KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

markete gitmem gerekio eksikler bi turlu bitmio yaa birazda yurumek istiorum bacaklarim acilsin iyice artik

bende geldim hazal maşallah canım çok güzelsin hiç kilon yok maşallah
kızlar bu arada bu 1000 mesajım
hadi 3.kalbin hayırlı olsun böcüğümopuyorumnanaktan

ay hiç kilolu durmuyorsun ya şişlikten çok kilolu çıkıyon galiba tartıda
sende kapalısın galiba dimi

evet cnm az kaldi die kendimi avutuyorum valla son ayin tadi hic cikmio aksine hemen dogum olsun istiorum hayirlisi olsun

hic rahat yatamiorum ama sabretcem dedigin gibi dunyanin en guzel varligin alcam kucagima cennet kokulu oglum gelecek tum bu yasadiklarimi unutcam RABBI ISTEYN HERKESE YASATSIN INSAALLAH ZOR AMA COK MUHTESEM BISI DOGDUKTAN SONRA DAHADA COK SUKRETCEM EMINIM SIMDI IKI KISIYIZ GUNLER SONRA UC KISI OLCAZ SAGLIKLA GELSIN OGLUM BEN RAZIYIM ARTIK BU SON GUNLERI SIKINTILAR ILE ATLATMAYA INSALLAH HAYIRLI VE SAGLIKLI GELIR OGLUM
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım inşallah hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin eminim çok güzel bi duygudun
Rabbim isteyen herkeze tattırsın anne baba olmayı isteyince inşallah bizede nasip eder
ilk önce nihanıma nasip etsin inşallah hayırlısıyla

insaallah cnm isteyen herkese versin Rabbim sizlerde cok uzatmayin yaa hemen getirin yerimseniben yerimseniben

saka tabiki kendinizi ne zaman hazir hissederseniz o zaman getirirsiniz herseyin hayirlisi ve sagliklisi olsun iinsaallah

Son düzenleme:
amin canım inş

aa hepiniz gittiniz:gitme:

ya ben burdayım
ev sahibimiz kaç gündür yoğun bakımda başını bekliyorlarmış diye duydum temin telefon ettiler bi başladım ağlamaya çok iyi insandı inş Bi mucize olurda yaşar Allahım ya çok kötüyüm

hadi 3.kalbin hayırlı olsun böcüğümopuyorumnanaktan

ay hiç kilolu durmuyorsun ya şişlikten çok kilolu çıkıyon galiba tartıda
sende kapalısın galiba dimi

evet cnm cok sisitim ben zamninda yesil erikleri tuzlayip yiyordum cok tuzdan dolayi siskinlik ldu bende bende turbanliyim cnm

teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3
maşallah ama hiç kilonu göstermiyosun canım boyun kaç

saol cnm teselli oldu bu sozleriniz bana demkki dogum sonrasi bende inecem gitcek bu siskinlikler boyum 1.67 cnm bu siskinlikle sisko duruyorum kaydirigubbakcemile2
ama hic takmiorum kilo filan gececek hepsi insaallah

ay nihanim insallah cikar yogun bakimdan evsahibin RABBIM sevdiklerine bagislasin :Saruboceq:

kasimm annelri topiginde 4 annemisde sezeryan oldu bugun ikisnden haber aldik ikisni daha beklioruz kesin onlarda dogurmuslardir
dogan bebegin fotosunuda eklediler cok tatli yaaa Rabbim bizede nasip etsin kucagimiza alip koklamayi cok duygulandim valla yaa

sağol caanım bende öyle dua ediyorumsenağlama
inş sende bi nefeste kurtulursun canım sende eklicenmi doğunca bebişin

sıra sana geliyo canım başlamış kasım anneleri arkası gelir
Rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
polyanan naptı acaba

sağol caanım bende öyle dua ediyorumsenağlama
inş sende bi nefeste kurtulursun canım sende eklicenmi doğunca bebişin

amin cnm insallah bende eklerim cnm gorursunuz tabi dogar dogmaz ekleyemem pek zamanimda omaz nete girmeye ama en kisa zamanda eklerim gorursunuz teyzeleri minik prensimi

sıra sana geliyo canım başlamış kasım anneleri arkası gelir
Rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
polyanan naptı acaba

insallah cnm sira bendedir yavas yavas doguolar artik kasim bebekleri saglikla gelsinler insaallah
evet bende merak ediorum polyanani umarim hersey yolundadir :Saruboceq: :Saruboceq:

tabiki hemen ekleyemezsin canım kendini iyi hissedince hemen bizede bildir merak ederiz yeğenimiziŞeniz

bildiririm cnm ionsalah ben cikiorum kizlar markete inmem gerek yine denk geliriz insaalah kendinize iyibakin optum canlarim opuyorumnanaktan

tamam canım dikkat et kendine kar yağıyomuş ayağın falan kaymasın aman arasıra gelde haber ver bize marak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…