- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.381
slm ceydacım nasılsın?? kız foto neden göremion ki yaa.. görmediğin daha iyi belki. düşüp bayılabilirdin görseydin oğlumun yakışıklılığından:))
yapooaltta görünüyon niye bişi yazmıyon bacı:2::2::2:
günaydın nihoommmmmmmmmmm hoşgeldinn napıyon bebişim gızzz çok özledik seniiihakketten yokluğun belli oldu heee
millet toplansında hele anlat neler ettin neler yaptın
tmm bebişim anlatırım bende özledim kız hep aklımdaydınız valla
ama önce bi kahvaltı yapayım
yeniden yuklerim canm ceydada goremedi..kızlar ben geldimm hazal ben resimleri göremiyorum kuşum
günaydın bacılar ben geldim
meraklı kuzularım yirim nen sizi
iki gündür öldüm yorgunluktan hele bi gelin anlatırım:97::97::97:
azcık geçmişe bakemneler kaynattınız bakalım
cnm KURAN da geçmiyo diye..huzursuz olur bebek günah dediler bizde hak verdik haliyle..doğum sancıları berbat bişi inim inledim 10 da yatışım oldu 12 de sancılarım başladı 4 de doğumhaneye girdim 16.26 da bebeğim doğdu..doğumhane hiç bişi canım yanmadı orda ama sancılar beni bitirdi valla neyse atlattım ve iyiki normal yapmışım hemide epiduralsiz:)))
canım benim ya bende özledimyeniden yuklerim canm ceydada goremedi..
hosgeldin cnm ozledik seni
toplanalim anlat bakiim neler yaptin
anaa ela doğum yaptımıııanladim cnm.
evet o sancilar varya ben øldum artik birakin beni, sezaryene alin beni giye bagiriyordum. esim simdi anlatir daha neler neler yaptigimi.ama en guzeli cnm 1 haftada iyilesmissin. normal dogumun avantajlari.
seni ve kizini opuyorum cnm
kizlar sabah oglum uyandirdi beni yine 6 bucukta. bende altini actim totosu biraz hava alsin diye. oglumda ole kendi kendine oynuyordu.bende 15 dk uyuya kalmisim nasil uyuduysam:97: baktim oglumun ayaklari bana degiyor bi kalktim yataga micmis aman bir buyuk insan gibi micmis yataga yaa sok oldum resmenhemen yikadim bacaklarini yatagi ozaonladim bide lekeler icin ozel sprayli sabunla tertemiz yaptim sabah sabah micli bir macerayla uyandim simdi kucagimda pcye bakiyor oglum.. annesinin yaramaz oglu
kizlar sabah oglum uyandirdi beni yine 6 bucukta. bende altini actim totosu biraz hava alsin diye. oglumda ole kendi kendine oynuyordu.bende 15 dk uyuya kalmisim nasil uyuduysam:97: baktim oglumun ayaklari bana degiyor bi kalktim yataga micmis aman bir buyuk insan gibi micmis yataga yaa sok oldum resmenhemen yikadim bacaklarini yatagi ozaonladim bide lekeler icin ozel sprayli sabunla tertemiz yaptim sabah sabah micli bir macerayla uyandim simdi kucagimda pcye bakiyor oglum.. annesinin yaramaz oglu
canım benim ya bende özledim
tmm canım anlatırım herkez gelince bide geçmişe bakıyorum daha bitmedi ne çok yazmışınız
anaa ela doğum yaptımııı
normal doğummu
ela Allah analı babalı büyütsün canım kurtuldun sonunda ve kavuştun bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?