KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

polyanan bi ablanda burda var biliyon dimi hani parfüm çikolata ne getirmek istersen biliyon dimi bacım

ne gzel ya keşke benimde yurtdışında bi tanıdığım olsa çikolatalar deişik şeyler getirse çikolata oyuncak falanda alın kızz

suanda bir sürü degisik cikolatalar aldim ugur böcekli ayicikli falan.
yaklasti gitme zamanim kilo problemini düsünüyom valla bide cocugun esyalari arabasini ve park yatagini götürecem

Son düzenleme:
yaklasti gitme zamanim kilo problemini düsünüyom valla bide cocugun esyalari arabasini ve park yatagini götürecem

seyahat yatağı beşik gibi bişeymi onu götürmesen yeğenlerinde falan beşik vardır bite pusetini götür arabasıyla

polyanan bi ablanda burda var biliyon dimi hani parfüm çikolata ne getirmek istersen biliyon dimi bacım

ah canim valla keske getiripte verebilsem.
kiz aldigim parsümün biri ni türkiyede katalokta 79 tlye gördüm böyle oldum burdan 15euroya almistim ben.

seyahat yatağı beşik gibi bişeymi onu götürmesen yeğenlerinde falan beşik vardır bite pusetini götür arabasıyla

yegenlerimin var hazirlamis annem hemde ama ankarada yok orda nerde yatacak
ortamizami alsak diyorum nasil olsa orda 1 hafta kalcaz alis diye korkuyom ama

yurt dısından gelmeninde bu derdi var işte

ister istemez herkese hediyeler götürüyorsun

kg derdi olmasa bütün almanyayı tasırdınız valla hee

aynı bizim gibi

aynen brownim kilo derdi olmasa.
orda para ödemek istemiyorum kilo basina 10 euro ben ona para verecegime yine hediyeler alirim.

yaz bi bacım heleee

yazdim cnm

ne gzel ya keşke benimde yurtdışında bi tanıdığım olsa çikolatalar deişik şeyler getirse çikolata oyuncak falanda alın kızz

canim benim yaa keske ayni sehirde olsak hepimiz hepinize ne istiyorsaniz alir gelirdim :97::97::97:

demi ya yazinca ne cok belli edio ama o kadarda cok deil yani sonucta burda hep indirimden alioruz ben cikolatta goturuyom hem cok seviolar burdaki cokolatlari

bende bu sne cocuklara oyuncak goturcem cok istiolar oyuncak

ah canim valla keske getiripte verebilsem.
kiz aldigim parsümün biri ni türkiyede katalokta 79 tlye gördüm böyle oldum burdan 15euroya almistim ben.

evet ya cok indirimde oluyor burda hele yazin hersey indirimde

kızlar ben cıkıyorum kıyma eridi baslıyım hazırlıklara

resımde ceker eklerim hadı öptüm sizi

yegenlerimin var hazirlamis annem hemde ama ankarada yok orda nerde yatacak
ortamizami alsak diyorum nasil olsa orda 1 hafta kalcaz alis diye korkuyom ama

ben kendimle yazlik bebe arabasini goturcem ama park yatgini hic dusunmemistim...
ben nerde yatircam cocugu yaa olmazsa alirim bir tane park yatak napiim
yoksa kilo sorunu cikacak

bizim burda kiyafet pahali geriye kalan hersey ucuz.
kataloklari hep takip ediyorum indirimleri bide net üzerinden kosuyorum sanra magazalara
he kiz cikolatalari cok seviyorlar heleki cocuklar bayiliyor.amaan onlar mutlu olsunda.
anneme bide korse almistim c&a dan cok memnun kalmisti

canim H&m shoponline da cok indirim var sen ordan yap sana alisverisini ebn ordan yapiorum cok hesepli orda.

ve siparis ettigim herseyde cuk die ustume oturdu cok guzeldi kiyafetler

ben kendimle yazlik bebe arabasini goturcem ama park yatgini hic dusunmemistim...
ben nerde yatircam cocugu yaa olmazsa alirim bir tane park yatak napiim
yoksa kilo sorunu cikacak

bende araba ordanmi alsam 1tane daha diyorum orda kalsin gittikce kullanirim ama bosa para vermiyim diyorum bide kiz hem puset hem araba koltugunu almaliyim zorunlu artik biliyorsun.
ben almistim indirimdeyken duruyor pembis pembis.
öyle düsmüstüki 69 eurodan 29 euroya kapmistim hemen
alirsin sende indirimleri takip et kiz bosa cok para verme valla

canim H&m shoponline da cok indirim var sen ordan yap sana alisverisini ebn ordan yapiorum cok hesepli orda.

ve siparis ettigim herseyde cuk die ustume oturdu cok guzeldi kiyafetler

hic netten bisi almadim bi bakayim simdi indirimlerde oluyor ama genelde pahali bi hirkaya 29 euro 35 eoro falan veriyoruz yazik yani türkiyede 15 tl 20 tl olan seyler halbuki.
ben aciyorum ama kocam hic takmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…