KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slm ceydacım nasılsın?? kız foto neden göremion ki yaa.. görmediğin daha iyi belki. düşüp bayılabilirdin görseydin oğlumun yakışıklılığından :))

iiyim bitanem sen nasılsın?

ay bilemiyorum canım ama büyük ihtimalle eşimin yüzünden çünkü pc ye bir iki gün önce format atmıştı tüm programalrı yüklemeyi bitirmedi henüz. bazı eklentiler eksikse pcde ondan göremiyor olabilirim :97:

yakışıklılığından ne şüphe zati

cnm ben acık kaçıcam. çamaşırları felan toplıycam. acık ders çalışırım heralde. arada bakarım kkya da ama hemen cvp felan yazamazsam özür...

günaydın bacılar ben geldim
meraklı kuzularım yirim nen sizi
iki gündür öldüm yorgunluktan hele bi gelin anlatırım:97::97::97:
azcık geçmişe bakem neler kaynattınız bakalım

günaydın nihoommmmmmmmmmm hoşgeldinn napıyon bebişim gızzz çok özledik seniii hakketten yokluğun belli oldu heee
millet toplansında hele anlat neler ettin neler yaptın

günaydın nihoommmmmmmmmmm hoşgeldinn napıyon bebişim gızzz çok özledik seniii hakketten yokluğun belli oldu heee
millet toplansında hele anlat neler ettin neler yaptın

tmm bebişim anlatırım bende özledim kız hep aklımdaydınız valla

ama önce bi kahvaltı yapayım

kızlar ben geldimm hazal ben resimleri göremiyorum kuşum
yeniden yuklerim canm ceydada goremedi..

günaydın bacılar ben geldim
meraklı kuzularım yirim nen sizi
iki gündür öldüm yorgunluktan hele bi gelin anlatırım:97::97::97:
azcık geçmişe bakem neler kaynattınız bakalım

hosgeldin cnm ozledik seni
toplanalim anlat bakiim neler yaptin

anladim cnm.

evet o sancilar varya ben øldum artik birakin beni, sezaryene alin beni giye bagiriyordum. esim simdi anlatir daha neler neler yaptigimi. ama en guzeli cnm 1 haftada iyilesmissin. normal dogumun avantajlari.

seni ve kizini opuyorum cnm

kizlar sabah oglum uyandirdi beni yine 6 bucukta. bende altini actim totosu biraz hava alsin diye. oglumda ole kendi kendine oynuyordu.bende 15 dk uyuya kalmisim nasil uyuduysam:97: baktim oglumun ayaklari bana degiyor bi kalktim yataga micmis aman bir buyuk insan gibi micmis yataga yaa sok oldum resmen hemen yikadim bacaklarini yatagi ozaonladim bide lekeler icin ozel sprayli sabunla tertemiz yaptim sabah sabah micli bir macerayla uyandim simdi kucagimda pcye bakiyor oglum.. annesinin yaramaz oglu

yeniden yuklerim canm ceydada goremedi..

hosgeldin cnm ozledik seni
toplanalim anlat bakiim neler yaptin
canım benim ya bende özledim
tmm canım anlatırım herkez gelince bide geçmişe bakıyorum daha bitmedi ne çok yazmışınız
anaa ela doğum yaptımııı
normal doğummu
ela Allah analı babalı büyütsün canım kurtuldun sonunda ve kavuştun bebeğine

yaramaz ya
mıçlı maceraya kotum
canım benim öp kız benim için

ay yerim ya zaten bebekler nedense bezini çıkarınca ya işiyo yada şey yapıyo

evet cnm kizi dunyaya geldi. iki sayfa geride yazmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…