- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.621
reklam yasakgittigidiyorda çok uygun fiyatlı oriflame ürünleri satıyorum merch2010 yazıp aratırırsanız sevinirim, çok teşekkürler
yapmaya yapmaya
sende bendensin
evet gözlere yazık ya
şimdi nerde örcen canım ya boş vaktin kalsa dinlenirsin anca yada evinin işini yaparsn.
ben hiç dantel örmedim. bi zincir çekmeyi biliyorum
amann dantelide sevmem
örgüyü severim ama ne zaman başlasam hevesimi alıp yarım bırakıyorum
şimdi de boncuk işi yapıyorum vitrin takımı kendime çok güzel oluyor. bakalım ondan ne zaman alcam hevesimi
hadi kızlar konu açın
hobilerimizdenmi bahsetsek aramızda örgü veya dantel seven varmı yapmayı tabi
o zaman sizlere bişi sorucam aplalarım siz bende uzunca yıllardır evlisiniz.. ben yaklaşık (düğünden 1 ay önce kadar başladım) 6 aydır doğumkontrol hapı kullanıyordum. ve 2 gün önce içmem gereken hapı artık içmiyorum çünkü bırakma kararı aldım ama hamile kalmak için değil.sadece sağlıksız olduğunu söylediler annem okumuş bi yerlerden tvden falanda duymuş ve beni ikna etti ve bende bıraktım. siz bana ne önerirsiniz içmeye devammı ediyim yoksa normal yollamı korunayım ne yapacağım bilmiyorum karar veremedim siz nasıl korunuyorsunuz.. hapmı daha güvenilir yoksa diğer türlü korunma şekillerimi.:78::78:
aynen canım bende onu dicektimparis desem, uçuş desem hepsi doluşur bakkk
kız bunlar orduya yeter napıyon sen:44:carsamba gunu arkadaslar gelcek cocuk gormeye bende simdiden pogaca yapcam yarinda pizza yaparim cok isim var cookk.
menumu soliim kizlar size
pogaca
pizza
manti
patates salatasi
pudungli tatli eti biskuvili yapcam
mercimek koftesi
milføy hamurundan borek yapcam bide.
yeter dimi baya kalabalik gelcekler yarin gorumcem gelcek cocugun yaninda durcak
off bu yorgunlukla bide parise gitcem acaba oglum izin vercekmi bunlarin hepsini yapmaya insaallah izin verir yaa
ben doğallıktan yanayımdır herzamano zaman sizlere bişi sorucam aplalarım siz bende uzunca yıllardır evlisiniz.. ben yaklaşık (düğünden 1 ay önce kadar başladım) 6 aydır doğumkontrol hapı kullanıyordum. ve 2 gün önce içmem gereken hapı artık içmiyorum çünkü bırakma kararı aldım ama hamile kalmak için değil.sadece sağlıksız olduğunu söylediler annem okumuş bi yerlerden tvden falanda duymuş ve beni ikna etti ve bende bıraktım. siz bana ne önerirsiniz içmeye devammı ediyim yoksa normal yollamı korunayım ne yapacağım bilmiyorum karar veremedim siz nasıl korunuyorsunuz.. hapmı daha güvenilir yoksa diğer türlü korunma şekillerimi.:78::78:
yani çok bile balımoyy yazarken farketmedimde okuyunca menu baya cokmus yaawww
bide bunun ustune cerez ve meyve var tabi
bu kadar seyde yetmezse artik misafirlere
valla ben 2,5 senedir evliim hec korunmadim dogumdan sonra spiral kullandim dr. diger seceneklerden en iyisi bu dedi.
sende taktir istersen cocuk istemiyorsan simdilik esinin korunma yontemi ile kazaya kurban gidebilirsin cok duydum ole kazaya kurban gidenleri bende korktugum icin spiral daha mantikli geldi..
ben doğallıktan yanayımdır herzaman
yani ben hap filan kullanmıyorum
pr...tif kullanın canım:78:
carsamba gunu arkadaslar gelcek cocuk gormeye bende simdiden pogaca yapcam yarinda pizza yaparim cok isim var cookk.
pogaca
pizza
manti
patates salatasi
mercimek koftesi
yeter dimi baya kalabalik gelcekler yarin gorumcem gelcek cocugun yaninda durcak
off bu yorgunlukla bide parise gitcem acaba oglum izin vercekmi bunlarin hepsini yapmaya insaallah izin verir yaa
o zaman sizlere bişi sorucam aplalarım siz bende uzunca yıllardır evlisiniz.. ben yaklaşık (düğünden 1 ay önce kadar başladım) 6 aydır doğumkontrol hapı kullanıyordum. ve 2 gün önce içmem gereken hapı artık içmiyorum çünkü bırakma kararı aldım ama hamile kalmak için değil.sadece sağlıksız olduğunu söylediler annem okumuş bi yerlerden tvden falanda duymuş ve beni ikna etti ve bende bıraktım. siz bana ne önerirsiniz içmeye devammı ediyim yoksa normal yollamı korunayım ne yapacağım bilmiyorum karar veremedim siz nasıl korunuyorsunuz.. hapmı daha güvenilir yoksa diğer türlü korunma şekillerimi.:78::78:
Anammm.. karbonhidrat deposu mübarek. Şimdiden ellerine sağlık ben diyettim ya birden şok etkisi yarattı bende. Bence yeterli hatta fazla bile neticede çocuklu bir bayansın
çok yorma kendini canımayy sorma nihanim yaa cok kalabalik geliolar cocukda cok tabii hatta cocuklar icinde sosis yapiim diorum sevio burdaki cocuklar
pofff
bende diyetteyim galiba 4. takımdasın. ben 13. takımdayımAnammm.. karbonhidrat deposu mübarek. Şimdiden ellerine sağlık ben diyettim ya birden şok etkisi yarattı bende. Bence yeterli hatta fazla bile neticede çocuklu bir bayansın
çok kız. hem hepside doyurcu şeyler. bence birini kaldır yerine sosis ya.carsamba gunu arkadaslar gelcek cocuk gormeye bende simdiden pogaca yapcam yarinda pizza yaparim cok isim var cookk.
pogaca
pizza
manti
patates salatasi
mercimek koftesi
ben oğlumdan sonra 6 sene kullandım hap. şimdi korunmuıyom. bence biraz daha devam et hapa. neticede en fazla iki seneden sonra bebiş olur. sonra spiral taktırısıno zaman sizlere bişi sorucam aplalarım siz bende uzunca yıllardır evlisiniz.. ben yaklaşık (düğünden 1 ay önce kadar başladım) 6 aydır doğumkontrol hapı kullanıyordum. ve 2 gün önce içmem gereken hapı artık içmiyorum çünkü bırakma kararı aldım ama hamile kalmak için değil.sadece sağlıksız olduğunu söylediler annem okumuş bi yerlerden tvden falanda duymuş ve beni ikna etti ve bende bıraktım. siz bana ne önerirsiniz içmeye devammı ediyim yoksa normal yollamı korunayım ne yapacağım bilmiyorum karar veremedim siz nasıl korunuyorsunuz.. hapmı daha güvenilir yoksa diğer türlü korunma şekillerimi.:78::78:
ben oğlumdan sonra 6 sene kullandım hap. şimdi korunmuıyom. bence biraz daha devam et hapa. neticede en fazla iki seneden sonra bebiş olur. sonra spiral taktırısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?