- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #23.761
aynen butun aileye
ben gecen gittigimde 1 bavul dolusu cikolata ve cesit cesit parfüm götürmustum istek üzerine
cocuklara simdi oyuncak aldim ucan helikopter kumandali istediler.
anneme bir sürü sac boyasi aldim simdi burdakiler beyazlari tam kapatiyor.bide tencere bide gercek inci kolye indirimdeydi kacirmadim
ablalarima ne alcam bilmiyorum:95:
ufak tefek bisiler aldim hoslarina gidecek ablamin biri tuzluk hastasi 2 cesit degisik tuzluk aldim biri ceket sever onada 1 ceket aldim ama dahada almak istiyorum.
bide yine cikolata götürecem.
üff amma uzun oldu ya:95:
ne gzel ya keşke benimde yurtdışında bi tanıdığım olsa çikolatalar deişik şeyler getirse çikolata oyuncak falanda alın kızz
temam canım şimdi cıkardım kıymayı mikroda buzunu cözdürüyorum...
sadece resim mi eklıycem tarıftemi yazacam?
suanda bir sürü degisik cikolatalar aldim ugur böcekli ayicikli falan.
yaklasti gitme zamanim kilo problemini düsünüyom valla bide cocugun esyalari arabasini ve park yatagini götürecem
polyanan bi ablanda burda var biliyon dimi hani parfüm çikolata ne getirmek istersen biliyon dimi bacım
seyahat yatağı beşik gibi bişeymi onu götürmesen yeğenlerinde falan beşik vardır bite pusetini götür arabasıyla
yurt dısından gelmeninde bu derdi var işte
ister istemez herkese hediyeler götürüyorsun
kg derdi olmasa bütün almanyayı tasırdınız valla hee
aynı bizim gibi
yaz bi bacım heleee
ne gzel ya keşke benimde yurtdışında bi tanıdığım olsa çikolatalar deişik şeyler getirse çikolata oyuncak falanda alın kızz
aynen butun aileye
ben gecen gittigimde 1 bavul dolusu cikolata ve cesit cesit parfüm götürmustum istek üzerine
cocuklara simdi oyuncak aldim ucan helikopter kumandali istediler.
anneme bir sürü sac boyasi aldim simdi burdakiler beyazlari tam kapatiyor.bide tencere bide gercek inci kolye indirimdeydi kacirmadim
ablalarima ne alcam bilmiyorum:95:
ufak tefek bisiler aldim hoslarina gidecek ablamin biri tuzluk hastasi 2 cesit degisik tuzluk aldim biri ceket sever onada 1 ceket aldim ama dahada almak istiyorum.
bide yine cikolata götürecem.
üff amma uzun oldu ya:95:
suanda bir sürü degisik cikolatalar aldim ugur böcekli ayicikli falan.
yaklasti gitme zamanim kilo problemini düsünüyom valla bide cocugun esyalari arabasini ve park yatagini götürecem
ah canim valla keske getiripte verebilsem.
kiz aldigim parsümün biri ni türkiyede katalokta 79 tlye gördümböyle oldum burdan 15euroya almistim ben.
kızlar ben cıkıyorum kıyma eridi baslıyım hazırlıklara
resımde ceker eklerim hadı öptüm sizi
yegenlerimin var hazirlamis annem hemde ama ankarada yok orda nerde yatacak
ortamizami alsak diyorum nasil olsa orda 1 hafta kalcaz alis diye korkuyom ama
yazdim cnm
canim benim yaa keske ayni sehirde olsak hepimiz hepinize ne istiyorsaniz alir gelirdim :97::97::97:
demi ya yazinca ne cok belli edio ama o kadarda cok deil yani sonucta burda hep indirimden alioruz ben cikolatta goturuyom hem cok seviolar burdaki cokolatlari
bende bu sne cocuklara oyuncak goturcem cok istiolar oyuncak
evet ya cok indirimde oluyor burda hele yazin hersey indirimde
bizim burda kiyafet pahali geriye kalan hersey ucuz.
kataloklari hep takip ediyorum indirimleri bide net üzerinden kosuyorum sanra magazalara
he kiz cikolatalari cok seviyorlar heleki cocuklar bayiliyor.amaan onlar mutlu olsunda.
anneme bide korse almistim c&a dan cok memnun kalmisti
ah canim valla keske getiripte verebilsem.
kiz aldigim parsümün biri ni türkiyede katalokta 79 tlye gördümböyle oldum burdan 15euroya almistim ben.[/QUO
canim benim yaa keske ayni sehirde olsak hepimiz hepinize ne istiyorsaniz alir gelirdim :97::97::
saolun canlarım keşke olsaydık sizin canınız sağolsun
ben kendimle yazlik bebe arabasini goturcem ama park yatgini hic dusunmemistim...
ben nerde yatircam cocugu yaa olmazsa alirim bir tane park yatak napiim
yoksa kilo sorunu cikacak
nihan kankitommmm elektriklermi gitti acaba yineee:44:
canim H&m shoponline da cok indirim var sen ordan yap sana alisverisini ebn ordan yapiorum cok hesepli orda.
ve siparis ettigim herseyde cuk die ustume oturdu cok guzeldi kiyafetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?