- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.621
ya evet ama yürüdüğümüz yer kalabalık ve mağazalarla dolu olduğu için farkına bile varmadık gezerkençok yürümüşsünüz maşallah ama olsun arasıra yürüyüş te gerekli iyi olmuş canım çok şükür güzel bi hafta sonu geçirdik
polyanan napıyo acaba şimdi Allah yardımcısı olsun inşallah
selamlar...........
ya evet ama yürüdüğümüz yer kalabalık ve mağazalarla dolu olduğu için farkına bile varmadık gezerkenpolyanan bugün yine gitçekti galiba yanlış hatırlamıyorsam doktora ne oldu acaba
valla mağazalara bakmaktan insan hiç anlamıyo gerçekten orda bu var burda şu var aldınmı bişeyler
geldim caniiim gecmisi okuyordum off cok yoruldum valla sabah 8de ciktik yarim saat önce eve girdim.
konuyu söyle özetleyeyim simdi.
kendi doktoruma gittik önce bakti bebegime kalp atislar tansiyon falan hersey normal neyse ciktik ordan dogum yapacagim hastaneye gittik durumu anlattik bebek dönmemis doktorumuz size yönlendirdi diye.tamam dedi arastirmalar yapicaz dedi bebegi ilk önce döndermeye calisalim.dönerse kordon dolanirmi kilosu bogu kafa boyutu bebegimin kalp atisi tansiyonu herseyie bakildi bir sorun yok cok sükür normal doguma uygunmus hersey.sadece bebegin dönmesi saglanacak.
pazartesiye randevu verdi spinal anestezi ile bebegim dönderilmeye calisilacak eger olmazsa sezeryana gün alip gelecez.eger bebegim dönderilirken herangi bir problem cikarsa hemen sezeryana alicaklar.
doktorum cok seker bi alman kadin cok güven verdi bana biz bunu hep yapiyoruz dedi ama sen iyice düsün dedi denemek istemiyorsan sezeryana gün verelim yapalim dedi ay cok kararsiz kaldim hala düsünüyorum pazartesi denesekmi diye.
doktorum diyorki her canlinin normal dogumu tadmasi lazim cok farkli bisi ama olmuyorsada zorlamayiz diyor offfff durum buuu kizlaaar
hoşgeldin hazal nasılsın canım bebiş nasıl kız çokta gezme az kaldı artık sokakta doğurursun derlerya geliverir bide şaka yaıyorum canım son günlerin artık gez bebişle gezmek zor olur
bende geldim hazal maşallah canım çok güzelsin hiç kilon yok maşallah
kızlar bu arada bu 1000 mesajım
hosbuldum cnm ya ole disariyi gezmiom kar basladi burda yollar tehlikeli benim icin k.validem ve eltim gile gittim son gunler artik bebk dogduktan sonra buralar cok soguk oldugu icin fazla disari cikamam en iyisi simiden geziyim oglumda inadi birakip bi ciksa dahada guzel olcak ama keyfini beklioz iste neyseki sayili gunler kaldi geriye donup bakiorum ne kadar uzun zaman olmus yaa baslarda gulluk gulistanlik gecio son gunler insani biktirio artik bi yandanda vicdan azabi cekiorum ogluma surekli ciksin diorum SIKILDIM diom onu kucagima aldigimda tum SIKINTILARI unutcam insallah ama insan sikayet etmeden duramio :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?