KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Allah yardımcın olsun canım ozaman doğru burda hemen sezeryana kaçılıyo o yüzden duymamış olabilirim hayırlısıyla alırsın inşallah güzel kızını kucağına

evet üşenmiyorlar hiç değilse normal doğumu yaşatmaya çalışıyorlar çok güzel ya

ben sasirdim okadar cok arastirdilarki sagdan dönerse nasil olur soldan dönerse nasil olur kordon dolanirmi rahim gevsekmi yoksa sikimi bebegin bacak boyu dönmesine izin verirmi vermezmi kafasi vajinadan rahat cikarmi.
türkiyede bukadar önem veriyorlarmi acaba diye düsünmeden edemedim.

Son düzenleme:
inş canım dualarımız senle

ben çıkıyorum ya tam muhabbet koyulaşıyo mesaim bitiyo:sinifsinif:
sizde geç geliyonuznapalım sonra yine görüşürüz canlarım

Allah yardımcın olsun canım ozaman doğru burda hemen sezeryana kaçılıyo o yüzden duymamış olabilirim hayırlısıyla alırsın inşallah güzel kızını kucağına

amin canim hayirlisi neyse o olsun artik bakalim napcaz pazartesi.
birbirimize dua edelim allah kabul etsin insallahzemuszemus

çok araştırmışlar valla türkiyede nerde benim çok yakınım bi ablam var oda normal istiyodu bebek dönmedi hemen sezeryan yaptı doktor yapıcak başka bişey yok denmiş ben sende duyunca o yüzden şaşırdım

ay böcügüm ameliyatin alttan olucakmis ozaman cok korkulacak bisi yokmus. atlatirsin biranönce insallah

benim öbür doktorum türk oda sezeryan ol aci cekme diyor
türk iste nolcek.
almanda her canli sartlar uygunsa normal dogumu tadmali diyor.

benide belimden uyusturacaklar pazartesi ama seninki keske genel olsa daha iyi olurdu senin psikolojin acisindan yani
aman belkide düser hic olmazsin

valla piskolojim şimdiden bozulduya sinir oluyom ama napıyım yapılcak bişey yok Allah beterinden saklasın nediyim keşke düşse canım ama düşmez biliyom ben okadar çok su içtim düşmedi şimdi hiç düşmez hayırlısı olsun nediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…