KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

benim kayinvalideminde vardi o maydaoz suyu ve sogan suyu icerek düsürdü.onun agrisi cok zormus ama ya allah yardimcin olsun.
düsünme iyice canini sikma allah caresiz hastalik vermesin buda gecer insallah.

herşeyde var işte canım bişey napalım senin kaderinde öyle yazılmış az kaldı bebişin geliyo eşin vardı bide kızın olucak

evet kader iste ah ah bide anacim olsaydi daha iyi olacakti ama....cok sükür herseye bide kizim geiyor onunla vakit dolduracaz bizde.

neyse allah saglik versin bunlar neki.

benim kayinvalideminde vardi o maydaoz suyu ve sogan suyu icerek düsürdü.onun agrisi cok zormus ama ya allah yardimcin olsun.
düsünme iyice canini sikma allah caresiz hastalik vermesin buda gecer insallah.
maydonoz suyunu acildeki doktorda söyledi denicem bi bakalım,
öyle canım ne dertler ne hastalıklar var bukadarla gelsin geçsin Rabbim büyük hastalık vermesin:Saruboceq:

evet kader iste ah ah bide anacim olsaydi daha iyi olacakti ama....cok sükür herseye bide kizim geiyor onunla vakit dolduracaz bizde.

neyse allah saglik versin bunlar neki.

annelerimizn yerini tutmaz hiçbişey ama olsun onların sağlıkları yerinde olsun kızın doğsun acık büyüsünde sen gidersin kızını alıp

bide mayalanmis yogurdun suyu varya oda cok faydaliymis aklinda bulunsun ic.

annelerimizn yerini tutmaz hiçbişey ama olsun onların sağlıkları yerinde olsun kızın doğsun acık büyüsünde sen gidersin kızını alıp

giderim gitmesinede yine dönüp dolasip geliyorum buraya
kocam biraksa dogar dogmaz gidecem ben ama birakmiyor beni bebegimizi sevelim biraz 3 5 aylik olsun öyle gideriz diyor

biz hep dökeriz suyunu ama cok faydaliymis icilmesi yada yogurda karistirilmasi gerekiyormus sende dökmezsin bundan sonra ben hep bardaga döküp iciyorum.

annemlerle msnde görüsüyom canim cvp yazamazsam kusura bakma olurmu.

böcügüm ihmal etme ilaclarini su maydanoz suyunuda biran önce yap.bekleme daha fazla günler geciyor bak.

günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herşey gönlünüzce olsun inşallah polyanan hastanededir sanırım Allah yardımcısı olsun inşallah bi sorun çıkmadan döner bebiş
nihan sen nasılsın canım

bende iyiyim canım güzeldi çok şükür ilk önce kahvaltıya gittik kociğimle sonra pazara gittik markete gittik daha gezicektik kordona falan gitçektik akşama maç vardıya arkadaşları çağırdık bize gelceklerdi o yüzden eve geldik hazırlık yaptık işte yeni doğum yapan arkadaşım bebişinide getirdi ona un falan sürdük yumurta falan hazırladım akşamda misafirlerimiz vardı
senin nasılsı sen neler yaptın

bende değimi gibi gezdik bursada çok yürüdüm ama varya bi 12 km yaptım ayaklarım bacaklarım felaket ağrıyor şuanda ama elele yüremek güzeldi:asigim:
gezdik sonra akşama gelip tv izledik öyle geçti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…