- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.641
hadi 3.kalbin hayırlı olsun böcüğümopuyorumnanaktanbende geldim hazal maşallah canım çok güzelsin hiç kilon yok maşallah
kızlar bu arada bu 1000 mesajım
ay nihanim ben 25 kilo almis bulunmaktayim evlendigimde 48 49 kilo arasindaydim evlendikten sonra 53 kiloyu buldum simdi 78 kiloyum ellerim ayakalrim hep sis hepsi kilo deil bence esimin abisi sosis parmakli dio banaayaklarimda acaip bi sisikilik var yarisi kilo yarisi siskinlik benimki ama dogum sonrasi eski formuma kavusurum emzirme donemide gectim tekrar eski kiloma donerim galibaa
tesekkur ederim cnm opuyorumnanaktan
1000. mesajin hayirli olsunn
hadi 3.kalbin hayırlı olsun böcüğümopuyorumnanaktan
hıımm 3 kalplimi oldum ben şimdi yaiikaydirigubbakcemile3zemuszemusopuyorumnanaktan
hazal az kaldı canım sabret biraz daha 9 ay geçti 10 gün daha çabuk geçer acele etme hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar hamilelik biticek sonra bebişin hep yanında olcak Allahın izniyle sabr et hamileliğinin son günleri ya uzan yat ben hamileyimde kocişine naz yap acık bebiş gelince çok uykusuz kalıcan
amin canım inşallah hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin eminim çok güzel bi duygudun
Rabbim isteyen herkeze tattırsın anne baba olmayı isteyince inşallah bizede nasip eder
ilk önce nihanıma nasip etsin inşallah hayırlısıyla
amin canım inşamin canım inşallah hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin eminim çok güzel bi duygudun
Rabbim isteyen herkeze tattırsın anne baba olmayı isteyince inşallah bizede nasip eder
ilk önce nihanıma nasip etsin inşallah hayırlısıyla
aa hepiniz gittiniz:gitme:
hadi 3.kalbin hayırlı olsun böcüğümopuyorumnanaktan
ay hiç kilolu durmuyorsun ya şişlikten çok kilolu çıkıyon galiba tartıda
sende kapalısın galiba dimi
teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3
maşallah ama hiç kilonu göstermiyosun canım boyun kaç
ay nihanim insallah cikar yogun bakimdan evsahibin RABBIM sevdiklerine bagislasin :Saruboceq:
kasimm annelri topiginde 4 annemisde sezeryan oldu bugun ikisnden haber aldik ikisni daha beklioruz kesin onlarda dogurmuslardir
dogan bebegin fotosunuda eklediler cok tatli yaaa Rabbim bizede nasip etsin kucagimiza alip koklamayi cok duygulandim valla yaa
ay nihanim insallah cikar yogun bakimdan evsahibin RABBIM sevdiklerine bagislasin :Saruboceq:
kasimm annelri topiginde 4 annemisde sezeryan oldu bugun ikisnden haber aldik ikisni daha beklioruz kesin onlarda dogurmuslardir
dogan bebegin fotosunuda eklediler cok tatli yaaa Rabbim bizede nasip etsin kucagimiza alip koklamayi cok duygulandim valla yaa
nihan çok geçmiş olsun yaşlımıydı ev sahibin Rabbim tez vakitte şia versin inşallah
sağol caanım bende öyle dua ediyorumsenağlama
inş sende bi nefeste kurtulursun canım sende eklicenmi doğunca bebişin
sıra sana geliyo canım başlamış kasım anneleri arkası gelir
Rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
polyanan naptı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?