KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

böcügüm bende iyice gözünü korkutuyorumkaydirigubbakcemile3 ya olmazsa diye olur olur canim,

ben öğle yemeğine çıkıcam şimdi inş öğleden sonra burda olursunuz
ne yicem onuda bilmiyorum ya evde hiç bişey yok yemek olarak kim yapçakki dimi:gitme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tost yap kız bak benimde canım istedi ha git evede benim yerimede yecokacimcoook

hadi ben kaçtım geldiğimde burda olunolumunekankayizsmile yada sizde gelin benlekaydirigubbakcemile

aynen canım ya:roflol::roflol:

amin inşallah dileğim benim

bende pocoluyum diye korunmayi birakmistim nasil olsa olmicak diye
oooh birde rahattimki varya adetim gecikti amaan herzamanki gibi poco yüzünden dedim kendi kendime doktora gittim acici versin diye kan testi yapalim dedi ertesi günü kocami arayip kariniz hamile demisler.kocamdan ögrendim hamile oldugumu sok olmustum hayir olamaz diyordumkaydirigubbakcemile3

inş upuzun güzel yıllar geçirirsiniz beraber canım
amin canım inşallah hepimiz mutlu güzel yıllar geçiririz

kaydirigubbakcemile3

böcügüm bende iyice gözünü korkutuyorumkaydirigubbakcemile3 ya olmazsa diye olur olur canim,
valla kız geerçekten çok korkuyom bide olmazsa diye inşallah olur hayırlısıya kaderimizde onu yaşamak varsa şimdi istesekte olmaz ki ama dimi

ne güzel canım Rabbim hiç aratmamış bak poco hastalarının çok zor oluyo diye biliyorum Rabbimin sevgili kuluymuşsun ne mutlu sana

valla kız geerçekten çok korkuyom bide olmazsa diye inşallah olur hayırlısıya kaderimizde onu yaşamak varsa şimdi istesekte olmaz ki ama dimi

olur canim pozitif düsün secret meselesi dogru kaderde varsa yasicaksiniz.
ilaclami korunuyorsun yoksa esinmi korunuyor.

benim sıfır ama biz korunurken hamile kaldım ilginç[/QUOTE]
kız gelince anlat bakalım şunu korunurken nası başardınız bunu maşallah ama Allah nasip etmiş demekki bi hadis duymuştum ben Allah siz onun önüne çelikduvar örsenizde ben isteyince yinede onu veririm diyomuş

ne güzel canım Rabbim hiç aratmamış bak poco hastalarının çok zor oluyo diye biliyorum Rabbimin sevgili kuluymuşsun ne mutlu sana

cok sükür canim evet rabbim hic aratmdan verdi.
türkiyedeki doktorum olmaz kesinlikle diyordu zaten tedavi olacaksin diyordu alman doktorumda yok öyle bisi kesinlikle kalamazsin diye bisi yok diyordu heran olabilir
ve heran oldu valla
bide kafaya takmicaksin takincada olmuyor

canım tebrik ederim seni.bende pkluyum 1 senelik evli olacgız 1 ay sonra bende korunmuyorum ve hamile kalamadım.adetlerim düzensizdi kilo vs yaptı.sendede aynı belirtiler oldumu ve tedavi gördünmü hiç darısıda bana olmayanların başına gerçekten şans pkolu olupta kendiliginden hamile kalan nadirmiş maşllh diyelimAllah hayırlı doğumlar nasip etsin.

eşim korunuyo canım ilkten hap kullandım sonra etkileri oluyo diye bide kilo aldığım için bıraktımaklinialirimsmile

ay o hadisi simdi okuyunca tüylerim dikenledi ey yüce rabbim benim.
iyi yapmissin ilac kullanmaman güzel hic kafana takma olur kolaylikla olmayanlarinda cogu hap kullaniyor zaten.
bende kullaniyordum hap dogumdan sonra yine baslicam heralde.

evet canim poco bendede cok kilo yapti nasil öyle kilo aldigimi anlamamistim zaten doktorum cok sinsi bi hastalik anlamazsin nasil kilo aldigii diyordu.vücut yediklerinin sekerini yakmiyormus kilo olarak sana dönüyormus.
hic tedavi görmedim baslicaktik tedaviye hamile oldugumu ögrendim.
kilo vermek cok önemliymis bu hastalikta bende kilo vermeye baslamistim kendiligimden bide kafana takmicaksin canim gercekten buda cok önemli.

ay allahim sanada nasib etsin isallahzemuszemus
saol canim gel arada sohbet edelim
bu arada korunmayi birakmamizim 3. ayinda hamile kaldim

Son düzenleme:

ewet canım şimdi bebiş olcak valla çok iyi korunman gerek öyle çok duyuyorum 1 küçükken bidaha hamile kalan süt koruyo diye önemsemiyolarmış ama hiç korumuyo

çok sevindim senin adına herşey Allah tan canım.ben kafama çok takıyodum hatta olmassa evaltlık alırım diyodum ama düşüncemin yanlış oldugunun farkına vardım.çünkü daha 1 yıllık evli olucam 1 ay sonra.hastaneye gidicz bakalım nedicekler?evt kilo vermek önemliymişte benim metabolizmada yavaş çalışıyo.ben stres çok yaptım ondanda hamile kalamıyorum sanırım.ama öncelikle kilo verip öle hamilewligi düşünüyorum.çünkü kiloyla hamilekalmak iyi degil.sen nasıl kilo verdin?inşllh canım iyi dileklerin için teşk ederim inşllh sende sag salim bebegini kucagına alırsın.sen korunmuşsun ben korunmuyorum bakalım hayırlısı inşllh.tabiki sohbet ederiz memnun oldum tanıştıma konuşuruz yine kib:1hug:

ewet canım şimdi bebiş olcak valla çok iyi korunman gerek öyle çok duyuyorum 1 küçükken bidaha hamile kalan süt koruyo diye önemsemiyolarmış ama hiç korumuyo

süt koruyor diye korunmamakmi yeni duydum onuda komik ama maníksiz hemde olurmu öyle sey.gerci olacagi varsa napsan bos ya iste

ben yüzde tüylenmeye karsi bi ilac kullaniyordum ayrica dogum kontrol hapi yerinede geciyordu. ona devam edicem buyuk ihtimal bir yan etkiside yoktu bana.
doktoruma söyledim dogumdan 6 hafta sonra gel dedi bu konuyu konusalim:kedi:
kiz dogumdan 6 ay sonra hamile kalanlari biliyorum.

bebek yeni doğunca bazısı hemen regl olmuyoya ozaman hamile kelmıcaklarını düşünüp korunmuyolar noluyo hemen hamile kalıyolar
yan etkisi yoksa kullan tabi canım doktorunla konuşunca osana söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…