KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydin böcügüm
güzel bisi hurma ve zem zem suyu.

tabiki annen en ihtiyaç duyduğun kişi ama sabret bitanem üzme kendini tammaı Allah sağlık sıhhat versin inş.

kan grubu meselesini hiç duymamıştım benim 0 ilginç senin a grubumu

sabrediyorum bende allah saglik versin evet.

bende yeni duydum yok benimki b

benim Asositososito:sm_cool::Saruboceq:inşallah kolay hamile kalırım bende ben çork korkuyom şimdi istemiyorumya isteyincede olmazsa diye inşallah olur valla

benim Asositososito:sm_cool::Saruboceq:inşallah kolay hamile kalırım bende ben çork korkuyom şimdi istemiyorumya isteyincede olmazsa diye inşallah olur valla

hersey yolundaysa niye istemiyon kiz.
insallah kolay kalirsin
böcügüm kac yillik evliydin:kedi:

polyanan kızını görmüşsün sende iyi hatıra olur cd yede çekmişler maşallah negüzel bi doktorun var ne ilgili

yok kiz senelerce kalsa bozulmaz kesinlikle.
:1rolleyes:

sende şöyle dua et hep canım, bende ondan çok korkuyordum istemiyorum ya ben istediğimde de Allahın gücüne giderde vermezse diye ondan hep Allahım ne zaman hayırlısıysa ozaman ver diye dua ederdim:Saruboceq:

hersey yolundaysa niye istemiyon kiz.
insallah kolay kalirsin
böcügüm kac yillik evliydin:kedi:

tickerima baksana şekerim 2 sene oldu ayın 18indeaklinialirimsmile istemiyorumya ev ödüyoz evim olsun ondan sonra bide kendimi hiç hazır hissetmiyorumya çevremde birsürü bebek var hani özenirlermişya bende hiç özenme yok hiç heves yok çok zor geliyo çocuk bana nası bakıcam nası ilgilencem şimdi çok rahatım çocuk olursa rahatım kaçar gibi geliyoohaoldumsmile

bozulmaz heralde canım annemler mart ayında umreye gitmişti ordan getirmiştiler
cam şişede duruyor tatlım bozulmamıştır inş
0 olanlar daha az ve zor ve gec yumurtluyormus güüüüyaaa

yok kizlar bozulmaz ama cam sisede saklamaniz daha saglikli bilginize.

cam şişede tatlım
benim sıfır ama biz korunurken hamile kaldım ilginç

polyanan kızını görmüşsün sende iyi hatıra olur cd yede çekmişler maşallah negüzel bi doktorun var ne ilgili

evet canim gördüm icim rahatladi hemde tonbis olmus yanaklari iyiceŞeniz hatira iste evet
saolsun doktorum cok ilgili evet
dogumdan sonra kesinlikle ilk resimlerinizi istiyorum diyor bi odasi var heryeri resimlerle dolu hastalarinin bebisleri.

inş upuzun güzel yıllar geçirirsiniz beraber canım
ana ben bu topiği unutmuşumm kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

ay pardon ya valla bakmadan soruyom bende
ama daha fazla bekleme derim sana bide allah göstermesin olmazsa.
bakarsin canim benimde öyle süphelerim vardi ama olunca cok mulu oldum.
kendini hazir hissetmen cok önemli ama.
cam şişede duruyor tatlım bozulmamıştır inş

cam şişede tatlım
benim sıfır ama biz korunurken hamile kaldım ilginç

kaydirigubbakcemile3 korunurkenmi tam 12den vurmussuuz hedefi yani

Allahım isteyince ver diye dua ediyom hep Rabbim hayırlı zamanda versin isteyen herkesede hemen versin kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ben öğle yemeğine çıkıcam şimdi inş öğleden sonra burda olursunuz
ne yicem onuda bilmiyorum ya evde hiç bişey yok yemek olarak kim yapçakki dimi:gitme:

aynen canım ya:roflol::roflol:
Allahım isteyince ver diye dua ediyom hep Rabbim hayırlı zamanda versin isteyen herkesede hemen versin kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

amin inşallah dileğim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…