KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kaydirigubbakcemile3
dogru sanslarina küssünler.
buzluga atarsan kocan gider getirir canim yani bi zahmet.
benim simdi evde nar var yapsammiki acaba.
gercekten etkilimi ya mantigi ne acababilmiyorumkismile

arkdaşım denedi gaz problemi olmadı mantığını bilmiyorum canım ama denemekte de zarar yok minicik nar damlası yani sen bilirsin polyanancım istersen dene

saat 10.10 cnm su anda 1 saat gerideyiz biz
anladım canım
cnm etkili oluomus simdi kasim annelrinden biri yapmis pazartesi seseryan oldu annesi nar suyu vermis oglun emerken gazini cikario bebek tabi simdiden belli olmaz ama deneyenler memnun kalmis bende denicem 1 cay kasigi kadar vercem yeter

evet canım bende denicem ama dikkat etmek lazım soğuk olmasın kaş yapayım derken göz çıkarmayalım:1ninca:

ben hazirlaniim kizlar anca hazirlanirim gelince esimden pc alabilirsem yazarim opuyorumnanaktan

dogru kizlar denemenin bir zarari yok.deneyen arkadaslarinizda memnun hem.
bi düsünücem bu konuyu zamanim olursa veririm insallah.
bide erkek cocuklarinin gazi cok oluyormus.

ayy canım ya keşke olsa canım Allah yardımcın olsun çok zordur ya
üzülme tatlım:teselli:

insanin tek ihtiyac duydugu annesi ve esi:sinifsinif:
amin allah yardimcimiz olsun.

kiz gecen gün haberlede ne diyordu biliyormusun kan guruplarinin hamile kalma üzerinde etkileri varmis.
o olanlar daha zor kaliyormus an kolay hamile kalanlarda A mis.

tabiki annen en ihtiyaç duyduğun kişi ama sabret bitanem üzme kendini tammaı Allah sağlık sıhhat versin inş.

kan grubu meselesini hiç duymamıştım benim 0 ilginç senin a grubumu

günaydın kızlar ben geldim
narı hiç duymadım ben ama hamilelerin hurma yemesi kolay doğum için çok iyimiş rahim kaslarını gevşetiyomuş
bide en son yeğenim doğunca ağzına zemmzem damlattık bide hurma sürdük peygamber efendimizde öyle yapıyomuş galiba

zemzem suyu var bende 2 sene önce gelmişti hala duruyor şişede bozulmaz dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…