KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

çok yürümüşsünüz maşallah ama olsun arasıra yürüyüş te gerekli iyi olmuş canım çok şükür güzel bi hafta sonu geçirdik
polyanan napıyo acaba şimdi Allah yardımcısı olsun inşallah

ya evet ama yürüdüğümüz yer kalabalık ve mağazalarla dolu olduğu için farkına bile varmadık gezerken polyanan bugün yine gitçekti galiba yanlış hatırlamıyorsam doktora ne oldu acaba
selamlar...........

selam

selam kizlar nasilsiniz iki gundur geziorum giremedim nete herkes iyidir umarim

bocugum polyanan dogumami gitti yoksa yukarda hastanededir die yzmisin sezeryanmi olacakki?

ay cnm benim yaa insaallah bebegin donerde normal gelebilir bi sorun cikmaz insaallah ya saglikla dunyaya gelsinde sezeryan olsanda bisi olmaz ama tabi normal olsan daha iyi olur insallah hersey yolunda gider :Saruboceq:

selam hazalcım iyiyiz sen nasılsın

evet polyanan gitçekti doktora okumuşun sende zaten inş hakkında hayırlısı neyse o olur

senin bebiş nasıl canım üzmüyo dimi seni

hoşgeldin hazal nasılsın canım bebiş nasıl kız çokta gezme az kaldı artık sokakta doğurursun derlerya geliverir bide şaka yaıyorum canım son günlerin artık gez bebişle gezmek zor olur

iyiyim bende nihancim bebgin gelmesini bekliorum bilmiorum acelemi ediorum hemen ciksin istiorum gerci daha 10 gun filan var bide erkek bebekler gec gelir diolar. son ayin vermis oldugu SIKINTILARDa var artik sabirla cikmasini bekliorum saglikli olsunda ben beklemyede raziyim. bel ve kasik agrim artio insallah yakindir gelmesi bende durumlar bole
polyanan ve bebgi icin hangisi iyi is e o olur insaallah RABBIM TUM HAMISLERI KURTARSIN VALLA hamileligin son ayi cok zormus bize o kadar sabrettik bu son gunleride sagsalim atlatcaz insallah bol bol dua edioruz artik ne yapalimm

Son düzenleme:
hoşgeldin hazal nasılsın canım bebiş nasıl kız çokta gezme az kaldı artık sokakta doğurursun derlerya geliverir bide şaka yaıyorum canım son günlerin artık gez bebişle gezmek zor olur

hosbuldum cnm ya ole disariyi gezmiom kar basladi burda yollar tehlikeli benim icin k.validem ve eltim gile gittim son gunler artik bebk dogduktan sonra buralar cok soguk oldugu icin fazla disari cikamam en iyisi simiden geziyim oglumda inadi birakip bi ciksa dahada guzel olcak ama keyfini beklioz iste neyseki sayili gunler kaldi geriye donup bakiorum ne kadar uzun zaman olmus yaa baslarda gulluk gulistanlik gecio son gunler insani biktirio artik bi yandanda vicdan azabi cekiorum ogluma surekli ciksin diorum SIKILDIM diom onu kucagima aldigimda tum SIKINTILARI unutcam insallah ama insan sikayet etmeden duramio :kedi:

maşallah hazal kilo almamışn nerdeyse tabi önceden tanımıyorum seni ama pek kilo almadığın belli

bende geldim hazal maşallah canım çok güzelsin hiç kilon yok maşallah
kızlar bu arada bu 1000 mesajım

ay nihanim ben 25 kilo almis bulunmaktayim evlendigimde 48 49 kilo arasindaydim evlendikten sonra 53 kiloyu buldum simdi 78 kiloyum ellerim ayakalrim hep sis hepsi kilo deil bence esimin abisi sosis parmakli dio bana ayaklarimda acaip bi sisikilik var yarisi kilo yarisi siskinlik benimki ama dogum sonrasi eski formuma kavusurum emzirme donemide gectim tekrar eski kiloma donerim galibaa

hazal az kaldı canım sabret biraz daha 9 ay geçti 10 gün daha çabuk geçer acele etme hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar hamilelik biticek sonra bebişin hep yanında olcak Allahın izniyle sabr et hamileliğinin son günleri ya uzan yat ben hamileyimde kocişine naz yap acık bebiş gelince çok uykusuz kalıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…