KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Selam canlarımmmmmm zeytinyağlı yaprak sarmalarım, nutellalı ekmeklerim

yaprakcım seni gördüğüme çok sevindim tatlım, fuarınız pek iç açıcı değilmiş ama napcann az sık dişini bitsin inş. tez zamanda.

BEn yeni uyandım kızlar, sabaha karşı uyuyabildim ancak. Eşim de sabah geldi, kahvaltı etmeyeceğim deyince de hiç kalkmadım. ama kafam kazan gibi ya bi kahve içip kendime gelmem lazım. İstanbulda resmen bahar havası var.şimdi tüm camları açtım evi havalandırıyorum. HErkes halı çırpıyor bu arada pat pat sesler geliyor dışarıdan havayı güzel görüce herkeş temziliğe girişti ben de halılarımı silkeleyem barimm

bebemmm hoşgeldinnn evet içaçıcı diil ama napan işte mecbur:97:
neysekii bugün sizlwerleyimm:97:

hoşgeldin ceydoşum
herkez temizlik yapıyo sende çoğunluğa uy
kolay gelsin canım
ben bi yemek yiyim gelem kızlar

afiyet olsun bende sipariş verdim gelir birazdan:97:

hosgeldin beyaz cikolatamcok yatincada insanin kafasi agriii bende temzilik yapmak istiyorum. bahar temizligi misss gibi.
eve tasininca heryeri temizlicem gerci ama su anda ev toplu oldugu icin cnm SIKILIYOR :97::97:

hosgeldin beyaz cikolatamcok yatincada insanin kafasi agriii bende temzilik yapmak istiyorum. bahar temizligi misss gibi.
eve tasininca heryeri temizlicem gerci ama su anda ev toplu oldugu icin cnm SIKILIYOR :97::97:

amaan hazal kendine işmi arıyon yan gelip yat işte:97::97:

yaz ayları nasıl orda sıcaklık

hoşgeldin ceydoşum
herkez temizlik yapıyo sende çoğunluğa uy
kolay gelsin canım

afiyet olsun bende sipariş verdim gelir birazdan:97:

bebemmm hoşgeldinnn evet içaçıcı diil ama napan işte mecbur:97:
neysekii bugün sizlwerleyimm:97:

Hoşbuldum kızlar sağolun

hazalım beyaz çikolatam a bayıldımmm

Yavrularım ben kaçtım, bugünlük affedin beni. İşlerimi halletmem lazım malum haftasonu da girdi. Herkesegüzel, mutlu,huzurlu haftasnları diliyorum. İşlerimi halledince girmeye çalışırım yine de ama giremezsem diye yazdım.

Hepiniz öpüldünüz canlarım

amaan hazal kendine işmi arıyon yan gelip yat işte:97::97:

yaz ayları nasıl orda sıcaklık

cnm valla ev toplu temizlik yapsam bile gozukmuyor valla o yuzden eve bir an once tasinmak istiyorum.

Hoşbuldum kızlar sağolun

hazalım beyaz çikolatam a bayıldımmm

beyaz tenli oldugun icin ole dedim cnm sevmene sevindim

anaaa nere gidion kiz ben sana sey sorcaktim bu pcden resimlerin uzerine yazi yazion ya nasil yapion onu ben yapamiom

ceydoş akşam fatmagül nasıldı
izleyemedim ya herüf yüzünden

nihanim bende yarisini izledim birazdan netten bakcam snu nasil bitmis diye. ama rahmi cocugun kendisinden olmadigini ogrendi. musatfa bicaklandi erdoganin adamlari bicakladi. asuyu bahane ettiler. asunun patronu yaptirmis gibi davrandilar.

güle güle canım:80::80:

hıı anladım canım
mustafa hakketti valla
sağol canım özet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…