- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.861
günaydın kızlar ben geldim
narı hiç duymadım ben ama hamilelerin hurma yemesi kolay doğum için çok iyimiş rahim kaslarını gevşetiyomuş
bide en son yeğenim doğunca ağzına zemmzem damlattık bide hurma sürdük peygamber efendimizde öyle yapıyomuş galiba
tabiki annen en ihtiyaç duyduğun kişi ama sabret bitanem üzme kendini tammaı Allah sağlık sıhhat versin inş.
kan grubu meselesini hiç duymamıştım benim 0 ilginç senin a grubumu
zemzem suyu var bende 2 sene önce gelmişti hala duruyor şişede bozulmaz dimi kızlar
insanin tek ihtiyac duydugu annesi ve esi:sinifsinif:
amin allah yardimcimiz olsun.
kiz gecen gün haberlede ne diyordu biliyormusun kan guruplarinin hamile kalma üzerinde etkileri varmis.
o olanlar daha zor kaliyormus an kolay hamile kalanlarda A mis.
sabrediyorum bende allah saglik versin evet.
bende yeni duydum yok benimki b
yok kiz senelerce kalsa bozulmaz kesinlikle.
benim Asositososito:sm_cool::Saruboceq:inşallah kolay hamile kalırım bende ben çork korkuyom şimdi istemiyorumya isteyincede olmazsa diye inşallah olur valla
0 olanlar daha az ve zor ve gec yumurtluyormus güüüüyaaavardır mutlaka bir sebebi
bozulmaz heralde canım annemler mart ayında umreye gitmişti ordan getirmiştiler
:1rolleyes:yok kiz senelerce kalsa bozulmaz kesinlikle.
benim Asositososito:sm_cool::Saruboceq:inşallah kolay hamile kalırım bende ben çork korkuyom şimdi istemiyorumya isteyincede olmazsa diye inşallah olur valla
hersey yolundaysa niye istemiyon kiz.
insallah kolay kalirsin
böcügüm kac yillik evliydin:kedi:
cam şişede duruyor tatlım bozulmamıştır inşbozulmaz heralde canım annemler mart ayında umreye gitmişti ordan getirmiştiler
0 olanlar daha az ve zor ve gec yumurtluyormus güüüüyaaa
yok kizlar bozulmaz ama cam sisede saklamaniz daha saglikli bilginize.
polyanan kızını görmüşsün sende iyi hatıra olur cd yede çekmişler maşallah negüzel bi doktorun var ne ilgili
ana ben bu topiği unutmuşumm kaydirigubbakcemile3
inş upuzun güzel yıllar geçirirsiniz beraber canımtickerima baksana şekerim 2 sene oldu ayın 18indeaklinialirimsmile istemiyorumya ev ödüyoz evim olsun ondan sonra bide kendimi hiç hazır hissetmiyorumya çevremde birsürü bebek var hani özenirlermişya bende hiç özenme yok hiç heves yok çok zor geliyo çocuk bana nası bakıcam nası ilgilencem şimdi çok rahatım çocuk olursa rahatım kaçar gibi geliyoohaoldumsmile
ana ben bu topiği unutmuşumm kaydirigubbakcemile3
ay pardon ya valla bakmadan soruyom bendetickerima baksana şekerim 2 sene oldu ayın 18indeaklinialirimsmile istemiyorumya ev ödüyoz evim olsun ondan sonra bide kendimi hiç hazır hissetmiyorumya çevremde birsürü bebek var hani özenirlermişya bende hiç özenme yok hiç heves yok çok zor geliyo çocuk bana nası bakıcam nası ilgilencem şimdi çok rahatım çocuk olursa rahatım kaçar gibi geliyoohaoldumsmile
cam şişede duruyor tatlım bozulmamıştır inş
cam şişede tatlım
benim sıfır ama biz korunurken hamile kaldım ilginç
:1rolleyes:
sende şöyle dua et hep canım, bende ondan çok korkuyordum istemiyorum ya ben istediğimde de Allahın gücüne giderde vermezse diye ondan hep Allahım ne zaman hayırlısıysa ozaman ver diye dua ederdim:Saruboceq:
aynen canım ya:roflol::roflol:ay pardon ya valla bakmadan soruyom bende
ama daha fazla bekleme derim sana bide allah göstermesin olmazsa.
bakarsin canim benimde öyle süphelerim vardi ama olunca cok mulu oldum.
kendini hazir hissetmen cok önemli ama.
kaydirigubbakcemile3 korunurkenmi tam 12den vurmussuuz hedefi yani
Allahım isteyince ver diye dua ediyom hep Rabbim hayırlı zamanda versin isteyen herkesede hemen versin kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?