sürü sac boyasi aldim simdi burdakiler beyazlari tam kapatiyor.bide tencere bide gercek inci kolye indirimdeydi kacirmadim
ablalarima ne alcam bilmiyorum:95:
ufak tefek bisiler aldim hoslarina gidecek ablamin biri tuzluk hastasi 2 cesit degisik tuzluk aldim biri ceket sever onada 1 ceket aldim ama dahada almak istiyorum.
bide yine cikolata götürecem.

üff amma uzun oldu ya:95:

yapta resmini çekip yemek topiğimize ekle bende geçen akşam yaptıklarımı çekmiştim bi ara bende ekliycem

temam canım şimdi cıkardım kıymayı mikroda buzunu cözdürüyorum...

sadece resim mi eklıycem tarıftemi yazacam?

yurt dısından gelmeninde bu derdi var işte

ister istemez herkese hediyeler götürüyorsun

kg derdi olmasa bütün almanyayı tasırdınız valla hee

aynı bizim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…