KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

heeeeeee o zaman normala bit canım eğer ciddi bi problem var derse profa gidersin belki hiç bi sorunun yok o kadar parayı boşa vermiş olursun bence yine ilk bi normala git derim bacum

heeeeeee o zaman normala bit canım eğer ciddi bi problem var derse profa gidersin belki hiç bi sorunun yok o kadar parayı boşa vermiş olursun bence yine ilk bi normala git derim bacum

aynı fikirdeyiz bende öyle diyorum bakalım eşim ne dicek son noktada
sağol bebişim

he nihom sorma ya şuan sancım var mesela ilaçta içmekten bıktım yaabide çok geliyo benim hissediyorum çok rahatsız edici bi durum şuan şu kalabalıktakokrkuyorum geçecek falan diye:18:

sürekli git wcye bide ilaçlarda çok gelmesine sebep oluyo bazen
ondan içemiyorum ben ilaçta

hoşbuldum hazalcım biraz karnım ağrıyo onun dışında iyiyim sen nasılsın bebişimmm

iyiyim cnm ben regl disinda iste benimde uzerimde halsizlik var sabahtan beri 5. ped degistirdim usun artik nasil cok gelio.

sen oğluşun bezini kullan canım belli olmaz çift iç çamaşırı giyersin sıkı tutar
ağrı geçmiyor evet napalım bizde böyle çekicez:97::97:

niye ziyaretçiydin kız

Amin canım sağol

valla ben hap kullaniom kulanmazsam yataklara duserim aksama kadar ebkarken hep ilk gun yatakdaydim agridan hicbisi yemezdim bi portakal suyu icerdim aserir gibi portakal suyu isterdim
anacim beni kucagina alirda yatardik. isitirdi beni canim anam benim.
ben oglumu yairmaya gittiydim yazmayinca ziyaretci konumuna dusuyom
he kız benimkide dün geldi
aynı zamanlarda oluyoz sanırımm

dun esim cok komikti bana sariliyo paris icin dedim askim gec kaldin, ne gec kalmasi ya erken geldim ya eve dedi yok dedim oyle deil paris icin gec kaldin ben kirmizilandim, surati dustu siramsimiydi ya dedi

sürekli git wcye bide ilaçlarda çok gelmesine sebep oluyo bazen
ondan içemiyorum ben ilaçta

ilac icmesem herhalde hasatneye goturur esim beni bi kere burda kursa giderken sinav vardi bende regl olmusum ole bi karin agrisiydiki kivrandim agladim koridorda turk arkadaslar iki kolumdan tutyor wc ye kosuyom ksuyorum filan hemen esimi aradim beni acile goturdu. acildede hic bi poh yapmadilar bu durumda bisi yapamzlarmis turkiyede olsa agri kesici igne yaparlardi. burdakiler herbiseye normal diolar

he bacım gidiyom sürekli korkudan

sen yime gitmiyonmu nihom
yok bacım üşeniyom bugünlerde eve gitmeye havada soğuk ya ondan
ne yesem burda da onu bilmiyom size orda veriyorlardır yemek
burda öyle bişey yapsalar kimse ilgilenmiyo der
en azından bi iğne niye yapmıyorlar ki
çok zor o ağrı ya bilirim
ah ahh annemde ne bakardı bana sıcak su koyardı şişeyle ayaklarıma:97::97:

ana gibi yar olmaz vatan gibi diyar olmazmis :97::97:

ne dogru bir atasozu kim soylesdiyse bunu ellerinden operim gerci ølmustur ALLAH mekanini cennet etsin diyim.

yok bacım hiç bişi vermiyo burası bi sıcak çay bile yok

yukarda restorant var orda yiyoz paramızlan

ben bide sheretonda bi fuara gittiydim 4*4 lüktü kurupastası çayı kaffesi meyve çayları hepisi vardıı:97:

ana gibi yar olmaz vatan gibi diyar olmazmis :97::97:

ne dogru bir atasozu kim soylesdiyse bunu ellerinden operim gerci ølmustur ALLAH mekanini cennet etsin diyim.
evet
hadi ya zor olur o zaman
ee o otelinde adı var şimdi:97::97:

ana yazik deilmi kiz parana calistigin yer odesin bu fuari organize eden ve senin isyerisahibine

he bacım ya sorma zor oluyo napacan ekmek parasııı gelip gidiyok işte aç susuz (acıtasyon yapim accık

acıtasyonu patrona yap kız
bizim bi yararımız dokunmaz
benim bildiğim fuarlarda karşılarlar yemekhanede kurulur
bizim burda modef oluyo ya hep öyle
ama sizinkilerde cimriymiş

pahalımı yemekler

acıtasyonu patrona yap kız
bizim bi yararımız dokunmaz
benim bildiğim fuarlarda karşılarlar yemekhanede kurulur
bizim burda modef oluyo ya hep öyle
ama sizinkilerde cimriymiş

pahalımı yemekler

pahalı canım hafta içi olduğu için ben veriyomda haftasonu onlar vercek

bu fuar bursadada var canım 23-27 martta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…