- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.401
bugünkü menünüzde neler var kizlarr
yok bocugum ne yatmasi emzirmeye calisiorum emmiyorda gaz sancisi var yaa kendini cok SIKIYOR OFFF OFFF EMZIK VERIOM ATIO YAA ZIRLIYIP DURUYOR
+18 ne nan :44:
bugünkü menünüzde neler var kizlarr
yok bocugum ne yatmasi emzirmeye calisiorum emmiyorda gaz sancisi var yaa kendini cok SIKIYOR OFFF OFFF EMZIK VERIOM ATIO YAA ZIRLIYIP DURUYOR
küçük sıpa alsaya emzik biraz sen rahat edersin oyalanır sırtına vurinmi canım yavaş yavaş pıtpıtla sırtını bide benim yeğenime gaz için doktor bi ilaç vermişti sende doktora bi sorsan
benim adıma türkü var bilin bakalım hangisi
ben patlican kizartmasi yaptim ama yaktim nasil yicem bilmiim sipa birakmiyorda baska yemek yapiimmannem tr den kurutma gondermisti onlarida haslicam bi guzel yogurt dokup yicem
ben patlican kizartmasi yaptim ama yaktim nasil yicem bilmiim sipa birakmiyorda baska yemek yapiimmannem tr den kurutma gondermisti onlarida haslicam bi guzel yogurt dokup yicem
kk nın + 18 ini bilmiyonmu şeker. ne kadar cahilsin
ben tavuk dolmasi yapacam yaninda salata yeter sanirim :))
ben tavuk dolmasi yapacam yaninda salata yeter sanirim :))
kumpirle uğraşma zaten yoruluyon bütün gün çalışan insansın sen yorma kendini kolay bişey yap aşkitombenim misafirler bu akşam gelcekler annesi gelmiş ondan gelemediler bende okadar telaş yaptım he
bu aşamki mönüm
büürekk patates salatası yada mini kumpir hangini yapsamki bilemedim
pasta bide kurupasta dün gelcekler diye almıştım
taviğin içinepilavmı koycan ölemi
hımm. o nasıl yapılıyo canım . anlatsana biraz
nihana katılıyom . yorma kendinibenim misafirler bu akşam gelcekler annesi gelmiş ondan gelemediler bende okadar telaş yaptım he
bu aşamki mönüm
büürekk patates salatası yada mini kumpir hangini yapsamki bilemedim
pasta bide kurupasta dün gelcekler diye almıştım
byeeekızlar ben kaçtım misafirim geldi
öptüm sizi
hımmm, bir ara denesemönce biraz tavugu hasliyorum sonra ic plavi hazirliyorum icine koyup dikiyom sonra firinda yarimsaat kadar birakiyom oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?