- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.901
iyim cnm bende regl olmanin disinda. hic sevmiyorum bu regli bugunde misafirlige gitcez ya gecirirsem diye korkuyorum dogum sonrasi asiri geio pofffffffffff
kız ben de 2 gün önce oldun regl ama 2 damla geldi. dün gece çok kötüydüm. benim çok fena geçiyo regl dönemlerim. aslında dün gece oldum gibi gözüküyor. çok ağrım var ölüyorum ağrıdan
bu arada günaydın herkese
benimde çok ağrılı oluyo
bide hazal doğumdan sonra çok değişti benimde önceden bu kadar yoğun olmaz dı gebelikten önce ama şimdi çok yoğun
ya benim eskiden de çok olurdu benim günde4 tane en büyük boy ped doluyo taşıyo hatta..
bi, kere de ben arkaşaımda kalıyodum adet olmuşum gece yatağa döşeğe heryere geçmiş. sabah kalktık okula gitcez ünv.deyim o zaman. kıza diyorum ki sen git çık ben gelirim. kız anladı tabi bi sorun olduğunu söylemek zorunda kalmıştım. annesi sağolsun temizlerim ben dedi olsun olabilir dedi siz okulunuza gidin dedi.canım ya çok iyi insanlardı
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
DatluCadu
ZİYARETÇİLR BASTIII
BİR BEN 3 ZİYARTEÇİ
yapom benim özledim nenkardeşimin laptopu getirdim bacım buraya sizden ayrı kalamadım vede dün çok sıkıldımmmm bugünde tekrar annemgile gidecem die getirdim akşama götürürüm tekrar
niydiyonuz kuşlarımmmmm
cadum napıyon
kuşumm bende sizi özledim nen dayanamadımm geldimm
yapom benim özledim nen
sen nirdesin şimdi fuardamı
nen biz ilaç gibiyiz he birbirimize bağımlılık yapıyoz
kızlar ya bişey sorcam kafam çok karışık
şimdi ben kontroller için bi doktora gidicem ya eşim diyo ki bi profa gidelim tahlil tetkik yapsın
ben diyorum normal bi uzmana gidelim boşuna para vermeyelim sonuçta proflar çok pahalı
of kafam karıştı ya napsam
şuan için önemli bi sorunumuz yok gerek varmı ki profa gitmeye
eşim diyo hani neden öyle oldu araştırırlar ama normal doktorda ilgilenir dimi boşuna gerek varmı profa bilemedim
kuşumm bende sizi özledim nen dayanamadımm geldimmcanlarım benimmmm
ne için gidecektin kuşum sen doktora yazdıysan geçmişi okumadımda henüzz
yok hazalcım çıkmıştım int. bi araştırma yapıyorum
kız ben de 2 gün önce oldun regl ama 2 damla geldi. dün gece çok kötüydüm. benim çok fena geçiyo regl dönemlerim. aslında dün gece oldum gibi gözüküyor. çok ağrım var ölüyorum ağrıdan
bu arada günaydın herkese
benimde çok ağrılı oluyo
bide hazal doğumdan sonra çok değişti benimde önceden bu kadar yoğun olmaz dı gebelikten önce ama şimdi çok yoğun
hazal birde şunu da söyliyim bende doğumdan 5 ay sonra filan arkadışma gitmiştim geçmişti koltuğa filan düşün Allahtan yakın arkadaş ama yinede mahçup olmuştum
ped koy onun üstüne bide çocuk bezi koy canım o tutar seni sürekli wcye gidersin bişey olmaz
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
DatluCadu
ZİYARETÇİLR BASTIII
BİR BEN 3 ZİYARTEÇİ
selammmmsssss gacılarrr
kızlar ya bişey sorcam kafam çok karışık
şimdi ben kontroller için bi doktora gidicem ya eşim diyo ki bi profa gidelim tahlil tetkik yapsın
ben diyorum normal bi uzmana gidelim boşuna para vermeyelim sonuçta proflar çok pahalı
of kafam karıştı ya napsam
şuan için önemli bi sorunumuz yok gerek varmı ki profa gitmeye
eşim diyo hani neden öyle oldu araştırırlar ama normal doktorda ilgilenir dimi boşuna gerek varmı profa bilemedim
bildiğiniz şey bacım
bebek yapmadan önceki tahliller için hani bi problem varmı filan diye
benim hem bekarken hem evlendikten sonra sancili bi kurtulamadim bu agrilardan hep dediler evlenince yok dogum sonu gecmek bilmedi bi turlu ben ilk gun hap kullaniyorum agri kesici icin,
evet ya dogum sonrasi costu resmen bende oglumun bezini kullanmayi dusunuyorum ama arkadan belli olmaz insaallah...
o zuyaretcilerden biri bendim
hosgeldin parisim nasilsin?
cnm benim esin bi yonden hakli tedbirli olmak istiyor. once bi uzman dra gorunun sonrada bi profa iciniz rahat eder. INSAALLAH ALLAHIM BI DAHA YASATMASIN CNM.
HAYIRLISI CNM yappo biz senle ayni gunmu kirmizilanioz benimki dun geldi.özele git bacım istersen çünkü normal hastanelerde çok ilgilenilmeyebilir belki ne biliyim benim durmum el verirse o zaman özele giderim diye düşünüyorum..
bu arada benim kırmızı geldiyeğen bu ayda gelmiyo size
özele git bacım istersen çünkü normal hastanelerde çok ilgilenilmeyebilir belki ne biliyim benim durmum el verirse o zaman özele giderim diye düşünüyorum..
bu arada benim kırmızı geldiyeğen bu ayda gelmiyo size
HAYIRLISI CNM yappo biz senle ayni gunmu kirmizilanioz benimki dun geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?