- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.281
sabun bende kullanmıyorum çünkü cildi kurutuyo benimde siyah nokta problemim var bide yanaklarımda yağ bezesi var yıllardan beri hiç geçmiyo siyah noktalarım olduğu için yıllardır denemediğim ürün kalmadı hiçbiride geçirmedi geçen anneler gününde kipada cilt ürünlerinde yüzde 50 indirim vardı indirimi görünce kendimi kaybederekten birsürü ürün aldımşuan niveanın oksijen li bişeyi var onla yüzümü yıkıyorum ardından niveanın toniğini ve enson nemlendiricisini kullanıyorum bunlardan hariç cildim için nutricina loreal clean and clearyüz temizleyicisi nivea temizleme sütü var ve diederminın makyaj temizleyicisi var bide kil maskesi alıcam browni sen memnunmusun hangi markayı kullanıyosun
sabun bende kullanmıyorum çünkü cildi kurutuyo benimde siyah nokta problemim var bide yanaklarımda yağ bezesi var yıllardan beri hiç geçmiyo siyah noktalarım olduğu için yıllardır denemediğim ürün kalmadı hiçbiride geçirmedi geçen anneler gününde kipada cilt ürünlerinde yüzde 50 indirim vardı indirimi görünce kendimi kaybederekten birsürü ürün aldımşuan niveanın oksijen li bişeyi var onla yüzümü yıkıyorum ardından niveanın toniğini ve enson nemlendiricisini kullanıyorum bunlardan hariç cildim için nutricina loreal clean and clearyüz temizleyicisi nivea temizleme sütü var ve diederminın makyaj temizleyicisi var bide kil maskesi alıcam browni sen memnunmusun hangi markayı kullanıyosun
hoşgeldin canım
kızlar biraz moralim bozuk oğlum yürürken iki ayağınıda içe doğru basıyo
öncelikle hg canim doktora götürdünmü ne diyor doktor
yok doktora götürmedim daha dün farkettim kalça çıkıklığı için kontolü var aradım randevu için ta ocakta arayın dediler moralim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım
yok doktora götürmedim daha dün farkettim kalça çıkıklığı için kontolü var aradım randevu için ta ocakta arayın dediler moralim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım
bebeğin ne kadarlıktı yanlış hatırlamıyosam büyüktü kalça çıkığı için 2 aylıkken falan bakıyolar
slm hanımlarrr nasılsınız
derfat kesinlikle ihmat etme cnm bi ortopediciye götür.
hatice abla kırışıkların varsa soda ve maydanozu deneyebilirsin. maalesef benimde bu yaşta kırışıklıklarım başladı. genetik bizimki biraz. bi şişe sodanın içine bir miktar maydanozu ince ince kıyıp onu buz kalıbında donurup sabah akşam uygularsan faydasını görebilirsin..
baska doktora gitmen mümkün degilmi ihmal etme xcanim baska doktora götür bence erkenden tedavisi baslar problem varsa insallah yok tur önemli birsey
öncelikle hg canim tavsiyen icin tskler en kisa zamanda dediklerini uyguluyacagimm cok saoll
ya bende çok ürün aldım ama 2 gün yapıyosam 3. gün üşeniyom bırakıyomonun içinde faydasını göremiyom sanırım kalıyo öyle elimde ürünlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?