KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ya bende çok ürün aldım ama 2 gün yapıyosam 3. gün üşeniyom bırakıyom onun içinde faydasını göremiyom sanırım kalıyo öyle elimde ürünlerr

Tatlım şuanda her sabah ve akşam olmak üzere cildime
temizleme sütü+tonik+gece gündüz kremleri uyguluyorum
(önce loreal ,kullanıyordum şuanda avon)

haftada 2 kere kil maskesi yapıyorum
memnumum ben maske şeklinde almıyorum,
paketli satılan kil var onu alıyorum kendim yapıyorum.

haftada bir kerede peeling yapıyorum.

bunları uzun zamandır düzenli yapıyorum
siyah noktam yok denecek kadar az şuanda.
Cildimde ışıl ışıl hepsinden memnunum.

içe basan çocuklar için ortopedik ayakkabılar kullanıyor dıye biliyorum
benim yegenim var 2 yasında oda böyleydi doktora gittiler
ortopedik ayakkabı aldılar uzun süre kullandı şimdi düzeldi

Son düzenleme:
slm hanımlarrr nasılsınız
derfat kesinlikle ihmat etme cnm bi ortopediciye götür.
hatice abla kırışıkların varsa soda ve maydanozu deneyebilirsin. maalesef benimde bu yaşta kırışıklıklarım başladı. genetik bizimki biraz. bi şişe sodanın içine bir miktar maydanozu ince ince kıyıp onu buz kalıbında donurup sabah akşam uygularsan faydasını görebilirsin..

yok canım her çocuğa bakıyolar 2 aylııkken varmı yokmu diye çok şükür sonuçlarımız çok güzeldi o zaman ama şimdi iki ayağınıda içe dogru basıyo özellikle ayakkabıyla

yok doktora götürmedim daha dün farkettim kalça çıkıklığı için kontolü var aradım randevu için ta ocakta arayın dediler moralim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım

bebeğin ne kadarlıktı yanlış hatırlamıyosam büyüktü kalça çıkığı için 2 aylıkken falan bakıyolar

yok doktora götürmedim daha dün farkettim kalça çıkıklığı için kontolü var aradım randevu için ta ocakta arayın dediler moralim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım

baska doktora gitmen mümkün degilmi ihmal etme xcanim baska doktora götür bence erkenden tedavisi baslar problem varsa insallah yok tur önemli birsey

öncelikle hg canim tavsiyen icin tskler en kisa zamanda dediklerini uyguluyacagimm cok saoll

kalça çıkıklığı bendede olmuş Allahtan bebekken farkedilmiş benimkide tedavisini olmuşum Allahıma şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…